Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor 2 - 5 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk şampiyonluk için,
    Sivas şampiyonluk, en azından şampiyonlar ligi için,
    Biz şampiyonlar ligi için
    Fb UEFA'da bir tur sonra başlamak, dolayısıyla diğer takımlardan iki-üç hafta daha önce sezonu açmamak, yönetime kendini göstermek, en önemli rakiplerinden birisini sahasında yenmek için
    Gs bu kadroyla UEFA kupasına gidememek gibi bir başarısızlıkla karşılaşmamak için
    Bursa gsnin ve fbnin yenilmesi durumunda rahat ibbyi geçmesi durumunda 3-4 aydır didindikleri uefaya gitme hedefleri için

oynayacak.

Yani üstteki 6 takımdan hiçbirisi son maçında salamayacak. Aslında tüm takımlar rahat olacak ama hepsinin hala birer-ikişer hedefleri var.

Özellikle fenerbahçe bizimle sadece prestij maçına çıkmayacak bunu iyi bilmemiz lazım. Adamları yenersek ve gs bir puan bile alırsa sadece bir iki hafta tatil yapabilecekler.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ntv Spor > NOT Defteri

Haftanın Oyuncusu : Ceyhun Gülselam

Haftanın Asisti : Colman

Haftanın Teknik Direktörü : Ahmet Özen
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Şimdi bu eskişehir maçı için söleyecek bir cift sözüm var... Eskisehir taraftarı trabzona maca geliyor cicklerle karsılanıyor gezdiriliyor tozduruluyor ve ADAM gibi de ugurlanıyorlar...

Yola cıkıyoruz istikamet eskişehir.. Yorucu bir yolculuktan sonra eskişehire varmak üzereyiz.. her gören abi plakyı cıkarın yok taşlarlar abi formaları cıkarın yok kavga cıkarırlar dedim ne oluyor yaa nerde bizim dost bildiğimiz eskisehir taraftarı.. neyse kazasız belasız stada girdik (yanlız aracı kapalı oto parka cekmek zorunda kaldım) Bize 900 bilet ayırmıslar biz en az 1000 kişiydik orda tribün desen demirden yapılmıs basacak yerleri ise ahşapdan çöktü cökecek.. oysaki kendi kapalı türübünlerinin 1 bölümü olan yer boştu ve 2 bin kapasitesi vardı.. Bilerek verilmedi bize. Herşeye sünger cektik dediik ki dost taraftar olsun yinede Es Es die bagırmaya başladık dostane duygularımızla lakin karşılıgında ne duyduk i... trabzon olmassın şampiyon.!! İşte böle şerefsiz iki yüzlü taraftarlara bizim burda misafir perverlik etmemizi anlamıyorum...

Bıraksınlar valla trabzonun trabzondan başka dostu yoktur !
        Sevinmek icin SEVMEDİK !

Yorum

• İlk olarak ALeee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi bu eskişehir maçı için söleyecek bir cift sözüm var... Eskisehir taraftarı trabzona maca geliyor cicklerle karsılanıyor gezdiriliyor tozduruluyor ve ADAM gibi de ugurlanıyorlar...

Yola cıkıyoruz istikamet eskişehir.. Yorucu bir yolculuktan sonra eskişehire varmak üzereyiz.. her gören abi plakyı cıkarın yok taşlarlar abi formaları cıkarın yok kavga cıkarırlar dedim ne oluyor yaa nerde bizim dost bildiğimiz eskisehir taraftarı.. neyse kazasız belasız stada girdik (yanlız aracı kapalı oto parka cekmek zorunda kaldım) Bize 900 bilet ayırmıslar biz en az 1000 kişiydik orda tribün desen demirden yapılmıs basacak yerleri ise ahşapdan çöktü cökecek.. oysaki kendi kapalı türübünlerinin 1 bölümü olan yer boştu ve 2 bin kapasitesi vardı.. Bilerek verilmedi bize. Herşeye sünger cektik dediik ki dost taraftar olsun yinede Es Es die bagırmaya başladık dostane duygularımızla lakin karşılıgında ne duyduk i... trabzon olmassın şampiyon.!! İşte böle şerefsiz iki yüzlü taraftarlara bizim burda misafir perverlik etmemizi anlamıyorum...

Bıraksınlar valla trabzonun trabzondan başka dostu yoktur !
          Aynen katılıyorum.

Yorum

• Arkadaşlar hem Eskişehir hem Kocaeli maçına gittim. İki maçtada biz rakip takımın lehine bağırdık ama hiç bir iyi niyet gösterisi göremedik. Doğma büyüme İzmitliyim. Bizim tarafta yer bulamayınca istemeye istemeye Kocaeli tarafına oturdum. Maç başlamadan adamlar bizi ordan resmen kovdu. Benim için daha iyi oldu Trabzon tarafında bağıra çağıra maç seyrettim. Kocaelinde acayip küfür ettiler bize hatta ben o kadar istememe rağmen bizimkiler Kocaeli kümeye diye bile cılızca bağırdılar. Eskişehirde sadece 1-2 küfür olayı oldu. Maçtan önce bir grup Eskişehir taraftarı gelip çiçek bile verdi.
            İnşallah bu Kocaeli bir daha süper lige dönemez. Zaten İstanbul takımlarına deplasmanda olmuyor 2 saatte geliyorlar buraya.

Yorum

• Darma duman etmiştik be
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
              X