Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi açıklama gelmeden Olcay konuşunda keskin konuşmuyorum ama bu olayda yarım ağız açıklamalarla geçiştirilecek gibi... indirime gidildi diye affedilmek nedir, birisi doğru veya yanlış desin hiç değilse...

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu 1 milyon 700 bin euro’luk ücretinde 650 bin euro indirim yaptı. Olcay artık A takımla idmanlara çıkacak.
    Devre arası kampı öncesi kadro dışı bırakılan Olcay Şahan iki aylık bir sürenin ardından affedildi. Geçtiğimiz günlerde bordo-mavili yöneticiler ile bir görüşme yapan Olcay Şahan 1 milyon 700 bin euro'luk yıllık ücretinde 650 bin euro'luk indirime gitmeyi kabul etti. Bunun üzerine yönetim de Ünal Karaman ile görüşerek oyuncunun affedilmesini talep etti. Teknik heyet tarafından da uygun bulunan bu talep sonrası 31 yaşındaki sağ kanadın yeniden A takımla idmanlara çıkmasına karar verildi. Bu arada Şahan'ın ücretinde yaptığı indirime karşılık olarak sezon sonunda başka bir takıma transfer olması durumunda kolaylık istediği ve bunun kabul edildiği belirtildi. Bu sezon 12 maça çıkan tecrübeli oyuncu 1 gol attı, 2 de asist yaptı. Fotomaç
    .
    En son anth tarafından düzenlendi; 07.03.2019, 09:05.

Yorum

• Hayırlı olsun... Aynı zamanda yazıklar olsun... Birisi kaybedilen puanların ve kupanın açıklamasını da yaparsa seviniriz....
      En son anth tarafından düzenlendi; 07.03.2019, 10:19.

Yorum

• Futbolculara gelecek sezonlardan alacagini odeyerek ( Kucka, Burak, Onur ve son olarak Olcay ) gonderen yonetim olarak tarihe gececekler.

Sezon sonu da Sosa bu yontemle gonderilirse sasirmam artik.

Tamam hak veriyorum bu paralari odemeye gucumuz yok ancak gitmesi gereken futbolcular ( Onur ve Burak ) bile gonderilis sekilleri itibariyle buyuk bir ayiba maruz birakilmis ne yazik ki.

Simdi adamlara onca laf ettigimiz icin kendimden utandim.

Bu yonetimle ya tam batacagiz ya da birkac sene sonra sansimiz da yaver gider ve iyi bir kadro yakalarsak zirvelere cikacagiz.

Ortasi yok bu isin artik bana gore.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.03.2019, 20:28.
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Muharrem Usta yönetimi açıklamasında 2019-20 sezonu garanti ücreti 1.7 Milyon Euro

Ahmet Ağaoğlu yönetimi açıklamasında 2019-20 sezonu garanti ücreti 2. Milyon Euro

Burada birisi yalan söylüyor. Borsaya açık bir kulüpte resmi belgelerdeki bu durum sıkıntı yaratmaz mı?
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu nasıl anlaşma???
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sözleşmesinden feragat etmiyor diye kadrodışı mı bırakılır?

Bunlar vallahi eğitilmez.

Ünal Karaman her maç sonrası ağlıyor yedek kulübesi eksik diye bunların yaptığına bak.

Yönetim adına yeni bir rezillik, tebrikler.

Yorum

• Bu anlaşmanın övülecek tarafı nedir,oynatmadığımız sürenin parasını veriyoruz,oynamayacağı senenin parasını veriyoruz, büyük ihtimalle gelecek yıl ayrılacak ama 3 yıl daha ödeme yapacağız.
                Bu tür anlaşmalarla günü kurtarıyor,geleceği ipotek altına alıyorlar.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Olcayı sene sonu Bursa , Kasımpaşa gibi takımlara karşı rahatlıkla takasta kullanabilirdik..
                  4 yüksek ücretli oyuncuyla sözleşme feshettik ama hepsinin oynamadığı senenin de parasını ödeyeceğiz..

herkesi anlarım da Burak Yılmaz gibi bir golcüden nasıl para kazanamaz bir yönetim bunu anlayamam..

iyi niyetlerinden hala şüphem yok ama insan yönetimi konusunda sınıfta kaldılar..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike liginde şampiyonluk yerine UEFA şampiyonluğu hedeflenmeli.
                    Sen ilk basta ligde ilk 3 gir de uefayıda alırsın 50 yıl sonra.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olcayı sene sonu Bursa , Kasımpaşa gibi takımlara karşı rahatlıkla takasta kullanabilirdik..
                      4 yüksek ücretli oyuncuyla sözleşme feshettik ama hepsinin oynamadığı senenin de parasını ödeyeceğiz..

herkesi anlarım da Burak Yılmaz gibi bir golcüden nasıl para kazanamaz bir yönetim bunu anlayamam..

iyi niyetlerinden hala şüphem yok ama insan yönetimi konusunda sınıfta kaldılar..
                      Ne zmaan takasta oyuncu kullandık ki olcayi da bu şekilde gönderelim.
                      Devre arası verebildin mi bir yere, takasın ihtimali bile yok bence .
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu anlaşmanın övülecek tarafı nedir,oynatmadığımız sürenin parasını veriyoruz,oynamayacağı senenin parasını veriyoruz, büyük ihtimalle gelecek yıl ayrılacak ama 3 yıl daha ödeme yapacağız.
                        Bu tür anlaşmalarla günü kurtarıyor,geleceği ipotek altına alıyorlar.
                        Olcaya alacaklarını bırak git dememismidir sence yönetim?
                        Bunlar konuşuldu ama olcay yanaşmadı.
                        Kapı gibi sözleşmesi var . Hiç bisey yapmasak seneye de sözleşmedeki bedelini alacaktı.bunu bırakıp gitme durumu olmayacaktı.
                        Şimdi en azından bir feragat durumu oluştu hemde aydan aya değilde uzun periyotlarda önümüzdeki yıllara yayildi.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Eskiden sozlesmelerini haksiz fesih edip, birkac yil sonra futbolcularin alacagini faiziyle beraber oduyorduk.
                          Simdi ise anlasarak gonderiyoruz.

Gecmisi biraz cabuk unutuyoruz.

Olcay mukemmel bir futbolcu degil, bizdeki sozlesmesini de Turkiye'de hicbir kulupten alamaz.

Anlasarak bosanma olmus bu olay.

Bu konuda cok asiri bir tepkim olmaz yonetime.

Sozlesme kosullari geregi gelecek alacaklarinin bir kismini odemeden gitmiyor adamlar !!

Tek derdim kadroyu devre arasi bosaltarak, sirf altyapi ile ligi goturebileceklerini sanan yoneticilere.

Transfer yasagini kaldirmak icin ( ki resmi yasak almadik diye laf edenlere hala bir tane resmi yazi gostermediler) cabalamayan ( ! ) yonetime...

Ligin en hamlesiz takimi olduk.

Sonra da hocaya yukleniyoruz.

Ikinci yarida bu takim basarisiz ise bunun en onemli sorumlusu Agaoglu ve yonetimidir.

Seneye de ayni yontem ile devam ederlerse sonlari iyi olmaz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.03.2019, 20:43.
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcaya alacaklarını bırak git dememismidir sence yönetim?
                            Bunlar konuşuldu ama olcay yanaşmadı.
                            Kapı gibi sözleşmesi var . Hiç bisey yapmasak seneye de sözleşmedeki bedelini alacaktı.bunu bırakıp gitme durumu olmayacaktı.
                            Şimdi en azından bir feragat durumu oluştu hemde aydan aya değilde uzun periyotlarda önümüzdeki yıllara yayildi.
                            İyi de biz zaten Olcay'a bonservis vermedik diye bu fark vardı,yoksa zaten o parayı kimse vermez Olcay'a,adam alacağını aldı,hiç oynamadan.
                            Üç yıl boyunca para ödeyeceğiz,gelecek yıl Olcay yerine oynayacak adam kaç para ister?
                            Olcay gittiği için bu ihtiyacı da bu maliyete eklemek lazım yani Olcay'a verilen + Olcay yerine alınacak olanın masrafı.

Bu işten karımız ne,kupadan elendik,ligde fark yedik ne anlamı var bu Olcay kadro dışı bırakmanın?

Yorum

• Kulübün profesyoneller eliyle yönetilmesi, güçlü bir scout sistemi kurulması ve altyapıya kaynak aktarıp reform yapılabilmesi gibi konularda yol alabilmesi için "batık" vaziyetten çıkmamız lazım..Sürdürülebilir bir ekonomimiz olması gerekiyor..Her şey güllük gülistanlık değil..

Yönetimi eleştirmiyorum çünkü eleştirmem için kulübün halihazırda bütün gelirlerini kullanabilmeleri lazım..Öyle bir gelir de yok..Hepsi temlikli..Yani bu yönetimin elinde ne un var ne şeker..

Ne yapıyorlar?

Mali anlamda doğru işler yapıyorlar hem futbolcularla yapılan sözleşmelerden doğan alacakları zamana yayıyor öteliyorlar hem de banka vs olan borçları...Haksız ve hukuksuz fesihler yaparak İHO ve Muho gibi kulübün belini bükmüyorlar...
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Kulübün parası yoksa sezon başında Burak,Olcay,Kucka ve Onur'a gelen teklifler adam gibi değerlendirilir,en azından bu şekilde sonraki yılların paraları ödenmek zorunda kalmazdı,önce çok para alıyor söylemi ile taraftarın önüne atıyorsun,sonra satın alacak para basılmadı diye satmaktan vazgeçiyorsun.
                                Kucka için teklif var ama satmayı düşünmüyoruz Onazi sağlamken,Onazi sezonu kapatıyor Kucka sonraki yılların ödemesi ile satılıyor.

Diğer saçmalıklara sıra bile gelmez,tam bir plansız programsız yönetim,Zeki,Akbaş ve Esteban kalsa en azından kupada yürüyerek oynamazdık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X