Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunun mantıklı bir açıklaması var mı??????????????????.Agaoglunuda hic secmemeliydik .En bastan sadri sener hic gitmemeliydi.Iho den ilkokul mezunu meczubu kupa alabilecegine inanan üversite mezunu taraftarımiz naralar atarak secmemeliydi.Kendi sonumuzu kendimiz hazırladık.
    Lafa bak?
    Başka aday mı vardı da Ağaoğlu'nu seçmemeliydik diyorsun?
    Allah aşkına, kusura bakma da hakikaten çok boş konuşuyorsun bazen...
    Sadri Şener hiç gitmemeliydi diyorsun ya, dön eski sayfalara da bir bak Sadri Şener hakkında neler demişsin zamanında...

Yazdıklarınla o kadar sivriliyorsun ki, Sadri Şener'le ilgili o dönem yazdıklarını dün gibi hatırlıyorum...

Şimdi de çııkmış Sadri Şener hiç gitmemeliydi diyorsun, pes...

Biraz tutarlı ol bari...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ya şurada başkanı eleştirenlere cidden çok şaşırıyorum.

Düşünün ki 5 kişilik bir ailesiniz. Evin gıda ihtiyaçları bugünün şartlarında asgari aylık 1500 TL, kira 600 TL, faturalar 300-500 TL, ulaşım, eğitim, giyim vs 500 TL civarı ve evin geliri asgari ücret. Bu şekilde gelir gider dengesi (dengesizliği) olan bir aileden 1 yıl içinde araba almasını istiyorsunuz ve alamazsa "senin gibi babanın ..." diye yakınıyorsunuz. Asgari ücreti olduğu halde çocukları yapan zihniyetin de önceki yönetimler olduğunu söylemeden edemeyeceğim.

Dışarıdan bir taraftar olarak benim gördüğüm resim budur, bu şartları düşünmeden körü körüne birilerini eleştirenleri de art niyetli buluyorum.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimde kimse babamın oğlu değil, başarısız olurlarsa giderler. Ancak aynı yönetimle lig 2.liğine çıktığımızda yapılan operasyonlar yere göğe sığmıyordu. Şimdi saha sonuçları iyi gelmeyince, sakatlar artıp, dönenler de eski temposunu yakalamayınca gidenlere hayıflanmanın, "Çöpçüler Kralı" filmindeki İhsan Yüce gibi; "vay benim eski damadım ne güzel adammış ya" demenin faydası yok. Bir stoperin açık eline top çarpmasını fırsat belleyip, yağmurda toprak üstüne çıkan solucan gibi davranmanın hikmetini anlamış değilim. "Kötü" demenin bile iltifat olduğu önceki 2 yönetimin ceremesini çekiyoruz. Mevcut ekonomik ortamda kimseden mucize bekleyemeyiz. Memleketin en zengin ailesinin başındaki adam bile milyonlarca lira euro para döküp, verdiği paraları sponsorluk gibi gösterdiği halde takımı bizden alt sırada. Biz ise bu rezil edilen ekonomik duruma rağmen halen lig 4.'süyüz.

Şu yönetime laf eden adamları anlamak mümkün değil. Kulubü yönetmenin klavye başında sallayarak şöyle böyle oldu bitti demek kadar kolay iş olduğunu sanıyorlar.
        Neredeyse sıfır maliyetle takımı buralarda tutan yönetime laf etmek acayip bir durum. Hatalar illaki vardır ama anlayalım artık bu yıl kimse hiçbirşeyin sözünü vermedi.
        Biz batıyoruz birileri hala fırsat senesi muhabbeti yapıyor. E ne yapalım fırsat senesi ise 15m euro transfer mi yapsalardı şampiyonluk için. Ya olamazsan ne olacak? Davul zurna ile kulubun kapısına kilidi vurursun artık. Bi de dikkat edin hersene bu sene fırsat senesi muhabbeti olur. Sen iyi olursan hersene o senedir merak etme.
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• BEn bu takımda umut var diyorum . Bazı arkadaşlar bu tür sonuçlardan sonra büyük karamsarlığa kapılıyor ama bunlar temeli atılan takımın ilk adımları bana göre. Ünal hoca genel olarak iyi bir futbol izletti. Belki bunlar bahanesi oldu bilemeyiz ama çok zor şartlarda ligi devam ettirmeye çalışıyor. Ve bu takımın hala ilk 4 içinde olması büyük başarıdır. Ben bir sene daha hoca ile devam edilmeli diye düşünüyorum. Ama seneye hocaya çok daha alternatifli bir kadro sunulmalı. Böyle bir kadro ile ersun şu anda 10. sırada olsa herkes hocanın topçusu yok ki kimi oynatsın diye savunmaya geçerdi. Ama Ünal hoca bir şekilde takımı ilk 4 de tutuyor. ve inşallah en kötü bu şekilde bitirecek.
          Dün hepimiz gibi bende ikinci yarı maçın dönebileceğini düşünüyordum ve öyle de oldu. Bakın rakip 2 değişiklik yaptı ve oyunu döndürdü. Bizim hamle şansımız yok denecek kadar azdı. Buna bir de oyuncuların savruk oyunu eklenince kayıp kaçınılmaz oldu. Evet bir şekilde hoca bu maçları bitirmeyi bilmeli artık. Ankaragücü bursa beşiktaş ümraniye derken en son kasımpaşa da arkadan gelip bizi yakaladı. Buna bir çözüm bulunmalı. Bu sene pek beklentim yok ama hoca eli güçlendiğinde çok daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum.
          Yönetim sakın seneye altyapı ile işimizi hallederiz düşüncesine girmesin sonuç çok kötü olabilir. Abdüş ve yusuf gidecekse yerine 2 isim ile uğurcan hüseyin abdulkadir p. kadroda bulunabilir. Belki 1-2 genç daha... Fazlasına güvenip maceraya gerek yok. Seneye hem avrupa hem lig vasat bir kadro olursa Akhisarın durumuna da düşebiliriz.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Ağaoğlu: "450 milyon lira ödedik ama borç hala aynı yerde duruyor. Hiç eksilmedi."
            Her puan kaybından sonra para konuları gündeme gelir mi? Başkan 450 milyon ödedik ama kaynak yaratamadık, yoksa borcun azalmaması mümkün değil.. Borçları çeviriyoruz sadece, bu da mevcut durumda başarıdır ama artık ağlama anladık para yok...

Yorum

• Borc - COK
              Oyuncu - YOK

Bu Kadar basit.....

Biraz gercekci olalim. Herkes kiziyor....ama bence millet kizmaya yer ariyorlar. Cünkü yinede biliyorlar TS hangi durumda oldunu.
              Ama bu Hoca´ya ve ya Oyunculara patlamasin.....onlarin sucu ne.

Okiyorum bazi arkadaslarinin burda, gülesim geliyor.
              Messi, diyorlar...Dortmund diyorlar....bunlar da her hafta oyniyorlar..... her iki günde bir...... gülesim geliyor.

Bizim oyuncularin hangisi kalite bölgesinde, yüksek seviyesinde?
              Lüfen biraz gercekci olalim. Aldimiz oynculara bakarsak...... AMIRI.....NWAKAEME.......EKUBAN.......HOSSEINI...... bunlar bzm Lig icin tamam.
              Ama mac cevirebilecek bir oyuncu deyil ler.

Öyle birisini almak istiyorsan, parayi basacaksin. Ama......Para yok.

Teknik Direktör; Ünal Hoca daha ney yapsin. Ciksin kendisi mi oynasin. Yok....yok.....yok. Maci tutmak icin oyuncu yok. Kapasite yok.
              Böyle bir Kadro baska bir teknik direktörde olsun kümeye oynardik. Ben bundan eminim....

Yönetim daha ney yapsinlar: Adamlar da resmen bagriyorlar.....Para yok diye.
              Uydurmiyolar ya...... Borc belli. Gelir belli.....gider belli.
              Evet belki Transfer Yasak yoktur, cikmamisdir.......olabailir....ama ney olacakti yapsaydik..... Su an Yönetim en iyisini yapiyorlar. Dislerini sikiyorlar.
              Bence Sezon biterse, seneye baska olacak. Bundan eminim.....

Biz halimize sükür edecegimize, sadece elestiriyoruz.

Bence biz dogru yoldayiz....TS destek devam. TD = Ünal Hoca Devam. YÖNETIM = Devam......

Yorum

• Başkan iyi adamsın dürüst adamsın iyi başkasın bana göre ama her puan kaybından sonra kasada para yok borç çok , her galibiyetten sonra Trabzon'da Abdülkadir çok gibi söylemler hoş değil, sadece altyapı oyuncularına güvenerek bu borcu bitireceğini sandı ama yanıldığını görüyordur bu maçlardan sonra bunlar hayırlı kayıplar zira seneye bu kadroyla olmayacağını anlamıştır seneye 300 bin Euro luk oyuncu alarak şampiyonluk yarışına giremeyeceğimizi görmüştür artık.
                DOZER CEMİL

Yorum

• kendisini sonuna kadar destekliyorum, ekonomik olarak buyuk isler yaptigini dusunuyorum..biz gecmis senelerde 35-40 milyon euroluk maas butceleriyle yine ayni siralara oynuyorduk simdi maas butcesi dusuk denilebilecek bir takimla ayni siralara oynuyoruz..
                  tek elestirim alt yapiyi gereginden fazla buyutmesi..hayir madem bu kadar maden ustundeyiz neden her mac yusuf ve abdulkadir'in eline bakiyoruz..bu adamlara zorunluluktan arda ve parmak'ta eklendi..onun disinda alt yapidan topcu koyduk mu?belki huseyin..

dun 11 cikan takimda arda-huseyin-yusuf-parmak yani dordu alt yapidandi..arda ve parmak zorunluluktan oynadigini biliyoruz..geriye bir tek huseyin kaliyor cunku yusuf ve abdulkadir omur zaten gecmis senelerde de forma buluyordu..
                  simdi benim sormak istedigim madem alt yapimiz bu kadar iyi, neden les oynayan topcularimiz yerine bu cocuklara sans verilmiyor..11-12 kisi ile ligi goturmek niye?sonra kotu oynayinca takim yoruldu diye aciklama yapiliyor..bu kadar yoklukta-bu kadar kotu oynayan bir takimda dahi orta sahada ileride defansta huseyin disinda bir tane bile yeni yuz goremedik.kadroda bulunanlar trabzonspor icin yeterli duzeyde degil deseler gram kizmam eyvallah derim ama hem kadroda 19 tane alt yapi var diye boburleneceksin hem bunlardan sadece 4-5ini kulllanacaksin..eee burada bir tutarsizlik yok mu?
                  En son tristram tarafından düzenlendi; 05.03.2019, 17:38.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlunun sağ kolu Özkan Sümer.

Aynı saçmalığı 2001-2002 sezonunda yapmışlardı. Küme düşüyorduk.
                    Doğru küme düşüyorduk hep Ağaoğlu ve Özkan Sümer yüzünden değil mi? Bu kadar sığ, bu kadar gerçeklerden uzak yorum görmedim gerçekten. Şu yorumu birinden duyup mu yazdınız, bildiğiniz halde böyle mi yazdınız cidden merak ediyorum.

Doğru klüp o yıl küme düşme korkusu yaşamıştı ama bunun sebebi "onursal" sıfatını verdiğimiz MAY'dı. Klüpte yetkisiz kişilere yazdırdığı çeklerle klübe haciz üstüne haciz göndermiş ve Özkan Sümer ve Ahmet Ağaoğlu bunlara göğüs germişti. Açtıkları karşı davalarla o çeklerin işleme konulmasını engellemişlerdi. O çeklerin 70 milyon dolar civarı olduğu kaldı aklımda. Bir düşünün, muhakeme edin, o zamanın yayın gelirleri, stad gelirleri ile 70 milyon doları...

Bunları niye yazıyorum biliyor musunuz? Siz öğrenin, anlayın diye değil, sizden zaten ümidim yok. Bu olayları bilmeyen genç taraftarlarımız doğruları okusun, anlasın diye...
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Trabzonspor hiç iyi yönetilmiyor! Ne saha içinde, ne de saha dişinda!...

Takimdan giden (gönderilen) her futbolcu ile sorunlu ayriliyoruz. Transfer ederken süper yildiz, gönderirken tu kaka!? Bu mu yöneticilik?

Takim ve teknik direktör aslinda yönetimin sahadaki bir yansimasidir, çünkü ayni düzensizlik ve disiplinsizlik sahada da mevcut.

Sakatliklar, dar kadro ve kötü (art niyetli) hakemler takimin her oyunda disiplininden kopmasina bir gerekçe olamaz!

Nasil Ünal Karaman ve yöneticilerin maç sonu demeçlerindeki (ezber, ilgisiz) klasik cümlelerinde bunu görebiliyorsak, ayni şekilde sahadaki futbolcularin vücut dilinde de görebiliyoruz.

Ne Trabzonspor Başkanı, ne de Trabzonspor Teknik Direktörü bu kadar UMUTSUZ konuşamaz!

Bu kadar olumsuz konuşan bir başkanin ancak böyle bir teknik direktörü olur. Ve bu kadar negatif bir hocanin ancak böyle özgüvensiz futbolculari olur.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğru küme düşüyorduk hep Ağaoğlu ve Özkan Sümer yüzünden değil mi? Bu kadar sığ, bu kadar gerçeklerden uzak yorum görmedim gerçekten. Şu yorumu birinden duyup mu yazdınız, bildiğiniz halde böyle mi yazdınız cidden merak ediyorum.

Doğru klüp o yıl küme düşme korkusu yaşamıştı ama bunun sebebi "onursal" sıfatını verdiğimiz MAY'dı. Klüpte yetkisiz kişilere yazdırdığı çeklerle klübe haciz üstüne haciz göndermiş ve Özkan Sümer ve Ahmet Ağaoğlu bunlara göğüs germişti. Açtıkları karşı davalarla o çeklerin işleme konulmasını engellemişlerdi. O çeklerin 70 milyon dolar civarı olduğu kaldı aklımda. Bir düşünün, muhakeme edin, o zamanın yayın gelirleri, stad gelirleri ile 70 milyon doları...

Bunları niye yazıyorum biliyor musunuz? Siz öğrenin, anlayın diye değil, sizden zaten ümidim yok. Bu olayları bilmeyen genç taraftarlarımız doğruları okusun, anlasın diye...
                        Yapma Allah aşkına. Senin yazını okuyanda sana inanacak. Daha öncede yazmıştım. Kopyaladım buraya yapıştırıyorum. Bir daha oku.

Ağaoğlunu kurtarıcı olarak lanse edenler. Bakın tabelaya ve utanın. Bizi Özkan Sümer ve Ağaoğlu el birliği ile küme düşürecekti. Ağaoğlunun kim olduğunu çok iyi biliyoruz. O kadar başarılı olan bu beyefendiler neden o zaman istifa etmişlerdi!!!

Düşme hattının 3 puan üstünde ligi bitirdik. Ve nasıl bitirdik. Hakemin Samsunsporun yüzde yüz penaltısını vermeyerek.

işte bu penaltıyı. Hasan Üçüncü Samsunsporlu futbolcuya arkadan müdahele ederek penaltı yapıyor ve hakem penaltıyı vermiyor. Tarih bunları unutmaz. Hakem neden penaltıyı vermedi? Çünkü Sadık İlhan Bülent Yavuz bana bu maçı Trabzonspor kayıp etmeyecek dedi diye açıklama yaptı. Konu mahkemelere bile taşındı.

Ama suçlu kim? Özkan Sümer ve Ağaoğlu ikilisi. Yine aynı öze dönüş çoluk çocukla ligi götürürüz mantığı ile yola çıktıkları için. Bizi bu ikili küme düşürecekti.

Ağaoğlu acaba yarım kalan işini gerçekleştirmek mi istiyor?

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Senin için bir kez daha tabelayı ekliyorum.

Ağaoğlu ve Özkan Sümerle gurur duymamız gerek. Katılıyorum.

Maden Ustası maden ocağını işletmeye devam etsin.

Özevlatların ceza sahasında yaptığı ve aleyhimize verilmeyen penaltıyı da unutmamak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu çoğunluğun sevmedigi Zeki Yavru neden gitti bu takımdan. (bakın bu takım diyorum. yoksa kim ...Xeki'yi)

Burak, Kucka, Onur, Olcay gönderiliyor.Ortada topçu kalmadı. Kupa ve lig hedefleri var ve "yorgunuz, kadro yetersiz" deniliyor...

Bugünkü Zeki bu takımda oynamaz mıydı?
                            Adam hem sağ bek hem 6 numara oynsyabiliyor...

Kusura bakmasın kimse, basiretsizlik, feraset gibi ulvi kelimeleri geçtim, modern tabirle strateji, planlama, öngörü denen şey dahi yok ortada.
                            O zaman böylesi 50 yıllık camia böylesi acemi ellere bı-ra-kı-la-maz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Zekiyi el birliği ile taraftar göndertti.
                            Zeki de kötü oyunlarıyla buna sebep olmadi değil hani.
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben olcayı geçen sene ki gs maçı demecinden sonra kadro dışı bırakırdım. 3 tane genç oyuncunun ki Okay da aralarında saha da olmasından rahatsız olup mağlubiyeti tecrübesiz futbolculara kesen adamdır.
                              Olcayın yanında hangi genç futbolcu birşey öğrenebilir aksine öz güvenini zedeler gençlerimizden uzak kalması gereken futbolcudur.
                              Durum yorumun tam tersi
                              Olcay genç oyuncular tarafından çok sevilen sayılan bir isim. Kadro dışı zamanlarında da onlarla vakit geçiriyor.
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin için bir kez daha tabelayı ekliyorum.

Ağaoğlu ve Özkan Sümerle gurur duymamız gerek. Katılıyorum.

Maden Ustası maden ocağını işletmeye devam etsin.

Özevlatların ceza sahasında yaptığı ve aleyhimize verilmeyen penaltıyı da unutmamak gerekiyor.
                                HE tabi ülkede her işi ehli yapıyor da bir TS başkanı futboldan anlamıyor. Diğer takımların başkanları da senelerce futbol üzerine dirsek çürüttüler tabi.
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X