Yeni yılda hayata geçecek 2 proje vardı.....Bizi rahatlatacaktı güya....Onlar açıklandı mı?....Tamam bir yükün altına girdiler de futbolcu sat sat nereye kadar....Elinde 2 tane adam kaldı para edecek...Peki sonra....Hiç gelir getirici proje yok.....
Başkanın açıklamaları uefadan yaptırım yeme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Uefa haklı. Taahhütte bulunmuşuz, taahhütte bulunanlar takmamış.yeni yönetimin çabası da fayda etmemiş.görüntü bu. Hırsız yöneticilerin menejerlere peşkeş çektiği kulüp olmuşuz.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yeni yılda hayata geçecek 2 proje vardı.....Bizi rahatlatacaktı güya....Onlar açıklandı mı?....Tamam bir yükün altına girdiler de futbolcu sat sat nereye kadar....Elinde 2 tane adam kaldı para edecek...Peki sonra....Hiç gelir getirici proje yok.....
Aynen katılıyorum. Tek gelir yöntemi oyuncu satmak ve tek giderleri azaltma yöntemi oyuncuların yüksek yıllık ücretlerinden kurtulmak olmamalı. Projeler lazım, en önemlisi sportif başarı lazım, Avrupa'ya gitmek ve kulübün saygınlığını arttırmak lazım. Yeni sponsorluklar... Şu an yeryüzünde ucuza oynayabilecek bir orta saha kalmadı Batuhan'ı izliyoruz. Bir yedek sol bek kalmadı bulamadık Ibanez'e tahammul ediyoruz. Bu kadro aynen korunsun seneye ilk 8'e giremez..
Hala daha su yonetime yuklenen soyleneni anlamayan okudugunu anlamayan ahmaklar var pes 5 milyon avroluk butceyle gelecegim taahutunde bulunup butceyi 50 milyon avroya cikaran sabotajcilara 2 kelam laf edin ugrasiyorlar iste ne yapacaklar daha bu yonetimde basaramazsa sonumuz kayyum istenen de bu zaten acin gozlerinizi..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Ona bakarsan gs de en fazla 5 milyon zarar taahhüt verdi 100 küsür milyon zarar etti Dursun Özbek döneminde ama bu sezon gittiler CL'ye ceza almadılar uefadan.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Benim anlamadığım nokta GS, FB ve bjk rekor zararlar Edip bizim 4-5 kat borçları varken transfer yapabiliyorlar ve biz battık bittik edebiyatında hiç değiller ama bizim başkan neredeyse hep bir felaket senaryosuyla geliyor nasıl olup onların borcu bu kadarken birşey demiyorlarda biz neredeyse kulübü kapatacak noktadayiz
Ona bakarsan gs de en fazla 5 milyon zarar taahhüt verdi 100 küsür milyon zarar etti Dursun Özbek döneminde ama bu sezon gittiler CL'ye ceza almadılar uefadan.
Bu yazdıklarını Ağaoğlu iyi okusun. Mikrofonlara masallar anlatmayı bıraksın artık.
Ağaoğlu futbol kulübünü bakkal manavla karştırdı galiba. İş gelir gider edebiyatı değil.
Başarının olduğu yerde gelirde olur. Başarı olmazsa gelirde olmaz.
Gelirimiz arttı diyor başkan. Takım ligin ilk yarısını ikinci bitirdiği için gelirler arttı sayın başkan. Bunu anlamak için üniversite mezunu olmaya gerek yok! Siz sandınız ben çoluk çocukla bu işi götürürüm. Götüremezsiniz Başkan. Akıl mantık var. Siz yaşlı başlı bir adamsınız. Hiç koskoca takım çoluk çocukla idare edilir mi?
Sizin Batuhan bile üçüncü lig topcusu. Trabzonsporda nüfus cüzdanı sayesinde oynuyor. Olacak iş mi bu. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz Başkan.
Size önerim gidin ispanyaya ve Sevilla gibi bir kulüpte stajyer olarak görev alın. Bir futbol kulübü nasıl yönetiliyor bir öğrenin.
Biz ispanyollar ve italyanlar kadar neden olmayalım? Onlarında iki eli iki ayağı var ve aynı iklim şartlarını paylaşıyoruz? Neden onlar kadar başarılı olamıyoruz Başkan. Sen bunları anlat.
önceki transferlerden oluşan borçlarını ödeyip ödemediğine bakıyor. ödemiyorsan transfer yasağı koyuyor.
ffp denetlemesi yapan: UEFA
belli mali hedefler veriyor ve uymanı bekliyor, uymazsan avrupa'ya almıyor.
FIFA süreçleri nakit akışını ilgilendiriyor, ffp/UEFA süreçleri ise gelir tablosu/bilançonu ilgilendiriyor.
bunu sanırım transfer dosyası ve bu başlıktaki her sayfaya yapıştıracağım. çünkü ısrarla aynı salak sorular yazılıyor.
misal: onlar da zarar ediyor ama transfer yapıyor, biz niye yapmıyoruz? cevap: çünkü alakaları yok. zarar etsen de önceki transfer borçlarını ödeyip, borçlarını artırarak transfer yapabilirsin.
ayrıca gs riva'yı falan sattı daha geçen sene, o kadar borçlu değil. hem de it gibi adam sattı devre arası. sattığı kadar para harcadı hemen hemen.
aynen öyle, gel de anlat.... ama yok riva satildi, ulan riva satildi da ne oldu borçlari zerre azalmadi be
Benim anlamadığım nokta GS, FB ve bjk rekor zararlar Edip bizim 4-5 kat borçları varken transfer yapabiliyorlar ve biz battık bittik edebiyatında hiç değiller ama bizim başkan neredeyse hep bir felaket senaryosuyla geliyor nasıl olup onların borcu bu kadarken birşey demiyorlarda biz neredeyse kulübü kapatacak noktadayiz
önceki transferlerden oluşan borçlarını ödeyip ödemediğine bakıyor. ödemiyorsan transfer yasağı koyuyor.
ffp denetlemesi yapan: UEFA
belli mali hedefler veriyor ve uymanı bekliyor, uymazsan avrupa'ya almıyor.
FIFA süreçleri nakit akışını ilgilendiriyor, ffp/UEFA süreçleri ise gelir tablosu/bilançonu ilgilendiriyor.
bunu sanırım transfer dosyası ve bu başlıktaki her sayfaya yapıştıracağım. çünkü ısrarla aynı salak sorular yazılıyor.
misal: onlar da zarar ediyor ama transfer yapıyor, biz niye yapmıyoruz? cevap: çünkü alakaları yok. zarar etsen de önceki transfer borçlarını ödeyip, borçlarını artırarak transfer yapabilirsin.
ayrıca gs riva'yı falan sattı daha geçen sene, o kadar borçlu değil. hem de it gibi adam sattı devre arası. sattığı kadar para harcadı hemen hemen.
yau hadi birbirinden farkli olsun, yillik 70m€ maas ödeyen takim ikisinden birine takilsin daa bâri, yeter daa, milleti aptal yerine koymaya gerek yok, haaaa bize gelince her isin içinde bit yenigi arayip cincona gelince "neyse skinti yok riva'yi sattiniz yaa" diyorsa o zaman uefasinin da fifasinin da taaa bilmem neyine..... hayret bir sey yaa, herifler maicon dangozuna o kadar para verip 28'e sokamiyor, fb desen benzia'yi atmis kadrodan esek kadar para veriyor, bunlarin hiç mi önemi yok ? yoksa eger fifanin da uefanin da taaaaaa köküne kibrti suyu, böyle serefsizlik olmaz....
har vurup harman savur, berbat kadro yapilandir, yabanci oyuncu siniri genis olmasina ragmen o bile yetmesin, 28'e takimin en çok alan topçularini sokama (dikkat disiplin cezâsi falan kadro disi falan degil) , ama neymis forma satiyormus da biletleri pahaliymis da, birakalim bu saf saf seyleri yaa,, biz böyle les isleri iho zamâninda bile yapmamistik yaa, ne demek 28'e adam sigdiramamak, hem de en çok kazananlari, rezillige bak, kirâladiklari diger slimani'yi bile göndereceklerdi kimse istemedi leicester da anlasmaya yanasmadi herhalde, kaldi ellerinde...
ayni sey degilmis, degilse o zaman sike sike ikisinden birine takilacan ya cincon ya da bilhassa sikeciler,,, yeter be yaa
10 sene öncesinin yabancilarina borcu oldugundan emin oldugum eskisehir bile yasak kaldirtiyor, biraksinlar bu isleri
tff de serefsiz, uefa da fifa da, net
herfilerin verdikleri maas toplami bizim toplam borcun yarisi diyorum, gelip yok efendim ikisi birden bagimsiz, yok efendim biri ona digeri baska seye bakiyor.... kisacasi gereçek olan sudur ki islerine geldiklerine bakiyorlar kimse hikâye anlatmasin
bir de saf saf "asline bize eyiluk yabayler yasak sene soni da kakmasa da olur" diyenler yok mu, çildirmalik
he ELLAH reaazi ossun fifa ve uefadan, çog eyiluk yabayler, bi yasak daha versunler rahatlayalum
proje üretsinler sponsor bulsunlar eldeki oyuncun değerlendiği gibi hemen satsınlar turşusunu kurmasınlar, altyapıdan her sene 2-3 isim parlatıp satsınlar her türlü kara geçeriz..
öteki türlü başkan olmak zor değil. her başkan öncekini eleştirsin tek projesi ekonomik krizden dem vurmak olsun, hedefimiz beklentimiz düşük olsun kendi yağımızda kavrulalım vallahi ben de başkan olmak isterim yani zor olmasa gerek.
10 sene öncesinin yabancilarina borcu oldugundan emin oldugum eskisehir bile yasak kaldirtiyor, biraksinlar bu isleri
tff de serefsiz, uefa da fifa da, net
herfilerin verdikleri maas toplami bizim toplam borcun yarisi diyorum, gelip yok efendim ikisi birden bagimsiz, yok efendim biri ona digeri baska seye bakiyor.... kisacasi gereçek olan sudur ki islerine geldiklerine bakiyorlar kimse hikâye anlatmasin
bir de saf saf "asline bize eyiluk yabayler yasak sene soni da kakmasa da olur" diyenler yok mu, çildirmalik
he ELLAH reaazi ossun fifa ve uefadan, çog eyiluk yabayler, bi yasak daha versunler rahatlayalum
Yorum