Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    200m€ olan takimlarin geliri degil bizi, 3 büyütülmüs torpillinin toplaminin 5 katidir, onu da belirtelim.....

maç hâsilâti diyorsun, geçen sene fb bos stada oynuyordu, onu da geçelim...
    haydi gs sampiyonlar ligi sampiyonluk falanla para aldi
    fb neluk ? avrupa yok gibi bir sey, geçen sene stad bostu, seneye avrupa kupalarina büyük ihtimal gidemeyecekler, maaslari essek yükü kadar ki çogunu bilmiyoruz açiklamiyorlar açiklasalar daha da ortaya çikacak, tolga cigerci ve benzia 28'e alinmiyor esek kadar maaslari var

haydi diyelim sen kismen haklisin, ama bu yazdigim son reziliklere fifa uefa kulak asmiyorsa net serefsiz orul orul orrrulllluk yapiyorlar demektir, net...
    stad geliri sponsor geliri, o zaman psg degil 200m€ 700m€ harcasi, sponsoru bilmem nesi 5'e katlar büyütülmüsleri..
    ki psg falan yine torpilli de, az buçuk dikkat ediyorlar, onlar bile bu devre arasi tam istedikleri transferleri yapamadi orta sahaya, ffpden dolayi... bu bizim torpillilere ne oluyor, hele fb, inanilir gibi degil, hiçbir bahâneleri yok, bir de alikoç çikip diyor ki borç yapilandirma isini anlatip iknâ etmeye çalisacagiz..
    e o zaman bizimkiler de anlatsin, ondan da bir sey anlamadim arkadas...

ama daha önce de yazdim kaç kere, bu borç yapilandirma olayi bize degil cücüslere yarayacaaakk,, hiç bosune ümitlenmeyelim, devlet ne yapiyorsa onlar için yapti yapiyor yapacak, bize atilan kaziklar yetmedi bir de digerlerina yapilan kiyaklarla ugrasiyoruz... böyle düzenin içine edeyim

valla yeter

sirf Trabzonspor'a para gitmesiin diye 20 senedir (evet 20 belki de fazla) havaalani pistini büyütmeyen devletimizi tebrik ediyorum
    valla fener'in bence de ffp'den bi ceza alması muhtemel. zaten ali koç ffp'ye uymamız mümkün değil falan deyip küme düşmemek için yaptı transferleri devre arasında. tbb yapılandırması falan ayağına uefa ikna edilirse biz de aynı sürece gireriz herhalde, ffp bize de bela olmaz. ha uefa/fifa pir-ü pak kurumlar demiyorum. blatter'in rezillikleri duruyor. ha keza şike sürecinden sonra cl'ye yapı kredi sponsorluğu ve tff'ye hiçbir yaptırım uygulanmaması falan da şaibeli işler.

benim söylediğim her şeye rağmen borç/gelir oranı en bozuk takım bizim muhtemelen 4 büyükler içinde. bu matematiksel gerçeği görmeden salt komplolar ile açıklamaya çalışmak da doğru değil.

havaalanının genişletilmesine ise ordu-giresun ve rize-artvin havaalanlarının yapılmasından sonra gerek kalmamış olabilir.

İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelirlerimizin, istanbul takımları ile aynı olması düşünülemez zaten... Haklısın adamlar o konuda çok üstün..

Ama...

Sonuç: Aradaki uçurumu denkleştiremeyiz ama başarılı olursak azaltabiliriz....

15 tane alt yapıdan oyuncu oynatmakla övünüyoruz ama tek galibiyet kaç para bir bakın...

BAŞARILI KULÜPLERE TEŞVİK
    Öte yandan Futbol Federasyonu, kulüplerden gelecek olan bu parayı ise yine kulüplere “prim olarak” dağıtacak. Federasyon, belli kriterler doğrultusunda her kulübe teşvik verecek. A Milli Takım’a ve Genç Milli Takım’a oyuncu veren kulüplerin yanı sıra altyapıdan oyuncu yetiştiren ve profesyonel takımda oyuncu oynatan ekiplere çeşitli ödemeler yapılacak. Bu paralelde başarılı olan takımlara her sezon 10 milyon lirayı aşkın ödeme yapılabilecek. Bu ödemenin tamamı, yabancı transferinden elde edilecek havuzdan karşılanacak. Yabancı futbolcu transfer etmek isteyen kulüpler, altyapı fonunun çok yüksek olması nedeni ile daha titiz davranmak zorunda kalacak.
    başarılı olarak borç yükünden kurtulma stratejisii m.usta denedi ve çuvalladı. ne yatırımı yaparsan yap başarının garantisi yok. bu yaklaşımı doğru bulmuyorum. yarışın içinde olunmalı ve hedefsiz kalınmamalı evet ama bunu mali disiplinden taviz vermeden yapmak zorunda yönetim.

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gs nin donuna kadar borcu var donuna kadar nere borçlu degil gs nin toplam borcu 2 milyar 972 milyon tl....
    alacakları da vardır, net borcu daha az diye biliyorum. ayrıca işte geliri senin 5-6 katın, borcu 2 katın falan. bizim borç/gelir oranımız çok yüksek. 7 falandı galiba bu oran. bu borcu çevirip mevcut gelirlerden futbolcuya vs ödeme yapabilmek için 25 yıla falan yayman lazım kredi borcunu. böyle bir yapılandırma da türk bankalarının harcı değil. türkiye ekonomisinin harcı değil.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başarılı olarak borç yükünden kurtulma stratejisii m.usta denedi ve çuvalladı. ne yatırımı yaparsan yap başarının garantisi yok. bu yaklaşımı doğru bulmuyorum. yarışın içinde olunmalı ve hedefsiz kalınmamalı evet ama bunu mali disiplinden taviz vermeden yapmak zorunda yönetim.
      M.Usta şampiyon olacağım dedi, doğru başladığı scout işini başarısız transferler yüzünden kaldırıp çöpe attı... Başarılı olmak en az Avrupa kupalarına katılıp, gruplardan çıkmak mesala... TS gibi bir camia bunu 3 sene sağlasın, 4. sene 2011 gibi olur zaten... Şampiyon bir tane ama Avrupa kupalarına her sene 5 kişi katılıyor....

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor kulübü artık bir yol ayrımındadır.Kongreye gidip bunun icin delegeden görüş ve olur almalıdır.1.Büyük bir takım olarak mı kalacak?????2.Yoksa g.birligi tarzı butik bir takım olup Türkiyede 50-60 bin kisinin takip ettigi bir kulüp mü olacak .İkisinden birini seçmek mecburiyetindedir .Bu kulüp büyuk takım gibi görünüp butik takim gibi yönetilemez.Bugün Trabzonsporun yaşadığı kavga,tartışma, camia içerisindeki huzursuzluk bundandır.Hangi şıkkı seçerse seçsin bu tartışmalar bitecektir.
        Kongre nedir ? O kadar da değil, yanlışlık olur ama mevcut şartlarda daha iyisi yok maalesef...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          50 milyon fark 2018'de olmuş... Kim kulüp başındaydı 2018'de? Ağla ağla bitmedi... Biraz da önümüze baksak...

Bu arada 50 milyon Euro 300 milyon TL yapıyor, kulübün borcu zaten 1 milyar... Nasıl oluyor onu da bir açıklasa sayın başkan... Böyle şeffaflık olmaz... Hep bir muğlak hep bir öldük bittik...
          Akşam sabah imalı imalı desteksiz savunduğun Usta sayesinde UEFA'ya 2017 yılında verilen taahhütün 2018 yılında nihayet patlamasiyla meydana geldi. 3 oyuncuya
          bonservis zart zurt paralariyla birlikte 20 milyon avro ödemenin tek kuruş yapılmadığı yerde Ağaoğlu'na ağla demek ancak birilerinin adamciligina soyunmakla olabilir.
          Allah'tan taraftarın çok büyük bölümü böyle mesnetsiz eleştirilere kulak kabartmiyor. Bu başkanla, bu teknik heyetle, bu oyuncu grubuyla ve her seyden öte sağduyulu taraftarla birlikte bu camia hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içinde.
          Kuduracak yerde destek olun.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akşam sabah imalı imalı desteksiz savunduğun Usta sayesinde UEFA'ya 2017 yılında verilen taahhütün 2018 yılında nihayet patlamasiyla meydana geldi. 3 oyuncuya
            bonservis zart zurt paralariyla birlikte 20 milyon avro ödemenin tek kuruş yapılmadığı yerde Ağaoğlu'na ağla demek ancak birilerinin adamciligina soyunmakla olabilir.
            Allah'tan taraftarın çok büyük bölümü böyle mesnetsiz eleştirilere kulak kabartmiyor. Bu başkanla, bu teknik heyetle, bu oyuncu grubuyla ve her seyden öte sağduyulu taraftarla birlikte bu camia hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içinde.
            Kuduracak yerde destek olun.
            Hadsizlik yapma, hiç kimsenin adamı olmadığım gibi Usta'yı da sevmem ve eleştiriyorum zaten, Ağaoğlu'na da destek veriyorum... Sizin gibi sevdiğim adamın her yaptığı doğrudur diyemiyorum , o kadar... Bunu anlamanızı da beklemiyorum, kapasite meselesi...

Yorum

Hadsizlik yapma, hiç kimsenin adamı olmadığım gibi Usta'yı da sevmem ve eleştiriyorum zaten, Ağaoğlu'na da destek veriyorum... Sizin gibi sevdiğim adamın her yaptığı doğrudur diyemiyorum , o kadar... Bunu anlamanızı da beklemiyorum, kapasite meselesi...
              Geç o işleri birader biz burda 40 kisiyiz birbirimizi iyi biliriz. Adamın attığı adimda bile kusur arayan sen mi destek veriyorsun. Gerçekleri söylüyorum ayağına laf cambazliğı yapıp adamı muglaklik yapmakla elestiriyorsun. Hep bir ığneleme, hep bir laf ebeliği.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geç o işleri birader biz burda 40 kisiyiz birbirimizi iyi biliriz. Adamın attığı adimda bile kusur arayan sen mi destek veriyorsun. Gerçekleri söylüyorum ayağına laf cambazliğı yapıp adamı muglaklik yapmakla elestiriyorsun. Hep bir ığneleme, hep bir laf ebeliği.
                Ben eleştiririm, adama küfür etmiyorum, hırsız demiyorum, yalan mı konuşuyorum? Eleştiririm sana ne... Adamın kendisi diyor yanlışlarımız oluyor diye, siz adamı günahsız yaptınız... Senin gibiler yüzünden insanlar burada kutuplaşıyor... Başkanın daha açık olması lazım bu kadar zor olmamalı... 50 milyon nereden açık var diye soruyorum... Bakın açık diyorum, gelir çıktıktan sonraki rakam, 300 milyon lira... Ben demiyorum ki Usta'nın saçmalıkları yüzünden olmadı... Onun günahı sabit diyoruz, az biraz da önümüze bakalım diyoruz... 300 milyonluk açığı 8 ayda göremedik mi diyoruz... Demeyelim mi? 300 milyon açık olmuş, ceza yolda, Usta'nın yatacak yeri yok, diyelim geçelim madem...

Yorum

• Ekonomist yada Borsa yönetimini bilmediğim için soruyorum HALKA AÇIK ŞİRKETLER NE KADAR ŞEFFAF
                  Yani hissedarlarına şirketin o yılki mali tablosunu noksansız anlatıyorlarmı yada Kamu Aydınlatma Platformuna gerçek bilgileri sunuyorlarmı....
                  Eğer cevabınız EVET'se peki bu kadar geçmiş dönemde yapılmadığını öğrendiğimiz borç batağından neden şimdiye kadar kimsenin haberi olmadı(Borçtan kasıt Transfer yasağı) uçan kuş bile biliyordu 1 milyar batağını....
                  K.A.P'ın ne işe yaradığıda meçhul şirketleri denetleyip onların zarar etmemeleri için yada yatırımcının kâr etmesine yönelik hiçbir yaptırımı olmayan trışkadan bir kurummuş son minvalde.
                  FIFA'ya 15 gündür mail atıyorum bu transfer yasağıyla ilgili sitede Trabzonspor transfer yasağı aldı başlığı yok nedeni nedir diye bir cevap gelmedi ama pes etmedim devam ediyorum....
                  Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor kulübü artık bir yol ayrımındadır.Kongreye gidip bunun icin delegeden görüş ve olur almalıdır.1.Büyük bir takım olarak mı kalacak?????2.Yoksa g.birligi tarzı butik bir takım olup Türkiyede 50-60 bin kisinin takip ettigi bir kulüp mü olacak .İkisinden birini seçmek mecburiyetindedir .Bu kulüp büyuk takım gibi görünüp butik takim gibi yönetilemez.Bugün Trabzonsporun yaşadığı kavga,tartışma, camia içerisindeki huzursuzluk bundandır.Hangi şıkkı seçerse seçsin bu tartışmalar bitecektir.
                    Vallahi bu kafa yapısında taraftar görmek çok üzücü g.birligi ile kıyaslamak mantık dışı, tıpkı GS ve FB'ye özenerek onlar kadar borclanabilecegini dusunmek kadar mantık dışı. Bu mantık g.birligi olmaktan korkar ama karabuk, Eskişehir örneklerini görmez.
                    Sadri Şener dahil ilk defa ne yaptığını bilen bir yönetim var. Bu klüp 15 milyon euro üzerinde bir takım bütçesini kaldiramaz. Sene de 8 milyon euro faiz oduyorsun zaten.
                    Bizim tek kurtuluşumuz alt yapı FB GS için küme düşmeyi kaldırırlar ama sana acımazlar.
                    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• gorende son secimde 99 tane aday vardi da ahmet agaoglu secildi sanir.bazilari anlamak istemiyor ama yok arkadas yok baska adam yok.ahmet agaoglu tabii ki elestirilebilir ama su ana kadar yaptiklarinda yaygara cikartilacak bir sey olmadi..borc yukunu o yapmadi,milyon eurolari bahcesinden toplayamayacagina gore o borclari 6 ayda eritmesi soz konusu degildi..oyle bir gucu olsa adami direkt cumhurbaskani yap 1 senede ulkeyi ucursun..
                      koskoca koc grubunun basindaki adam proje olarak sikeciler icin bagis toplamaya baslayacak simdi kalkmislar agaoglu'nu aglaklikla sucluyorlar.herseyi bir tek siz biliyorsunuz herseyden bir tek siz anliyorsunuz.

ahmet agaoglu su ana kadar gayet guzel getirdi,sonuc olarak gecen seneden daha iyiyiz.sakatliklar olmasa takim hem oyun hem sonuc anlaminda gayet guzel gidiyordu..gecen sene 30+ milyon euro maas butcesi vardi 20.haftada 32 puanla 7.siradaydik,kupadan elenmistik..simdi maas butcesi 15 milyon euronun altina indi 20.hafta itibariyla 33 puanla 5.siradayiz ve kupada devam ediyoruz..al sana en belirgin sonuc..
                      futbol olarak gecen seneden daha kotu oynadigimizi soyleyebilecek olan var mi?yok..seneler boyunca 10-15 milyon euro maas butceli kadrolarin alacagi puanlari 40 milyon euro maas butcesiyle aldik durduk.demek ki ahmet agaoglu'nun dusundukleri cok da sacma degilmis.2011den bu yana her sene 10 milyon euro eksik maas butcesiyle oynasak bugun borc hanemiz kafadan 70-80 milyon euro eksik olurdu.ki bu sadece maaslar ustune birde odenen abuk subuk bonservisleri koyun bakalim nereye cikacaksiniz..kisaca demek istedigim maas butcesini kucultmek takimi kucultmek hedefsiz birakmak anlamina gelmiyormus.adam alt ayda bunu gozumuze soktu hala bazilari cikmis butik takim muhabbeti yapiyor..

bide en cok takildigim konu gelir getirici projeler kismi..nedir abi bu allah askina?futbol takimisin alt yapidan topcu cikarmak,urun satmak disinda en fazla ne yapabilirsin?su ana kadar futbol takimlari (istanbul takimlari dahil) tarihte ne gibi gelir getirici projeleri uygulamaya koydular ve basarili oldular.daha bir kac sene once cincon bileklik kampanyasi yapmisti.mesela dunyanin en iyi okullarinda okumus ali koc hangi projeleri hayata gecirdi de sikecilerin borclarini eritti?bu konuda bilgi sahibi olan varsa aydinlanmak isterim.ahmet agaoglu sunu yapsa kesin duze cikardik dediginiz konular neler?soyleyin bizde bilelim ve kulube ortak cagri yapalim.araplar,cinliler buyuk liglerden takim satin aliyor diye millet saniyor ki turkiye ligide ayni statude..bein group yayin haklarini aldi diye butun zengin araplarin,cinlilerin gozu turk kuluplerindemi saniyorsunuz nedir.turkiye liginin avrupada,dunyada esamesi okunmuyor.siyasi baglantilar,peskesler cekildi bein group yayin haklarini aldi eyvallahta akli basinda bir adam dunya futbolunda esamesi okunmayan,buyuk kulupleri borc harc icerisinde olan bir ligden niye takim alsin.epl,laliga,bundesliga,seria,fransa ligi.bu liglerin avrupada dunyada her taraftan izleyicisi var bir sekilde yatirima deger goruluyor.bizim lige kim niye yatirim yapsin.

