Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Petrol istasyonunun satışını gerçekleştiremeyen Bordo Mavililer de ödemenin son günü Ertuğrul Doğan faktörü devreye girdi. Yine elini cebine atarak acil ödenmesi gereken paranın tamamına yakın büyük bir bölümünü cebinden karşıladığını öğrendik.

Daha önce FIFA'dan gelen transfer yasağı için ödeme yapan ancak açtıramayan Bordo Mavililer bu hamleyle olası bir cezanın daha önüne geçti.

Ertuğrul Doğan’ın yaptığı bir değil iki değil helal olsun...

Olayın öncesinde ise Başkan Ağaoğlu’nu aradık böyle bir ödeme gerçekleşti mi sorusunu yönelttik normalde bir başkanın en çok övüneceği konudur ‘ödedik’ açıklamasını yapmak.

O da bizi şaşırtarak “Ertuğrul beyi arayın o gerekli açıklamayı yapacaktır” cevabını yöneltti.

Kaynak: 61saat

Ne diyelim iyi ki Ertuğrul Doğan var o hâlde yönetim içerisinde, demek o da olmasa hepten ayvayı yemiştik.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski yönetimler zamanında da genç oyunculara yapılan maaş arttırımlarında istisnalar haricinde pek fazla KAP bildirimi yapılmıyordu. Bunun nedenini bilmiyorum fakat Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın maaşları 2 milyon 750 bin liraya çıkarıldığı bizzat yöneticiler tarafından açıklanmıştı. Dünyanın her yerinde altyapıdan çıkan oyuncular, ne kadar yetenekli olursa olsun kariyerlerin ilk yıllarında takımın en düşük maaşlı oyuncuları olurlar. Yusuf 150 bin lira ile başladı, sonra maaşı 250 bin liraya çıkarıldı akabinde 2.5 milyon lira oldu. Bu sezon takımda kalırsa muhtemelen bir artış daha olacaktır. Zaten kariyerinin başında olan yıldız bir oyuncuya tavan fiyat vermek yapılacak en büyük yanlışlardan biridir. Kademeli artış en makulu...

Hosseini'ye gelince performansı tartışılır ama dünya kupasında oynayan bir oyuncu, öyle veya böyle bir kariyer yapmış sayılır. Ayrıca eski takımı İstiklal, İran'ın en büyük 2.takımı. Orada da özellikle son 2 sezonda takımın ana stoperlerinden biriydi. Hangi ülkeden olursa olsun yabancı bir oyuncu getirtiyorsanız bunun bir maliyeti var. Aynı zamanda özellikle son yıllarda kulübün yaptığı uçuk rakamlı transferlerden sonra, ister istemez menajerler de kapıyı yukarıdan açıyorlar. Ağaoğlu göreve geldiğinde 100 bin euroya Afrika'dan oyuncular getireceğiz tarzında konuşmalar yapıyordu ama 15 yılda düzenin değiştiğinin o da farkına vardı...
      arda berkay sefa gibi oynamamış oyuncular için kap açıklaması yapılmaması normal olabilir.lakin yazıcı ve ömür geçen sezon oynadılar.

yöneticilerin açıklamasını ben duymadım .yazılı mı sözlü mü açıkladılar.kaynak nerede?2.7 milyon lira normal ve kap açıklaması lazım.batuhan mesala.bize gelmeden önce 4 sezon pro kariyeri vardı.onda da bir kap açıklaması yapılmadı.macidin kariyeri yok hafız.yok derken iran kariyeri kariyer değildir 23 yaşındaki oyuncu için.

şuraya bak:

Das sind die Leistungsdaten von Majid Hosseini vom Verein Kayserispor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

1900 dakika 1200 dakika vasat iran ligi kariyeri. buna kap açıklayıp 500 bin avro veriyorsan oynamış genç yerli oyuncularada kap açıklaması yapılması lazım.

özetle bu yaz transfer sezonunda kadroda düşünülen her oyuncu için kap açıklaması gerekiyor.gerçi iç transferde transfer sezonunu beklemek gereksiz ama polemik olmasın diye genede beklenebilir haziran ayı.

macide verilen maaş bir kıstasdır.genç ve kariyersiz oyuncuya 500 bin avro veriyorsan yerli genç ve oynamış oyuncuya o para üzerinden belirleme yapman lazım.sırf yabancı diye yüksek maaş verip yerliye yerli olmasının cezasını mı vereceksin.bu adaletsiz bir düzeni getirir ve yerli oyuncuyu kaybedersin.net

elbette kademeli yükselecek maaş.bunda hemfikiriz.kademeli yükselecekse yabancı genç oyuncuda kademeli yükselecek.
      TEKKEBALL

Yorum

• bu yönetim genç oyunculara şans veriyorum bunları ekonomik olarak sömüreyim nede olsa bunlar bana gelip maaşı konuşamaz diye düşünüyorsa büyük hata içindedir .yönetici tayfası genelde oyuncu lehine düşünmez.maddi olarak.bu yönetim için en büyük soru işaretlerinden biri bu bence.

6 genç yerli ve kadroya giren oyuncu var hali hazırda.ve hiçbirisine kap açıklaması gelmedi.çoh enteresan.
        TEKKEBALL

Yorum

• Adam oğlu adam.

Yorum

• Bugün fotomaçta çıkan temsilciler kurulu başkanı ile ilgili haber için yönetimden bir hamle beklemek hakkımız ya da bir açıklama. Haberde açık açık yazılmamış ama temsilciler kurulu başkanının hedef aldığı ima edilen takım biziz. Zaten haftalardır bu kadar para cezasının, taraftarların kartlarının bloke edilmesinin başka bir açıklaması yok.
            There is no spoon...

Yorum

• 900 milyon tl borç deniyor
              Hâlâ yönetimi kabahatli bulanlar var
              Arkadaşlar sonuçlar yaşanan sakatlıklar şansızlıklar bizi de üzüyor ancak
              Kulüp gençliğe hitabede dediği gibi bütün tersanelerine girilmiş bütün silahlarına el konulmuş

Yani kulüp kuşatma altında

Bazı arkadaşlar diyor şunu al şunu ver hop 15 me gülüyorum arkadaşlar bunu ömrü ticaretle geçen bırakın bu kaptanı ıho bile düşünür ancak

Gelirleri ipotek demek özgürlüğü sınırlı demek

Istanbul kulüplerimize var diyor bazıları

Senin elinde dönen ortalama para 30 me bu kasarsın onların eli daha rahat yani

Ama gel gelelim Devlet türk futbolunun düştüğü hali görüyor ve devletin ziraat bankası ile koruma altına almak için uğraşıyor. Varın siz düşünün gerisini

Bu başkan diğerleri gibi aman kalacağım 3 sene borç kimene alayım topcuyu borç açılsın berki tutar mantığı ile boş transfer yapmadığı için bu diyeti farkeden bazı yönetime yakın ts düşmanları taraftarı kışkırtıyor. Bunların sesini duyuyoruz.

Burdan son olarak şunu demek istiyorum. Uçurumun kenarındayız tek ayağımız uçurumda başka hata halkımız yok akıllı olalım bu kaptana güvenelim diyorum

Yorum

• Hakem hakkında konuşmayın ya bu olay bataklık gibidir konuşursun konuşursun hiçbir şey farketmez , kendi oyunumuza bakalım konustukca kotulesebiliyor huzurumuzu koruyak

Yorum

• Bordo-mavili ekipte bir süredir kadro dışı olan Olcay Şahan'ın yönetimle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Bu haber doğru ise bu yönetim ve hoca TRABZONSPOR'a ihanet ediyor demektir demek oluyor ki Olcay sözleşmesi karşılığında kadro dışı kaldı mevzu para imiş Güler misin ağlar mısın bu adam yokluğunda hem parasını tıpış tıpış öde hemde kadro dışı bırak babalarının paralarını har vurup harman savuruyor beceriksiz andavallar...
                  Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.goal.com/tr/haber/trabzo...v1nsn9abedwa60
                    Bu haber doğru ise bu yönetim ve hoca TRABZONSPOR'a ihanet ediyor demektir demek oluyor ki Olcay sözleşmesi karşılığında kadro dışı kaldı mevzu para imiş Güler misin ağlar mısın bu adam yokluğunda hem parasını tıpış tıpış öde hemde kadro dışı bırak babalarının paralarını har vurup harman savuruyor beceriksiz andavallar...
                    Ben olcayı geçen sene ki gs maçı demecinden sonra kadro dışı bırakırdım. 3 tane genç oyuncunun ki Okay da aralarında saha da olmasından rahatsız olup mağlubiyeti tecrübesiz futbolculara kesen adamdır.
                    Olcayın yanında hangi genç futbolcu birşey öğrenebilir aksine öz güvenini zedeler gençlerimizden uzak kalması gereken futbolcudur.
                    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arda berkay sefa gibi oynamamış oyuncular için kap açıklaması yapılmaması normal olabilir.lakin yazıcı ve ömür geçen sezon oynadılar.

yöneticilerin açıklamasını ben duymadım .yazılı mı sözlü mü açıkladılar.kaynak nerede?2.7 milyon lira normal ve kap açıklaması lazım.batuhan mesala.bize gelmeden önce 4 sezon pro kariyeri vardı.onda da bir kap açıklaması yapılmadı.macidin kariyeri yok hafız.yok derken iran kariyeri kariyer değildir 23 yaşındaki oyuncu için.

şuraya bak:

Das sind die Leistungsdaten von Majid Hosseini vom Verein Kayserispor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

1900 dakika 1200 dakika vasat iran ligi kariyeri. buna kap açıklayıp 500 bin avro veriyorsan oynamış genç yerli oyuncularada kap açıklaması yapılması lazım.

özetle bu yaz transfer sezonunda kadroda düşünülen her oyuncu için kap açıklaması gerekiyor.gerçi iç transferde transfer sezonunu beklemek gereksiz ama polemik olmasın diye genede beklenebilir haziran ayı.

macide verilen maaş bir kıstasdır.genç ve kariyersiz oyuncuya 500 bin avro veriyorsan yerli genç ve oynamış oyuncuya o para üzerinden belirleme yapman lazım.sırf yabancı diye yüksek maaş verip yerliye yerli olmasının cezasını mı vereceksin.bu adaletsiz bir düzeni getirir ve yerli oyuncuyu kaybedersin.net

elbette kademeli yükselecek maaş.bunda hemfikiriz.kademeli yükselecekse yabancı genç oyuncuda kademeli yükselecek.
                      Bizzat bende duymustum Yusuf ve Abdülkadir in ücretleri 2750000 TL ye cikarildigini.Bu da 500000 euro ya yaklasiyor.Bizim maddi durumumuza bakarsak bu miktardan fazlasini önümüzdeki sezon da veremeyiz ikisine.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizzat bende duymustum Yusuf ve Abdülkadir in ücretleri 2750000 TL ye cikarildigini.Bu da 500000 euro ya yaklasiyor.Bizim maddi durumumuza bakarsak bu miktardan fazlasini önümüzdeki sezon da veremeyiz ikisine.
                        olayın resmiyete dönmesi yani kap açıklaması gerekiyor bir şeye inanabilmek için.ciddi kulüpler buna dikkat ederler.

kulüp giderleri gelirleri için bu önemli bir detay.macide hatta ramile kap açıklaması yapıldı.yabancı diye mi yapıldı?
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim yönetim kulübün kasasına para girsin diye var , Kulübün kasasında para yok bunu anlayın demek nasıl bir zihniyet anlayamadım.
                          ASıl ben senin bu zihniyetini anlayamadım. Kulup kendi kendine yetecek şekilde sistemli olarak yönetilmeli. BAşkanın bilmem kimin parasına muhtaç olmamalı. Olduğunda görüyoruz ne hallere düştüğümüzü. Hiç bir başkanın vebinden para çıkarmak gibi zorunluluğu yoktur. Burası bir futbol kulubu üreteceksin gelişeceksin pazarlayacaksın ve kazanacaksın.

İyi o zaman başkanlar kulubü sportif açıdan batırsın ama cebinden para verip yönetsin. En iy başkan bunlar mı olacak. Usta cebinden verdi de ne oldu. HEm kendini hem kulubu batırdı gitti.

Bırakın artık birilerinin cebine bakmayı.
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Petrol istasyonunun satışını gerçekleştiremeyen Bordo Mavililer de ödemenin son günü Ertuğrul Doğan faktörü devreye girdi. Yine elini cebine atarak acil ödenmesi gereken paranın tamamına yakın büyük bir bölümünü cebinden karşıladığını öğrendik.

Daha önce FIFA'dan gelen transfer yasağı için ödeme yapan ancak açtıramayan Bordo Mavililer bu hamleyle olası bir cezanın daha önüne geçti.

Ertuğrul Doğan’ın yaptığı bir değil iki değil helal olsun...

Olayın öncesinde ise Başkan Ağaoğlu’nu aradık böyle bir ödeme gerçekleşti mi sorusunu yönelttik normalde bir başkanın en çok övüneceği konudur ‘ödedik’ açıklamasını yapmak.

O da bizi şaşırtarak “Ertuğrul beyi arayın o gerekli açıklamayı yapacaktır” cevabını yöneltti.

Kaynak: 61saat

Ne diyelim iyi ki Ertuğrul Doğan var o hâlde yönetim içerisinde, demek o da olmasa hepten ayvayı yemiştik.
                            Necidir bu ertugrul dogan ne para varmis adamda ver ver bitmiyor masallah
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• seneye ünal karamanla çalışacaksan simdiden istifa et başkan
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ne haberrrr Başkan. Madeni iyi işletemedin mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X