Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada Trabzonspor efsanelerinin arkasından atıp tutanlar, şu adamların milyonda biri kadar faydanız olmadı şu kulübe.

Vefayı geçtik, bari milyonda bir saygınız olsun insanları gerecek şeyler yazmayın şuraya.
    Bu nedir yahu?
    Karşılaştıralım kimin aldı-verdi dengesi "verdi" yönünde daha ağır basıyor.
    Var mısınız iddiaya?

Ben bugüne kadar kulüpten 1 tek kuruş almadım.
    Buna karşılık lisanslı üründen kulüp üyeliğine, kombinesine kadar sadece verdim.

Çalışan ile taraftarı kefeye koyup fayda zarar analizi yapmak nedir?

Para aldılar yaptıkları iş karşılığında, elbette birşeyler katacaklar kulübe.
    Emek verdiler, karşılığını aldılar.

Ben para verdim, karşılığında hiçbir şey beklemeden.

Taraftan ihsan sahibidir.
    Karşılıksız verir.
    Hatta bazıları vardır asar sahibi derler, kendisi muhtaçken bile verir.
    O kadar hastasıdır bu işin.

Neyle neyi kıyaslıyorsunuz.?

Gerilmeyin efendim.
    Niye geriliyorsunuz?

Yorum

• Anlamadığım bir konu da şu, birçokları Ünal'ı yetersiz buluyordu, hoca ile şampiyon olamayız deniyordu. O yüzden Ünal'ın kovulması konusunda başkanı savundular burada hep. Peki. Ama sonrasında Hüseyin kararından sonra pek sesleri çıkmadı bu arkadaşların. Şimdi o zaman Ünal'da olmayan teknik-taktik bilginin Hüseyin'de olduğunu mu düşünmemiz gerekiyor bu durumda ? Ya da aslında Hüseyin'in takımı ayaktan pasla çıkartma fikirleri vardı da Ünal mı engel oluyordu acaba ?

Başkan, Ünal'ı Hüseyin ile çalışmak için mi kovdu yani ?

Yok eğer Ünal istifa ettiyse sezon sonuna kadar olacakları neden ödendi ? Daha da önemlisi başkan çıkıp "Ünal istifa etti" diye net bir şey de söylemedi. İstifayı kafasına koymuş, daha öncede etmek istedi vs dedi ama "istifa etti" diyemedi. Bu durumda hocayı başkan kovdu diyebiliriz. Niye kovdu ? Takım pas yapamıyor diye kovdu demekten başka çaremiz de yok, çünkü açıklamaları, hoşnutsuzluğu o yöndeydi. Çözüm olarak da Hüseyin düşünülmüş yani ? Benim anladığım bu.

Arkadaşlar bu durum "Hüseyin'e destek vermeliyiz" gibi basit bir argümanın çok daha ötesinde mantıksızlıklar zinciri...

Biz desteğimizi gene verelim tabi, inşallah Hüseyin başarılı olur. Ama olmayacak duaya amin demekten başka birşey olmaz bu.

2011'den sonraki en iddialı kadrolardan birinin kur, ve Hüseyin'e emanet et. Belki başarılı olur diye de bekleyelim bakalım.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu nedir yahu?
        Var mısınız iddiaya?

Buna karşılık lisanslı üründen kulüp üyeliğine, kombinesine kadar sadece verdim.

Karşılıksız verir.

Gerilmeyin efendim.
        Niye geriliyorsunuz?
        Kardeş sende idrak etme sorunu var, alakasız şeyler yazıyorsun, çoğuna da cevap vermiyorum. Çok yazıyorsun diye yazdıklarının bir anlamı olduğunu mu düşünüyorsun bilmiyorum ama inan öyle değil.

Yorum

Kardeş sende idrak etme sorunu var, alakasız şeyler yazıyorsun, çoğuna da cevap vermiyorum. Çok yazıyorsun diye yazdıklarının bir anlamı olduğunu mu düşünüyorsun bilmiyorum ama inan öyle değil.
          Kulüpte para karşılığı çalışmış insanlarla , karşılıksız para vermiş insanları kefeye koymaya kalkıyorsun.
          Bir de yüzün kızarmadan "idrak" sorgulaması yapıyorsun.

Yazılanı uzun diye mi okumuyorsun, yoksa okuduğunu anlamak gibi bir sıkıntın mı var çözemedim.

Tekrar kısaca yazayım,
          Bir hizmet dengesi varsa karşılaştırdığınız, karşılıksız veren her konuda öndedir.
          Boşuna arkadaşlar fazla bir şeyler vermiş gibi yüceltmeyin kimseyi.
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 09.01.2020, 12:28.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anlamadığım bir konu da şu, birçokları Ünal'ı yetersiz buluyordu, hoca ile şampiyon olamayız deniyordu. O yüzden Ünal'ın kovulması konusunda başkanı savundular burada hep. Peki. Ama sonrasında Hüseyin kararından sonra pek sesleri çıkmadı bu arkadaşların. Şimdi o zaman Ünal'da olmayan teknik-taktik bilginin Hüseyin'de olduğunu mu düşünmemiz gerekiyor bu durumda ? Ya da aslında Hüseyin'in takımı ayaktan pasla çıkartma fikirleri vardı da Ünal mı engel oluyordu acaba ?

Başkan, Ünal'ı Hüseyin ile çalışmak için mi kovdu yani ?

Yok eğer Ünal istifa ettiyse sezon sonuna kadar olacakları neden ödendi ? Daha da önemlisi başkan çıkıp "Ünal istifa etti" diye net bir şey de söylemedi. İstifayı kafasına koymuş, daha öncede etmek istedi vs dedi ama "istifa etti" diyemedi. Bu durumda hocayı başkan kovdu diyebiliriz. Niye kovdu ? Takım pas yapamıyor diye kovdu demekten başka çaremiz de yok, çünkü açıklamaları, hoşnutsuzluğu o yöndeydi. Çözüm olarak da Hüseyin düşünülmüş yani ? Benim anladığım bu.

Arkadaşlar bu durum "Hüseyin'e destek vermeliyiz" gibi basit bir argümanın çok daha ötesinde mantıksızlıklar zinciri...

Biz desteğimizi gene verelim tabi, inşallah Hüseyin başarılı olur. Ama olmayacak duaya amin demekten başka birşey olmaz bu.

2011'den sonraki en iddialı kadrolardan birinin kur, ve Hüseyin'e emanet et. Belki başarılı olur diye de bekleyelim bakalım.
            Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olabilir mi?

O gece burada yazılanlar olabilir mi?

Trabzonlu Gençler denilen şaibeli grubun attığı söylenen destek tweetini geri çekmesi, a haberin filan hiç haber yapmaması, ardından birileri istedi ondan gitti diye rivayetler ortaya atılması?

Sonra burada bir anda patlayan algı yaratmayın diyen hesapların ortaya çıkması?

Yorum

• geçen sene yabancı sınırının düşürülmesini isteyip, biz karar ne olursa olsun 8 yabancıyla devam edeceğiz demişti.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim karabükten sonra ünal karamana trabzonspor klübü ona hocalık görevi vererek hayatında gelemeyeceğ, ve göremeyeceği bir mevkii sundu emin olki karabük döneminden sonra trabzonspor olmasa ünal karaman iş bulamazdı .
                İşte başkan da aynen böyle bakıyor konuya ve tüm problem de tam olarak bu. Ünal'ın aslında başarılı olduğunu kabul edemiyor, başarının tek sahibi olarak kendisini görüyor başkan. Lütfedip td görevini bahşettiği Ünal'ın başarıya ortak olmasını istemiyor, kabul edemiyor. Ona göre, bu düşünceye göre, Ünal'ın başarıda bir payı yok. Siteden teşekkür bile edilmemesini başka nasıl açıklayabilirsiniz, Ünal'ı bir teşekküre bile layık göremeyecek kadar küçük görüyor başkan...
                Çok değil, birkaç hafta sonra hem başkan, hem de buradaki destekçileri nasıl bir çuval güzelim incirin berbat edildiğini görmüş olacaklar. Biz sevinmeyeceğiz, biz üzülüyor olacağız ama onlardan farkımız üzülmeye 2 hafta sonra başlamayacağız. 2 hafta önce Ünal kovulduğunda başladık bile.
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• [QUOTE=Mehmet Fatih Yavuz;1921208812]Bu nedir yahu?
                  Var mısınız iddiaya?

Karşılıksız verir.

Gerilmeyin efendim.
                  Niye geriliyorsunuz?[/QUOTE

Yukarıda bir arkadaş ta demiş hakikaten idrak yolları enfeksiyonu falan mı var sende? Neyle neyi karşılaştırıyorsun;diyoruz ki bu kulüp Ersun gibi ciğeri 5 para etmez zamparalık peşinde koşmaktan takıma vakit ayıramayan ve iddia ediyorum hocalık yönünden de Ünaldan kötü olan birine bile teşekkür mesajı yayınlarken bunu Ünal hocamızdan neden esirgiyorlar?Gerçi bunu da anlamazsın ama bir ümit işte!

Yorum

• İlk olarak prisonbreak2020 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yukarıda bir arkadaş ta demiş hakikaten idrak yolları enfeksiyonu falan mı var sende? Neyle neyi karşılaştırıyorsun;diyoruz ki bu kulüp Ersun gibi ciğeri 5 para etmez zamparalık peşinde koşmaktan takıma vakit ayıramayan ve iddia ediyorum hocalık yönünden de Ünaldan kötü olan birine bile teşekkür mesajı yayınlarken bunu Ünal hocamızdan neden esirgiyorlar?Gerçi bunu da anlamazsın ama bir ümit işte!
                    Oku bakayım...

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol Güneş, Ünal, Hami, Fatih Tekke, Şota, Özyazıcılar, Sümerler,Orhanlar, benim yetişemediğim adını bilmediğimiz eski şampiyonluklarda emeği geçen futbolcularımız.

Bunlar Trabzonu Trabzon yapan adamlardır.

İholar, Ağaoğlular, Ustalar filan, bu adamlara yetişmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekir.

Yarın iki kötü sonuçta yönetim istifa diye bağıracak onbinler var. Ağaoğlu gider Ünalın ismi orada kalır.

Zamanında İhoyu çok tartıştık, yerini soran bilen var mı?

Yok siteden filan teşekkür yayınlanmış yayınlanmamış, bu ayıp başkanın ayıbıdır.

Burada Trabzonspor efsanelerinin arkasından atıp tutanlar, şu adamların milyonda biri kadar faydanız olmadı şu kulübe.

Vefayı geçtik, bari milyonda bir saygınız olsun insanları gerecek şeyler yazmayın şuraya.

Burada geçen bir Ersun Yanal kısmı falan var mı?
                    Bana ne Ersun Yanal'dan?

Bizim tartıştığımız mevzu "sizlerden fazla hizmet vermiştir, sizin ne faydanız oldu bu takıma" argümanı.

Daha hangi konuyu tartışıyor iki kişi bunu görmeye mecalin yok, neyin lafını yetiştiriyorsun hemşerim?

Ersun Yanal konusu mu geçmiş orada?

Yorum

• Garay bize önerilmiş

Kaynak: Fanatik
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

Oku bakayım...

Burada geçen bir Ersun Yanal kısmı falan var mı?
                        Bana ne Ersun Yanal'dan?

Bizim tartıştığımız mevzu "sizlerden fazla hizmet vermiştir, sizin ne faydanız oldu bu takıma" argümanı.

Daha hangi konuyu tartışıyor iki kişi bunu görmeye mecalin yok, neyin lafını yetiştiriyorsun hemşerim?

Ersun Yanal konusu mu geçmiş orada?
                        Şüphem vardı anlamadığından ama artık eminim ,sana senin dilinden cevap vereyim öyleyse;bana ne senin aldığın formadan ,kombineden!Bunları satın alınca kulübe hizmet etmiş mi oluyorsun? Kişisel zevklerin için aldığını kulübe hizmet sanan adama laf anlatıyoruz biz de,peh!

Yorum

• İlk olarak prisonbreak2020 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şüphem vardı anlamadığından ama artık eminim ,sana senin dilinden cevap vereyim öyleyse;bana ne senin aldığın formadan ,kombineden!Bunları satın alınca kulübe hizmet etmiş mi oluyorsun? Kişisel zevklerin için aldığını kulübe hizmet sanan adama laf anlatıyoruz biz de,peh!
                          Net şekilde işinize gelmediği için "biz başka şeyler anlatmaya çalışıyoruz" tavırlarına giriyorsunuz...

Ben kişisel zevkim için de olsa direk karşılıksız para veriyorum.
                          Tek kuruş gelirim olmadı.

Para kazanan herkesten daha fazla "karşılıksız" hizmet vermişimdir her taraftarın verdiği gibi.

Bu ikisi arasındaki farkı idrak edemeyecek kadar bulanık zihin yapısı ile gelip "ayar" vermeye kalkmayın boşuna insanlara.

Bu konuda size tasavvuftan bile örnekler veririm ihsan sahibi olmak nedir , asar sahibi olmak nedir.
                          Bunların ne demek olduğunu bilmediğine dair bir şüphem yok.
                          Anlamanı da beklemiyorum.

Tekrar edelim,
                          Her taraftar "karşılıksız" verdiği için, o klüpten para kazanmış her bireyden daha fazla hizmet vermiştir dengeye konulduğunda.

Zaten çalışan olarak para kazanan hiçbir birey de kendini taraftardan yukarı koyacak kadar kafayı çizmedi bugüne kadar.

Ama işte, şeyh uçmaz mürit uçurur...

Yorum

Net şekilde işinize gelmediği için "biz başka şeyler anlatmaya çalışıyoruz" tavırlarına giriyorsunuz...

Ben kişisel zevkim için de olsa direk karşılıksız para veriyorum.
                            Tek kuruş gelirim olmadı.

Para kazanan herkesten daha fazla "karşılıksız" hizmet vermişimdir her taraftarın verdiği gibi.

Bu ikisi arasındaki farkı idrak edemeyecek kadar bulanık zihin yapısı ile gelip "ayar" vermeye kalkmayın boşuna insanlara.

Bu konuda size tasavvuftan bile örnekler veririm ihsan sahibi olmak nedir , asar sahibi olmak nedir.
                            Bunların ne demek olduğunu bilmediğine dair bir şüphem yok.
                            Anlamanı da beklemiyorum.

Tekrar edelim,
                            Her taraftar "karşılıksız" verdiği için, o klüpten para kazanmış her bireyden daha fazla hizmet vermiştir dengeye konulduğunda.

Zaten çalışan olarak para kazanan hiçbir birey de kendini taraftardan yukarı koyacak kadar kafayı çizmedi bugüne kadar.

Ama işte, şeyh uçmaz mürit uçurur...

Tanımadığın kişiler için bu kadar emin olma bence;ihsanı da biliriz asarı da,diğergamlığı da biliriz infakı da ama hala diyorsun ki kişisel zevkim için de olsa karşılıksız veriyorum...ben pes ediyorum,tamam sen haklısın! iyi forumlar.

Yorum

Şenol Güneş, Ünal, Hami, Fatih Tekke, Şota, Özyazıcılar, Sümerler,Orhanlar, benim yetişemediğim adını bilmediğimiz eski şampiyonluklarda emeği geçen futbolcularımız.

Bunlar Trabzonu Trabzon yapan adamlardır.

İholar, Ağaoğlular, Ustalar filan, bu adamlara yetişmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekir.

Yarın iki kötü sonuçta yönetim istifa diye bağıracak onbinler var. Ağaoğlu gider Ünalın ismi orada kalır.

Zamanında İhoyu çok tartıştık, yerini soran bilen var mı?

Yok siteden filan teşekkür yayınlanmış yayınlanmamış, bu ayıp başkanın ayıbıdır.

Yönetimin kayıtsız şartsız arkasındayım taraftar olarak. Kendimce hata gördüğüm şeyleri sık sık söylesemde bu takımın taraftarının psikolojinin üstündeki ölü toprağını attılar, çok iyi işler yaptılar bu nedenle de tam destek veriyorum Ağaoğlu yönetimine.
                              Ama bu yazınıza katılıyorum. Ben ucundan yakaladım benden büyükler daha iyi bilir.
                              Ünal Karaman bu klüp için bir figürdür. Bir karakterdir. Trabzonspor'u ben ilk izlemeye başladığımda Trabzonspor'da oynuyordu. Ogün ve Abdullah gittiğinde ağlamıştım, onlar sayesinde daha da çok sevdik bu klübü. Ünal Hoca'nın ben buranın hamurunda varım demesi %100 doğrudur o yüzden. Taraftarın gözünde de her zaman ama her zaman kredisi olacak bir figür. Elin sidiklisine (E.Y.) teşekkür edip, Ünal Karaman'a teşekkür edilmemesi yanlış kere yanlıştır.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetimin kayıtsız şartsız arkasındayım taraftar olarak. Kendimce hata gördüğüm şeyleri sık sık söylesemde bu takımın taraftarının psikolojinin üstündeki ölü toprağını attılar, çok iyi işler yaptılar bu nedenle de tam destek veriyorum Ağaoğlu yönetimine.
                                Ama bu yazınıza katılıyorum. Ben ucundan yakaladım benden büyükler daha iyi bilir.
                                Ünal Karaman bu klüp için bir figürdür. Bir karakterdir. Trabzonspor'u ben ilk izlemeye başladığımda Trabzonspor'da oynuyordu. Ogün ve Abdullah gittiğinde ağlamıştım, onlar sayesinde daha da çok sevdik bu klübü. Ünal Hoca'nın ben buranın hamurunda varım demesi %100 doğrudur o yüzden. Taraftarın gözünde de her zaman ama her zaman kredisi olacak bir figür. Elin sidiklisine (E.Y.) teşekkür edip, Ünal Karaman'a teşekkür edilmemesi yanlış kere yanlıştır.
                                Tebrik ederim kardeşim, ben ünalsporlu değilim, onursporlu da olmadım, şenolsporlu da olmadım.

Bu insanlar bu kulübe çok şey kattılar, mayasında varım demenin ne olduğunu umarım bir gün her kes anlayabilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X