Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o yıl küme düşürüyolardı diye bugünki durumdan da geçmişe pay çıkarmak takıntıdan başka bişey değildir. ona bakarsak özkan sümer de bu takımda şampiyonluklar yaşamış bir değer.
    mevcut şartlarda da ahmet ağaoğlundan daha işini bilenbir başkan gelmedi ve gelme şansı da yok ne yazıkki , daha önce gelenleri savrulan milyon eurolara tanık olduk hep . gönül ister ki paralı bir başkan ama 1 milyar borç öyle paralı başkanla kısa vadece kapanacak bir borç değil . Ali koç bile o kadar sponspora para kaynağına rağmen önününü göremediklerini söylüyor . varın bizim halimizi siz düşünün .
    hatalar olacak hep , kimse kusursuz değil . ama herşeyin böyle olumsuz ve kötü gittiği bir ortamda her hamlenizin doğru sonuçlar vermesini de bekleyemezsiniz .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• -Şampiyonluk vaat etmediler... Doğru.
      -Pahalı transfer yok dediler... Yaptıkları uyuyor.
      -Malî başarı dediler... Güç yetmez.
      -Avrupa dediler... Yapamadılar (kupa gitti,lig meçhul 45 dakikalık takımla)
      -Gençler üzerinden transfer gelirleri Avrupa olmadığı için uzun vadeye yayılmış durumda.
      +++Transfer yasağı bilinmesine rağmen (veya yoktu icat ettiler transfer yapmamak için) kadro dar tutuldu, ara kampa seçilen 1461'den gelenler dahi alınamadı. Zeki Yavruya muhtacız şu an ve neden fesih edildi sözleşmesi. Onazi ara kampdan önce sakatti. 1 transfer bize kupa ve lige malolacak nerdeyse.

Bir tek Ünal Karaman'ın efendiliğine tav olanların gayreti (vicdan) var takımda onun da dar kadroya nefesleri yetmedi.

Nereden baksanız bir plansizlik ve sağlık ekibi veya antrenman tarzının yetersizliği veya beceriksizliği var ortada.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Olcay affedildi haberleri var madem affedilecekti daha once neden yapilmadi kupadan elenmemiz ve elimize gelen firsatlari tepmemiz mi beklendi yonetim bu olayda net bir sekilde sinifta kalmistir..avrupa kupalarina katilip gruplara kalamazsak mali acidan bir yikim daha yasariz
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olcay affedildi haberleri var madem affedilecekti daha once neden yapilmadi kupadan elenmemiz ve elimize gelen firsatlari tepmemiz mi beklendi yonetim bu olayda net bir sekilde sinifta kalmistir..avrupa kupalarina katilip gruplara kalamazsak mali acidan bir yikim daha yasariz
          Dostum indirime gitti şartlarda anlaşıdı o şekilde takıma döndü. Muhtemelern sene sonu da yol verilecek. Anlaşma sağlanmadan takıma katmak biraz saçma olmaz mıydı? Mesele nedir tam bilmiyoruz ama Olcay varkende taraftarın demediği kalmıyordu bu adama. Şimdi ise aranan kan oldu. Bakalım hayırlısı iumarım faydalı olur da bize de kendine de iyi olur.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dostum indirime gitti şartlarda anlaşıdı o şekilde takıma döndü. Muhtemelern sene sonu da yol verilecek. Anlaşma sağlanmadan takıma katmak biraz saçma olmaz mıydı? Mesele nedir tam bilmiyoruz ama Olcay varkende taraftarın demediği kalmıyordu bu adama. Şimdi ise aranan kan oldu. Bakalım hayırlısı iumarım faydalı olur da bize de kendine de iyi olur.
            Dumanla mı haberleşiyorlardı, pazarlığın 2 ay sürmesi saçma değil mi ? Olcay karaktersiz oyuncu değil, para için oynamamazlık yapmazdı. Hocanın annesine küfür etti dediler, anneye küfür edecek birisi de değil ülkeye geldi geleli hiç öyle vukuatları olmadı. Süreç baştan sona amatörlük barındırıyor.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sırf para kontratı yüksek diye kadro dışıysa, bu yönetimin en büyük başarısızlığıdır... Kenarda oturtunca ne oldu? Para mı vermedin? Takım maç kaybetti, para da.. Eğer dert sadece para ise bu affedilir birşey değil...

Yorum

• Cok yanlis isler yapiyorlar artik.
                Unal Karaman yerine suan Ersun Yanal turevi bir hoca ile calissalardi, simdiye kelleleri kesilmisti.
                Bugun artik hoca da dayanamadi, gercekleri pat pat suratlarina vurdu.