Yorum

• ahmet ağaoğlu iki dönem yani 6 sene gerekiyor dedi.ekonomik açıdan düzlüğe çıkmak için.

bu konuda en doğru isimdir kendileri.ne dediyse onu uyguluyor.maaş olayında 1 milyon avro maaş devri bitti dedi.ve uyguladı.yaptığı transferlerde başarı oranı yüzde 70 lerde.

uzun süreli anlaşmalarda yok ayrıca.2020 yılında ve 2021 de sözleşmeler bitiyor.

ha bu operasyonu sezon başı yapabilirmiydi yapabilirdi.yalnız ünal karamana aşırı vasat ve tecrübesiz kadro bırakma riski vardı bu durumda.bu riske girilmedi.misal ben başkan olsaydım bu riske hatayspor teknik direktörü ilhan palut hoca ile hiç düşünmeden girerdim.ama ünal karamala bu riske girilmez aga.ilk yarıda kazandığımız puanlar ile ayaktayız.bu bir gerçek.başkan bu riske girmeyip operasyonu devre arasına bıraktı.

operasyon yaz transferinde devam eder ama teknik adam tercihi bu durumda çok çok önemli .yani sistem sayesinde başarıya ulaşan fp(fiyat performans) teknik adamlarına yönelmek lazım.

takımda hala lüküs maaş alanlar mevcut.
                        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 07.02.2019, 18:06.
                        TEKKEBALL

Yorum

• Birşeyler karalayan söze şu kafa yapısı şuçu bucu onursporlu burakçı rızacı ersuncu v.s v.s ithamlarla karşısındakini ya küçümsüyor yada hakaret edip kendince filozofi bilgiler veriyor ama içi boş bilgiler kendinde inanmıyor aslında söylediklerine ama şu aşamada rüzgarın estiği yönde durmak iyidir mantığı hakim taraftarda ve kentte...
                          Seviyeli tartışma ortamı hiçbir konuda mümkün olmuyor bu ülkede her konuşan karşısındakininde kendi gibi düşünmesini hakaretler yağdırarak istiyor....
                          Bu yönetimin doğru işler yaptığını düşünüyorsun iyi tamam sen öyle düşünedur düşünmeyenlerde birşeyler yazsın hoşunamı gitmiyor okuma kardeşim baş geç silahmı dayadı kafana görme duyma cevap verme..
                          Bak bugün gaziantep küme düşürüldü görsel medyada son dakika kırmızısı ile haber yapıldı bomba bir haber mi bana göre hayır beklenen bir şeydi koskoca FIFA transfer yasağı vermiş koskoca TRABZONSPOR takımına sen bunun gerçekliligini hala tartışır haldesin....
                          40 ve üzeri Trabzonspor sevdalısı bu durumu kabullenmiyor neden anlamıyorsunuz ağır geliyor....
                          Bu yönetimin başardığı hiçbir şey yok en güzel yaptıkları şey ALGI ve HAYAL SATMAK İyide karşılık buldu bakalım hep böyle sürecekmi hiçbir şey mutlu sonla bitmez....
                          En son farozlufatih61 tarafından düzenlendi; 07.02.2019, 18:08.
                          Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Trabzonspor, borca batık bir şirket mi?

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., 01 Haziran 2017 – 31 Mayıs 2018 hesap yılına ilişkin gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) açıkladı.

07 Şubat 2019 Perşembe 20:23

61SAAT HABER SERVİSİ - Yapılan açıklama sonrasında Trabzonspor’un Borca Batık bir şirket olup olmadığı da netlik kazandı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "İflasın eşiğinden döndük" açıklamalarının böylelikle ayrıntıları da ortaya çıktı.

Genel Kurul Tutanakları incelendiğinde Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin’in bu konuda yaptığı açıklamalar bordo-mavililerin durumuna açıklık getiriyor. Zengin, “Bağımsız denetim firmasının 31.05.2018 tarihi itibarile şirket öz kaynağının negatif 580 milyon 883 bin 520 TL olduğu ve bu hususun Türk Ticaret kanunun 376. Maddesi uyarınca borca batıklık olarak değerlendirilmesi sonrasında, Şirketimiz Yönetim Kurulunca TTK 376. Maddesinin üçüncü fıkrası ve Sermaye Piyasa Kurulunun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı kararı uyarınca şirketin maddi olmayan duran varlıkları hesabı altında muhasebeleştirilen profesyonel futbolcu linas bedellerinin değer tespiti için itimat bağımsız Denetim A.Ş. firmasına değerleme yaptırılmış olup, 27.08.2018 tarihli değerlere raporu sonrasında TTK 376. Maddesine göre düzenlenen Bilançoya göre şirket öz varlığının pozitif 400 milyon 729 bin 347 Tl olduğu ve bu tutar ile şirket öz sermayesinin korunduğu, dolayısıyla borca batıklık durumunun olmadığı görülmüş ve bu hususa ilişkin her hangi bir önlem alınmasına ihtiyaç olmadığı anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yapılan bu değerlendirmede bordo-mavililerin öz kaynaklarının pozitif 400 milyon olmasından dolayı borca batıklık durumunun söz konusu olmadığı kaydedildi.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Trabzonspor Muharrem Usta'dan ne kadar tahsil etti!

Trabzonspor’da Sportif A.Ş genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda dikkat çeken kararlar alındı. Alınan kararlar neticesinde eski Başkan Muharrem Usta’nın alacaklarından çekilen para belli oldu.

07 Şubat 2019 Perşembe 20:33

61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un gündemini uzun süre meşgul eden Özer Hurmacı, Aykut Demir, Ersun Yanal ve Mehmet Ekici’den oluşan zarar dönemin başkanı Muharrem Usta’dan tahsil edildi.

Daha önce resmî olarak açıklamasını yapan Bordo Mavililer Özer Hurmacı’dan doğan 5 milyon 350 bin 803 TL, Aykut Demir’den 724 bin 840 Euro ve faizi 155 bin TL ile 1.980 TL avukatlık ücreti, Ersun Yanal’dan doğan 1 milyon 065 bin Euro ve faizi 38 bin 850 Euro ile nisp başvuru ücreti 3. 120 TL, Mehmet Ekici’den doğan 2 milyon Euro satışının olmaması ve kadro dışı olması nedeniyle oyuncuya ödenen 2 milyon 592 nin 898 TL sportif AŞ genel kurulunda alınan kararla bir önceki yönetime alacağı olan varsa alacaklarından düşülmesine karar verildi.

Yapılan bildirimde Muharrem Usta’nın davalardan sorumlu olduğu ifade edilirken alacaklarından 38 milyon 438 bin 477 TL Trabzonspor Kulübü adına tahsil edildi.

Alınan bu karar genel kurulun onayına sunulup oy çokluğu ile kabul edildi
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

Ben eleştiririm, adama küfür etmiyorum, hırsız demiyorum, yalan mı konuşuyorum? Eleştiririm sana ne... Adamın kendisi diyor yanlışlarımız oluyor diye, siz adamı günahsız yaptınız... Senin gibiler yüzünden insanlar burada kutuplaşıyor... Başkanın daha açık olması lazım bu kadar zor olmamalı... 50 milyon nereden açık var diye soruyorum... Bakın açık diyorum, gelir çıktıktan sonraki rakam, 300 milyon lira... Ben demiyorum ki Usta'nın saçmalıkları yüzünden olmadı... Onun günahı sabit diyoruz, az biraz da önümüze bakalım diyoruz... 300 milyonluk açığı 8 ayda göremedik mi diyoruz... Demeyelim mi? 300 milyon açık olmuş, ceza yolda, Usta'nın yatacak yeri yok, diyelim geçelim madem...
                                Sana kimse eleştirme demiyor. Eleştiriyorum ayağına ikide bir adami itibarsizlastirma. Neyi açıklamasini bekliyorsun, Usta'nın UEFA'ya taahhüt ettiği rakam te onun zamanında iç edilmiş diyor adam daha nasıl açıklayıcı konuşacak. Herif götünün üzerine 1 dakika oturmuyor servetini teminat göstermiş kulübün her gün ödenmesi gereken borçlarına para arıyor, bu adamı mesnetsizce eleştirenleri eleştiren ben milleti kutuplaştiriyorsam helal olsun bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X