Sosa'nın düşük temposu sebebiyle fiziksel olarak çok fazla yıprandı gereksiz fauller yaptı ancak yine de var gücüyle elinden geldiğini yapmaya çalışıyor...
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
-
Aynen öyle! İlk olarak asli görevini yapmalı. Diğer yaptıklarını ekstra olarak yapmalı.Yorum
-
Son maclarda benim de dikkatimi cekiyor bu durum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
-
Top bizdeyken Kendi mevkisinin dışında oynaması sahanın her yerinde bitmesi iyi bir özellikdir bir futbolcu için önemli olan top rakipde iken mevkisini kaybetmemesi bu da kenardan talimatla düzeltilebilir..
Bugün daha önce de yazdığım gibi oyunun iki yönünü de gayet iyi oynadı...Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
onazi varken sosa da öyle oynuyordu. demek ki 8 numarada iyi performans gösterebilir.Top bizdeyken Kendi mevkisinin dışında oynaması sahanın her yerinde bitmesi iyi bir özellikdir bir futbolcu için önemli olan top rakipde iken mevkisini kaybetmemesi bu da kenardan talimatla düzeltilebilir..
Bugün daha önce de yazdığım gibi oyunun iki yönünü de gayet iyi oynadı...Yorum
-
Yorum
-
-
Geriye düşüyoruz ama bir şekilde a.parmak telafi ediyor kaç maçtır cankurtaran oldu sorumluluk almaktan kaçmıyor. Ümraniye maçında atmıştı kendini bu maç acaba dedirtti ki kendisi bile var'a bıraktı sonucu ama giderek gözümde büyüyorsadece aşk bizimkisiYorum
-
Oyuncuya bakis ptt'de bir gol iki asisti var, zaten samsun'a gidecekti seklinde ise normal tabi. hayir sen de karabuk'ten geldin. Hoca basaksehir macindan itibaren merkezde oynatsa tesekkuru hak ederdi ama bu durumdu butun ovgu oyuncuya gider. Bir de gereksiz ugrasti adamla, bir kac mac oynatmadi, oyundan aldi falan.Yorum
-
Onu bence basinin yogun elestirilerine karsi soyledi.Oyuncuya bakis ptt'de bir gol iki asisti var, zaten samsun'a gidecekti seklinde ise normal tabi. hayir sen de karabuk'ten geldin. Hoca basaksehir macindan itibaren merkezde oynatsa tesekkuru hak ederdi ama bu durumdu butun ovgu oyuncuya gider. Bir de gereksiz ugrasti adamla, bir kac mac oynatmadi, oyundan aldi falan.
Talihsiz bir aciklama oldu.
Demek istedigi Samsunspora gidecek ve sizin hicbirsey beklemediginiz Parmak, suan oyundan cikiyor diye ben elestiriliyorsam, demek ki oyuncuma deger katmisim.
Ayrica Unal hoca olmasa Parmak sezon basi giderdi. Onu kadroda tutan da kendisi.
Parmak da daha tam olmadi. Ancak su son mac gereksiz kaymalari disinda bende begendim. Gayet iyi oynadi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum