Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Esteban'ın 8 ay kıyak geçip maaşını almadığı yerde herifi haybeye kovup kaleyi gençlere emanet etmek doğru bir hareket değildi.

Yorum

• kupadan elenmemiz ve ligde de ilk 5 giremezsek bu başkana ve yönetime yazar ne yazık ki
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1,5 2 milyar borc var adamda elinden geldigi kadar mücadele ediyor.
        Adamın mücadelesinde sorun yok da Euro 7,5 iken borç 1 milyardı, Euro 6'ya düştü... Üstüne kadro maliyetini yarıya düşürdün, borç nasıl buraya çıkıyor?

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın mücadelesinde sorun yok da Euro 7,5 iken borç 1 milyardı, Euro 6'ya düştü... Üstüne kadro maliyetini yarıya düşürdün, borç nasıl buraya çıkıyor?
          Faiz...
          Borçların büyük çoğunluğu banka borcu.
          Bankalarin faizleri malum.
          Eski borcu ödemek için tekrar faizle borç alıyorsun.
          Parabolik olarak artıyor sürekli bu şekilde ..

Yorum

• Yahu bi de kadroyu yarıya indirdi de adamların hala alacağı falan var bunlar bir süreç hemen borç düşer mi öyle?

O yüzden uzun vadeli plan uzun vadeli plan diye dillendiriliyor.

Yorum

• Transfer yasağı neden Kap’a bildirilmedi?

Bir önceki yasak Kap’a bildirilmişti.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer yasağı neden Kap’a bildirilmedi?

Bir önceki yasak Kap’a bildirilmişti.
                Bence öyle bir yasak yok.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Yasak hikaye.

Uğraşıp transfer yapmak zor geldi.

Nasılsa gençler var.

Kupa vs. bir beklentileri de yok.

Orta sıralarda takılan bir Trabzonspor yeterli.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer yasağı işi hikaye bence. Oyunculara maaş ödeyemediği için neredeyse tüm oyuncular serbest kalma durumuna gelmiş Ankaragücü, Eskişehir, Elazığ gibi takımlar yasağı kaldırdı da biz kaldıramadık. Evet, ortada bir yasak var ama ben yönetimin bu yasağı kaldırmak için canla başla uğraştığını düşünmüyorum açıkçası. Zira karardan 2-3 gün sonra bir yöneticinin "yasak bizim için avantaj" demesi bu ihtimali güçlendiriyor benim için. Belki bu şekil maddi anlamda kulüp için iyi oldu ama ortada bir planlama eksikliği olduğu çok açık.
                    Adem, konu sade bir dönem transfer yasağını kaldıramamış olmak değil.

Karşımızdaki ceza iki dönem transfer yasağıydı(devre arası ve yaz dönemi). Bunu devre arasına indirgeyebildiler.

Şimdi o yasaklarını kaldıran ya da öteleyen kulüpleri yazın göreceğiz. Özellikle düşme potasında olanları yakından takip edeceğiz. Günü kurtarmak adına hamle yapılmaması beni memnun etti açıkçası. Demek ki hedeflenen bir şey var.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Şimdi de transfer yasağı almadık deyip bi de buna inanıyoruz. Bu tip provokasyonları körükleyen tipler hep aykırı uçuk takılmaya çalışanlar. Gelmeyin bunların gazına..

Kulüp resmi siteden açıklama yapmış daha ne yapması lazım? Başkan birer mektup da size yazsa iyi olur aslında. İyileşir iyileşmez bu konuyla ilgilenir heralde.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi de transfer yasağı almadık deyip bi de buna inanıyoruz. Bu tip provokasyonları körükleyen tipler hep aykırı uçuk takılmaya çalışanlar. Gelmeyin bunların gazına..

Kulüp resmi siteden açıklama yapmış daha ne yapması lazım? Başkan birer mektup da size yazsa iyi olur aslında. İyileşir iyileşmez bu konuyla ilgilenir heralde.
                        Neden hemen ötekileştirip hakaret vari cümleler kuruyorsunuz?

Basit bir şey sordum.

Daha Bi düzgün cevap verebilirdiniz.

Yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi Ben de inanmıyorum yasağa.

Yorum

• Buradaki yorumları okuyorum şaşırıyorum.Uzun yıllardır Trabzonspor'un menfaatleri düşünen bir başkan geldi onu da yeme çabasındayız.
                          M.Usta ne güzel transferler yapmış Mas satıp Novak almış kâr etmiş iyi de kardeşim Mas'ın bonservisi ödenmedi diye transfer yasağı yedik.Kucka ,Sosa,Burak vs bir kuruş ödenmeden vadeli alınmış ne güzel transferler öyle sen Trabzonspor'un geleceği ile oynadın kendi döneminde transferler yapıldı sonrasını düşünen yok.Ahmet Ağaoğlu sonrasını düşündüğü için mi kötü başkan yapmayın Allah aşkına

Yorum

• Başkanın burdaki çoğu gibi tezcanlı biri olmadığı için sevinmek lazım. Uzun vadeli düşünün az yahu yapmayın
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.02.2019, 12:20.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden hemen ötekileştirip hakaret vari cümleler kuruyorsunuz?

Basit bir şey sordum.

Daha Bi düzgün cevap verebilirdiniz.

Yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi Ben de inanmıyorum yasağa.
                              Yalanla itham etmek; benim(varsa) hakaretimden daha ağır bir şey bence. Kurumsal bir şirket resmi bir açıklama ile konuyu açıklamış, bitmiş gitmiş. Ben inanmıyorum demek kuyuya bi taş atmaktır.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bilmediğim için soruyorum. Stadın adını birkaç yıllığına Usta'nın Medical Park'a sattık orası tamam ama spor kanallarında sık sık Akyazı ŞG Spor Kompleksi olarak geçiyor. Yani bütün araziyi kapsıyor. Sorum şu; stadın adı hariç kompleksin adından para kazanamaz mıyız ? Şenol Güneş isminin hiçbir ücret ödenmemesine rağmen bu alana verilmesi saçma değil mi ? Kulüp zor durumda, kompleksin adına sponsor istiyoruz dersek kim karşı çıkar ? Al sana dosyaları temizlemelik sağlam gelir kapısı. Boş boş Şenol Güneş yazacağına QNB yazar, Vestel vs.. yazar ?

Akyazı QNB Spor Kompleksi, Medical Park Arena'dan herkese iyi akşamlar!

Berat bey göreve lütfen... Böylesine büyük gelir kapısı nasıl boş bırakılır anlamıyorum, Şenol Güneş ne arkadaş hayır kurumuyuz sanki koca alanın ismini bedavaya rakip takım antrenörüne veriyoruz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X