Bence kendisinden en az 2 gömlek alttaki adamların yer bulduğu kadroda yer bulamaması tamamen kendi hatası, talebi olursa takasta kullanmak isteyeceğiz bence
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
-
Bu da hocadan izin istemis. Kampa katilmayacakmis. Bu da takimdan ayrilmak istiyor. Herhalde bunun taraftarla ilgili sorunlari var. Bi ara millet sahada buna kufrettigi yetmezmis gibi bir de ustune instagramdan karisina kufurlu mesaj falan yaziyordu.Yorum
-
Ünal Hoca’yı çok severim kişilik olarak ama gençlerle bir başarısı varmış gibi ve genel olarak da müzikli özlü sözlü arabesk paylaşımlar yapılmasını ve bunun obsesyon derecesinde yapılmasını hiç sağlıklı bulmuyorum.
Adamı biz de seviyoruz da ben bu kadar fanatikliği de çok anormal buluyorum ya ünal hocacılar diye aşırı saldırgan sapık bir grup zuhur etti kovulduktan sonra.
Parmak da kendisi daha yeni açıkladı kadroda düşünülmüyormuş ve bunu anlayışla karşıladığını da saygılı bir biçimde belirtip başarı diledi. Olur böyle şeyler futbolda inşallah Parmak sapıkları da türemez.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Gaziantep FK, geçen sezonu Yukatel Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Abdülkadir Parmak’ı kadrosuna kattı.
Kırmızı-Siyahlılar, 27 yaşındaki orta oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katarken, Parmak'ın ise bu akşam Gaziantep'e gideceği öğrenildi.
Allah bana da size de hidayet versin!Yorum
-
-
Abdulkadir Parmak, sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Gaziantep'e kiralandı.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
-
Bonservisi verin gitsin daha forma giyemez bizde.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum