Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu: "450 milyon lira ödedik ama borç hala aynı yerde duruyor. Hiç eksilmedi."Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Şu çoğunluğun sevmedigi Zeki Yavru neden gitti bu takımdan. (bakın bu takım diyorum. yoksa kim ...Xeki'yi)
Burak, Kucka, Onur, Olcay gönderiliyor.Ortada topçu kalmadı. Kupa ve lig hedefleri var ve "yorgunuz, kadro yetersiz" deniliyor...
Bugünkü Zeki bu takımda oynamaz mıydı?
Adam hem sağ bek hem 6 numara oynsyabiliyor...
Kusura bakmasın kimse, basiretsizlik, feraset gibi ulvi kelimeleri geçtim, modern tabirle strateji, planlama, öngörü denen şey dahi yok ortada.
O zaman böylesi 50 yıllık camia böylesi acemi ellere bı-ra-kı-la-maz.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bugünde “ kasada tek kuruş yok “ dedi çok şükür.
Takke düştü kel göründü
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu: "450 milyon lira ödedik ama borç hala aynı yerde duruyor. Hiç eksilmedi."
Yorum
-
İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMajid ve Zargo'nun transfer edilmesine neden olanları, onların zihniyetlerini bu topraklardan sür, en büyük hizmetini vermiş olursun.
Aynı saçmalığı 2001-2002 sezonunda yapmışlardı. Küme düşüyorduk.
Yorum
-
ağaoğlunu destekliyorum ve desteklemeye devam edeceğim. taaa ki yaz transfer döneminde belirleyeceği teknik direktöre kadar.
düşük profil ve sistem takımı yaratmamış bir hoca getirirse derin soru işaretleri doğacak saha içine dair.
saha dışında zaten kendileri en doğru isimdir.ekonomik soyguna dur demiştir ve planlı şekilde ekonomiyi düzelteceğine inanıyorum.saha içinide bir plan dahilinde yapması gerekecek yaz döneminde.TEKKEBALL
Yorum
-
Sayın Maden Ustası Denizcilik fakültesi mezunu Ahmet Ağaoğlu.
İstifayı düşünüyormusunuz? Bu durumda istifa hiçte mantıksız gelmez.
Çünkü bu sezon kümenin üstünde ligi bitiririz ve avrupadan gelirde elde edemeyiz sayenizde.
Trabzonda işlettiğiniz maden ocağında durumlar nasıl?
Yakında Trabzonda petrol de çıkacak mı sayın maden ustası denizcilik fakültesi mezunu Ahmet Ağaoğlu bey????
Yorum
-
Gerçekten çok başarılı olmasını istediğim bir ikiliydi Ahmet Başkan ve Ünal Hoca..
Ama maalesef yönetim yapması gereken bir çok şeyi yapmadı veya yapamadı veya yapmak istemedi.
Gönderiliş şekillerinin yanlış olduğunu düşünmeme rağmen Onur ve Burak konusunda bile yönetime tek laf etmemeye çalıştım hep.
Ancak gel gör ki yönetim maalesef şu an sınıfta kalmış durumda.
Maddi kaynak akışı yok. Sadece kredi ve borç veren Ertuğrul Doğan var. Sürekli başkanın dilinde olan gelir getirici 2 projeden uzun süredir ses seda yok zaten.
Transfer yasağının baş sorumluları İHO ve Usta olsa da bunu kaldıramamak, ya da kaldırmak istememek(Baştan beri bunun olduğunu düşünüyorum yönetici bu yasak avantaj oldu diyerek belli etmişti) hem Ünal hocayı hem de yönetimi sınıfta bıraktı.
Tamamıyla alt yapıyla bu işin olmayacağını acı yollarla da olsa görmüşlerdir umarım.
Yorum
-
Başkana göre; Denizli’nin hastalanıp hastaneye gitmesi de maçın seyrini değiştirmiş.
Yersen tabi.En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 05.03.2019, 09:07.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizli’nin hastalanıp hastaneye gitmesi de maçın seyrini değiştirmiş.
Yersen tabi.
İlginç olan LİV Hospital panosu önünde Denizli'nin açıklama yapması.(reklamlar)
Kurguydu sanki...
Hem reklam parası (sponsor) hem ekstra motivasyon futbolculara (hocamız için oynamalıyız)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Yönetimde kimse babamın oğlu değil, başarısız olurlarsa giderler. Ancak aynı yönetimle lig 2.liğine çıktığımızda yapılan operasyonlar yere göğe sığmıyordu. Şimdi saha sonuçları iyi gelmeyince, sakatlar artıp, dönenler de eski temposunu yakalamayınca gidenlere hayıflanmanın, "Çöpçüler Kralı" filmindeki İhsan Yüce gibi; "vay benim eski damadım ne güzel adammış ya" demenin faydası yok. Bir stoperin açık eline top çarpmasını fırsat belleyip, yağmurda toprak üstüne çıkan solucan gibi davranmanın hikmetini anlamış değilim. "Kötü" demenin bile iltifat olduğu önceki 2 yönetimin ceremesini çekiyoruz. Mevcut ekonomik ortamda kimseden mucize bekleyemeyiz. Memleketin en zengin ailesinin başındaki adam bile milyonlarca lira euro para döküp, verdiği paraları sponsorluk gibi gösterdiği halde takımı bizden alt sırada. Biz ise bu rezil edilen ekonomik duruma rağmen halen lig 4.'süyüz.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum