Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Erdoğan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf Yazıcı girdi takıma akabinde Yusuf Erdoğan gitti. Yusuf Yazıcı gittiği zaman Yusuf Sarı geldi.
    Yusuf Sarı gitti ve Yusuf Erdoğan geliyor.
    Bu Yusuf döngüsüne göre sıradaki Yusuf hangisidir?
    Özkan SÜMER

Yorum

• Temmuz 2011 başlığı açmışız. aradan yıllar geçmiş, benim kafada iki tel saç kaldı onu da yolduracaklar zorla.
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hocanin bi bildigi vardir diyip kapatalim konuyu abi. Durmiyalim uzerinde.

Yorum

• Hoca Yusuf'u yeni istemiyor dolayısıyla çok sürpriz karşılamadım ama bonservis ödeyeceğimiz konuşulduğu için rakam ne olursa olsun bana çok sağlıklı bir transfer gibi gelmiyor. Yusuf'un kariyerinde çok iyi oynadığı maçlar olmuştur ama ciddi istikrar problemi yaşadığı da bir gerçek. Kasımpaşa'da kendisini geliştiremedi fakat öyle veya böyle ilk 11'in oyuncusuydu. Bizde yedekten öteye geçeceğini pek sanmıyorum. İnşallah katkı sağlar...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf Yazıcı girdi takıma akabinde Yusuf Erdoğan gitti. Yusuf Yazıcı gittiği zaman Yusuf Sarı geldi.
            Yusuf Sarı gitti ve Yusuf Erdoğan geliyor.
            Bu Yusuf döngüsüne göre sıradaki Yusuf hangisidir?
            Yusuf Simsek.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Nwakaeme'nin yokluğunda sol açıkta değerlendirilebilir mi?!!
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• IQ oynayarak yükselmez ama muhtemelen federasyonun Türk oyuncu saçmalığının yüzünden alınmıştır.

Yorum

• Artık daha tecrübeli.Sol tarafı yedekleyecek kapasitede.
                  Hocanın vardır bildiği.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Eve tekrar hoş geldin Ispartalı.
                    Amatör web site kodlama...

Yorum

• İlla Iq süz topçu olacak takımda.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Niye yau?? Cin olmadan adam carpmaya calisan oyuncu.

Yorum

• Yunus, İsmail, Koita ve Yusuf gibi transferler üzüyor beni. Vizyonumuz iki yıldır oynamamış bitik adam, berbat 32'lik topçu, müzmin sakat veya 29 yaşına gelmiş 0 IQ'lu topçu getirmek olmamalı. 23 yaşındaki 0 IQ'luyu yollayıp 29'luk 0 IQ'yu getiriyoruz bide üstüne bonservis veriyoruz bu adam için. Zaten 6 ay sonra boşa çıkacak. Nereden baksam elde kalıyor.
                          En son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 14.01.2022, 01:02.

Yorum

• son derece anlamsız, gereksiz, bomboş bir transfer hamlesi hiç gerek yoktu .

Yorum

• Her ihtimale karsi kadroda olmasi iyi sakatlik corona cezalar vs ihtiyaca gore solbek solhaf solacik oynayabilecek potansiyeli var belki bizi pozitif anlamda sasirtabilir

Yorum

• çok ayıp ya vallahi çok ayıp. yazıklar olsun ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim