İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Bu bilgilere nereden erişiyorsunuz? Hayali varsayımlar üzerinden sahte bir gerçeklik inşa ediyorsunuz sonra da buna inanıp öyle yorum yapıyorsunuz. Kendisine nasıl bakmıyor nereden vardınız bu kanıya? Yemesine içmesine dikkat etmediğini görebilmeniz için ya çok yakın olmanız lazım Abdülkadir'e. Ayda yılda bir attığı sofralı yemeklerden bu çıkarımı yapıyorsanız bayağı komik kaçıyor.
-
Yorum
-
Sorloth'a atamadığı top...
Yorum
-
Pereira ile bunu unutmayalım.İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorloth'a atamadığı top...
Pereira da çok zorladı baktı olmayacak yaptı asisti.
Bu takımda bir şey var.
Abdulkadir de sıfır abi.
Sıfır.
İlk 11 oyuncusu değil.
Oraya yılan gibi skorer birini almak lazım.
Yorum
-
ben de öyle düşünüyorum.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle hücum oyuncusu değil.
Yorum
-
İlk yarı elinden geleni yaptı takımın en istekli oyuncusuydu ama takımın aksine yüksek konsantrasyonla oynayınca yoruldu ve ikinci yarı performansı dibi gördü, son dakika o pası bile atamadı.
Ortasahasız takımda bu kadar oluyor maalesef. Pereira'nın da performansı ortada eskisi gibi değil. Abdülkadir Ömür hep satılsın dedim bunca zaman ama bu şekilde kendini ispatlamadan ve alabileceğimiz maksimum bonservis bedelini alamadan ayrılmasını doğru bulmuyorum. Bir sene daha kalabilir rahatlıkla yalnız artık doğru oyuncular ve sistemle oynaması lazım.
Yorum
-
Futbol ile yatıp futbol ile kalkmazsa, bir adım ileri gidemez. Önceliği futbol değil ki, yeteneklerini geliştirsin. Tam bir hayal kırıklığı olma yolunda tepetaklak gidiyor. Formasına, işine, sevenlerine saygısı yoksa, kaybolur gider diğerleri gibi...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ne alakası var şimdi. Sosa da aynı şekilde ön direğe kesti o da mı kale sahasına yetiştiremiyor. Anlaşılan taktik çalışılmış duran toplarda. Niye maçları böyle diğer tüm her şeyi görmezden gelip izliyorsunuz anlam veremiyorum.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorneri ceza sahasına zor yetiştiriyor ama kale sahasına yetiştiremiyor. Şaka gibi yahu
Hadi diyelim sizin dediğiniz gibi oldu ön direği geçemedi bu maç. Diğer maçlarda nasıl kesiyordu ortaları peki gayet güzel kornerler kullandı geçen haftalarda. Yani sadece siz değil herkes yükleniyor çocuğa bu konu üzerinden ama komik duruma düşüyorsunuz sadece.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum