bu idman meselesi yüzünden bence maç daha da zorlaştı.. çok dikkatli olmalı takımımız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor 2 - 5 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüh bende tam bunu yazmak için girdim nete benden önce yazan çıktı bugünkü gazetelere bakılırsa eskişehirli futbolcular idmana çıkmıyorlarlarmis paralarını alamadıkları için karşımızda darma duman bir takım bulabiliriz şöyle diyorum 6-7 tane atsak bjkde 3-4 tane yese sivas puan kaybettimi gelisin sana 777777777777777777777777777777Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim o kadar gülüyorsun Allah neşeni bozmasın anlattıklarım fıkra geliyor sana anlıyorum ama neticeler ortadayken neyin eleştirisini yapıyorsun
al işte sana songsuz defans bide tayfunlu defans.
haticeye değil neticeye daa.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Gökhan'ın kart cezalısı olması Serkan'ın sezonu kapatması kötü oldu haberlerde duyduğuma göre Yattara'nın yerine İsaac oynayacakmış (doğruysa) aralarında en kötüsü bu.
Ayrıca Eskişehir'in düşme hattından iyice çıkıp oh demesi için kalan son 2 haftada 6 puan alması lazım.Bu yüzden futbolcular bu maça iyi asılacaktır ama bence bizimkilerde bu maçın önemini bilip iyi oynamaya çalışacaklardır.
Eşkişehir'in taraftar kitlesi de çok fazla bu yüzden Eskişehir'li futbolcular kendilerini yanlız hissetmeyecektir ve maça daha iyi motive olacaklardır ama bizim taraftarlarımızda takımımızı yanlız bırakmayacakları için bizim futbolcularda buraya kadar gelen taraftarlarımızı buradan mutsuzca göndermek olmaz diye düşünüp taraftarlara en büyük hediye olan 3 puanı verirlerse ne mutlu TRABZONSPOR'luyumdiyen bizlere...En son Ali Haydar tarafından düzenlendi; 24.05.2009, 10:24.İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
Yorum
-
Siz kendi evlatlarımız diye koruyun bakalım 61 leri
Kac kişi haberdar acaba gökdeniz fenerbahceye gidiyo seneye...
sizin yerlinin yerlisi diye sahip cıktıgınız oyuncular para için trabzonspordan vazgecio..
hemde tum gelenekleri ,örfümüzü ayaklar altına alarak ...gökdeniz fbde 61 nolu formayıda giyerse siz senliği o zmn görün... :@⚠
Yorum
-
İlk olarak legend_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa Maça Gıdecektık 4 kişi ancak bıletımız yok.staddan bılet bulabılırmıyız acaba.
Yorum
-
İlk olarak ozzy_han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanmıyırum bende gidicem ama bizim biletler hazır
o zaman şansımıza küselim...biletix'in sitesinede baktım ama yoktu...
Yorum
-
İlk olarak ozzy_han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallahi meşaleleri hazırladım eğer içeride sokarsam bordomavi bulut yapcam eskişehirde izleyin maçı 61dk ya dikkat edin
Yorum
-
İlk olarak ozzy_han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallahi meşaleleri hazırladım eğer içeride sokarsam bordomavi bulut yapcam eskişehirde izleyin maçı 61dk ya dikkat edin
Yorum
-
İlk olarak legend_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa Maça Gıdecektık 4 kişi ancak bıletımız yok.staddan bılet bulabılırmıyız acaba.
Buna göre müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız Eskişehir’de bulunan Sakarya Caddesi’ndeki Aktif A.Ş. Mağazası, Köprübaşı Beko Mağazası, 2 Eylül Caddesi Turkcell Mağazası, Atatürk Caddesi Kapalı Spor Salonu karşısı Beko Mağazaları’ndan biletlere ulaşabilirler. Ayrıca şuan satışta olan biletlerle ilgili bilgi almak isteyenlerin 0222-2300199 numaralı telefondan irtibat kurabilecekleri açıklandı."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
Yorum