3 yili tamamlamadan giderlerse sasirmam.

Ertugrul Dogan harici tesekkur edecegim bir tane insan yok su yonetimde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ünal Hoca, Olcay Şahan'la kişisel bir problemi olmadığını; konuşulanlar gibi bir kavga olmadığını açıkladı. Burada Olcay'ın kadro dışı kalma sebebi olarak geriye tek bir sebep kalıyor: Aldığı yüksek ücret.

Kadro dışı kararının yönetim kaynaklı bir karar olduğu anlaşılıyor. Yönetime sormak lazım. Kadro dışı kaldığı süreçte de aynı parayı alacak bir oyuncudan neden faydalanmadık? Kaldı ki kadronun hali ortada. Bu nasıl bir iş bilmezliktir.

Onur ve Burak'ın gönderiliş şeklinin yanlış olduğunu düşünsem de hep yönetime saygı duyup tek laf etmedim ama Olcay konusunda ağır saçmaladınız. Olan Türkiye Kupasına ve belki de ligdeki sıralamamıza oldu.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• olcay konusu yönetim adına tam bir fiyaskodur..sosa da dünyaları kazanıyor onu niye kadro dışı bırakmadınız veya rodallega..

Yorum

• Bu olay tam bir fiyaskodur. Madem Olcayı kadroya dahil edecektiniz bunu neden zirveden kopmadan ve kupadan ikinci lig takımına elenmeden önce yapmadınız.

Sizden hiç bir halt olmaz. 2001-2002 sezonundaki gibi işi elinize yüzünüze bulaştırdınız.
                      En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 06.03.2019, 19:28.

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olcay konusu yönetim adına tam bir fiyaskodur..sosa da dünyaları kazanıyor onu niye kadro dışı bırakmadınız veya rodallega..
                        Ağaoğlunun nedense Trabzonlu olmayan tüm Türk futbolcularına takıntısı var. Yabancılar ve Trabzonlular ancak bu kulüpten fazla para talep edebilir.

O zaman Trabzonlu olmayanlar takıma maddi manevi sahip çıkmasın, TS Clublardan ürün almasınlar.
                        İflas bayrağını çekip kulübü terk eden ilk Ağaoğlu olur. Başkanlık adaylığından amerika ya nasıl kaçtığını unutmadık.

Yorum

• Başkan sana çözüm önerisi ;

Ben inanmasamda Yusuf ve abdulkadiri 20sere satacağını inanıyorsun. Öyleyse bu sene bu adamlardan 40 gelir elde et

3erden 5 adam al 2 de kulübeye 20 eder yıllık maaşlari 1 1.5 arası anlas diğer 20 milyonda kasada kalsın maaş öde...

Yoksa bu sene alınan beleş belgesel yakın adamlar genelde vasat 6da 2 anca tutmuştur.

Yoksa bir halt olmaz bizden bir ileri uç geri devam eder.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son Vkgz tarafından düzenlendi; 06.03.2019, 22:24.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcay affedildi haberleri var madem affedilecekti daha once neden yapilmadi kupadan elenmemiz ve elimize gelen firsatlari tepmemiz mi beklendi yonetim bu olayda net bir sekilde sinifta kalmistir..avrupa kupalarina katilip gruplara kalamazsak mali acidan bir yikim daha yasariz
                            Bunu anlatıyorum günlerdir..yoksa ben de tavım Ünal Karaman'ın karakterine, bugünkü açıklaması vicdanları sızlatır derecedeydi, kelimeleri iyi kullanıyor hocamız...
                            Yönetimin plansız hareket ettiği aşikar ama bugün de dediği gibi hocanın verdiği rapor da önemli ve bu duruma gelmesinde katkısı var
                            Zeki , Akbaş uyum sağlayamadı (isteksizmiş) hadi peki Olcay neden yoktu ( o da isteksizmiş)
                            Peki adama şunu sormalı:En ihtiyaç halinde takımda yok iken hedefsiz (pardon şimdi hedef hocanın da satır aralarında söylediği gibi kümede kalmak) takıma neden geldi Olcay?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şike liginde şampiyonluk yerine UEFA şampiyonluğu hedeflenmeli.

Yorum

• Olcay’ı affetmek mi?

Sizin yapacağınız yöneticilik batsın.

Biye kadrodışı bıraktınız şimdi niye affediyorsunuz? Bi açıklayın hele
                                En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 07.03.2019, 00:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X