Ya yine arada bir iyi maçları oluyor asil yedek oynamazi gerek ama mecburiyet den 11 de oynuyir. Parmak Huseyinden p1000 kat iyidir
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
klişe olacak ama bunu yapan adamın değeri minimum 10 milyon €.performansı beklediğimden iyi ama oyun içi kaybolmasını düzeltmeli. Topu ve pozisyonu takip etmeyi öğrenemedi. Jogging ve kaçamaklık devam ediyor ama fiziksel olarak daha fazlasını ortaya koyabileceği izlenimini verdi. Geçen sezon başındaki hantallığı yok.
Bence en büyük eksiklikleri :
1. Kilit pas "0"
2. Saha içi pozisyon takibi zayıf
3. İştahlı bir top kapma hamlesi yok
4. Arkada oynamayı kolaylık olarak gördüğü için kaçamak çalışıyor. Halbuki daha cesur olmalı.
A.kadir bunları tam yapabilse zaten bu lig'de oynamazdı.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Hocam hepsini yapsın demiyorum. Hepsini 4/4 lük de yapmasın.
Kilit pas ortalaması 0.4
bu sene 3 maç 0 mesela.
Topsuz oyunu vs de çok zayıf.
Bişeler yapacaksın yani
Onları yaptıkça da değeri artar bize de faydalı olur
Bu ligden de gider
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
Yorum
-
-
-
Hiçbirşeye dikkat etmeyin,milletle ağız ağıza,kıç kıça gece yarılarına kadar kafelerde oturuyorsunuz. Coviddi bilmem neydi en az 5 maç oynamazsın şimdi yazık günah değil mi bu garibim Trabzonspor’a.Yorum
-
Ne oldu şimdi arar mı olduk (:Yorum
-
Kendisi pozitif mi bilmiyorum
Temaslıların karantina süreci 7 gün diye güncelleme var gibi acaba kendisinde belirti vs var mı
*Ekuban içinde aynı durum söz konusuEn son Zugasi Berepe tarafından düzenlendi; 18.10.2020, 20:31.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"Yorum
-
İlk başta temaslı haberleri dolaşıyordu fakat kulüp 2 gün önce bir oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır açıklamasını yapmıştı. TFF'nin talimatına göre temaslılarda 5 gün, pozitif vakada ise 15 gün izolsayon süreci var...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Bu elemanın aranır olması değerli olduğu için değil patlamaya müsait kadro planlamasının patlamasından.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum