Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca geçtiğimiz haftalarda söylüyordu, Abdülkadir ve bazı oyuncular fedakarlık yaparak oynuyor, maç günü belli oluyor oynayıp oynamayacakları diye. Abdülkadir net olarak fizik-kondisyon problemine sahip, her hareketinde belli oluyor bu.

Çocuğa gereksiz yüklenmeyin, bir de saçma sapan maçı sallamıyor mücadele etmiyor tarzı yorumlar yapıyorsunuz hiç alakası yok. Kendini zorladığı belli oluyor, öyle bir şey sezinlemek sizin kuruntunuz. Fazla beklenti yüzünden böyle düşünüyorsunuz. Bu yorumları görüyor adam, boşuna moralini bozmayın. en az bizim kadar istiyor o da bu takımın başarılı olmasını.

Sezonun ilk yarısında bir ara 2-3 hafta dinlendi, dönüşte çok iyi maçlar çıkartmıştı. Önümüzdeki 2 hafta dinlenmesi iyi gelir. Vücudu yenilenir ve sakatlıklarını atlatır.

Yorum

• Her Allah'ın günü Messi muhabbeti yapıp şişirirsen transfer haberleriyle aklını karıştırırsan olacağı bu..En alçakgönüllü en mütevazı insan bile belli bir noktadan sonra bu kadar methiyede zıvanadan çıkar..

Sıkı bir Abdülkadir fanatiği olarak yazıyorum otursun dinlensin ve sosyal medyadan uzak dursun..Sorunu ne yetenek ne de zekâ..Sorunu psikolojik..
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Geçenlerde de herkes Yusuf’a sallıyordu. Form geçicidir, klas kalıcı diyorum. Müsterih olun arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kötü performansının sebebi futbolla alakası yok. Saha dışı olaylar tamamen. Aşırı farkettirdi. Karakteri dayanmadı.
          Saha dışı olaylardan kastınız nedir ?

Yorum

• Başakşehir maçı ve bu maç ? Hayırdır evlat problem nedir.
            .

Yorum

• bölgesel olarak 3 ayrı sakatlığı varmış.

Yorum

• Umarım yedek oturur bi dahaki maç.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saha dışı olaylardan kastınız nedir ?
                  Herşey. En büyük sıkıntı transfer haberleri. Burak haberleri vs. Ben sosyal medyayı kullandığını düşünüyorum görüyor ve etkileniyor.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• arkadaşlar yazıcı 97 li ömür 99 lu

parmak ve batuhan 94 lü ekuban 94 lü

tecrübe denen şey oynayarak ve zamanla olan bişey.2 yıl sonra ömür de yazıcı şu anki durumlarından daha yukarıda olacaklar.

biz gelişime fazla inanmadığımız için sadece an'a göre durum değerlendirmesi yapıyoruz.her maç bir tecrübedir genç oyuncular için
                    TEKKEBALL

Yorum

• Beklentiyi fazla mi yüksek tuttuk acaba. Umarim bu hali geçicidir yoksa sıkıntı.

Yorum

• Abdülkadirin bence bir süre kendini unutturması lazım. İki türlü. 1. Bir süre yedek kalarak. 2. Oyun anlamında ayağında çok fazla top tutmamalı. Ayağında çok top tutan Abdülkadirin bu ligde yapacağı bir şey yok. Rakipler bile bunu anladı ve kolay önlem alıyorlar. Bunları yaparsa asıl yetenekleri ortaya çıkacak. Tabii birde Burakla ilgili sevimsiz dedikodular var. Ünal hocanın bu konuyada el atması lazım.

Yorum

• O şutu atmayacaktın, hadi attın ayak içiyle vur. Güçsüz hissettiğin için ayak ustu vuruyorsun, dışarı falso aliyor top. Her gün şu pozisyonu ayak içi sutla bitirecek şekilde çalışman lazım ki refleks otursun.

Yorum

• Pas versen kralsin, vermedin yusuf erdogansin

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her Allah'ın günü Messi muhabbeti yapıp şişirirsen transfer haberleriyle aklını karıştırırsan olacağı bu..En alçakgönüllü en mütevazı insan bile belli bir noktadan sonra bu kadar methiyede zıvanadan çıkar..

Sıkı bir Abdülkadir fanatiği olarak yazıyorum otursun dinlensin ve sosyal medyadan uzak dursun..Sorunu ne yetenek ne de zekâ..Sorunu psikolojik..
                              +1
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Bir menejerle anlaşman bile beni çok kızdırdı. Benim menejerim Trabzonspor'dur deyip çok çalışmalıydın. Kendini yerlere atıp hakeme bakıp faul vermesini beklemenden gına geldi. Kargayı kılavuz edinmemelisin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim