Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uğurcan Çakır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan'ın rakibimize gitmiş olmasına tepkileri normal karşılıyorum. Bununla birlikte gidişine sebep durumlar olduğunu düşünüyorum:
    1. Uzun zamandır Avrupa'ya gitmesine izin verilmedi.
    2. Şampiyonluğun mimarlarından olmasına rağmen leş yabancılara verilen maaşa yakın maaş bile verilmedi.
    3. Maalesef transferinden gelen paraya ihtiyaç var. (Muhtemelen çarçur edilecek...)

Genç kalecilerimizi beğeniyorum. İnşallah bu süreç onlara yarar.
    En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• Şimdi anlamışssındır neden kaptanlığının alınması gerektiğini yazdığımı,Zeyyat Kafkas'ın taraftarla dalga geçer gibi ne sözleşme uzatması diye konuştuğunda da anlamalıyıdın ki,Uğurcan tipi bu şehirde bir kimlik inşa edemez,günü doldurdu ve gitti.Yusuf Yazıcı gibi sonradan para bulan varoş tipler yaşadıkları yeri geliştirmeyi değil özentisi oldukları yere yamanmayı tercih ederler.
      • Memento mori

Yorum

• Alt yapımızdan çıkması, uzun zamandır kaptan olması ile yapılan açıklamalar ve sürecin iyi yönetilememesi de düşünülünce bu transfer hem kulüp prestijini hem de kendi prestijini sarsacak şekilde bitti. Üzerinde oluşan baskı da cabası... Trabzonspor'un kendini konumladığı ve taraftarının bakışı da düşünülünce kabul edilemez bir transfer bana göre. Bu iş bizim için gönül işi, oyuncu için böyle olmak zorunda değil tabi. Ama bu iş bizim için gönül işi diyorsak da kızmaya da küsmeye de hakkımız var. Yoksa taraftarlığın ne anlamı var? Adı üstünde taraftarlık rasyonellik üzerine değil taraf olma üzerine inşa edilmiş bir kavram. Hasılı çok uzattım; umarım takımın ve futbol kariyerin çerçevesinde bundan sonra hiçbir başarıda payen olmasın iyi bir şekilde gitmesin. Yollarımız da bir daha kesişecek noktaya gelmesin.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hiç bir takım arkadaşı buna veda mesajı yayınlamadığına göre takımdaki çıban başı belki de buydu? Takım bundan kurtulduktan sonra çıkışa geçerse çıban başı buymuş diyebiliriz. Zamanında Onur ve Burak'tan kurtulunca çıkışa geçmiştik.
          “Beşiktaş için canımı veririm.”
          —Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X