Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• show da bizim türküyü sölüolar keyiflendim gene aksam aksam
    entarisi ala benziyor..
    ooyoyoyoy

Yorum

• son dakıka gelen gollee akçaabatta kavede adam kalp krızı gecırdı 47-48 yaslarında hemde yere ygıldı tıtremeye felan basladıı... yaa böylede olmaz ki ama :=)
      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Eğer şampiyonlar ligine katılma hakkımız olursa 2. olursak 1 öneleme mi oynicaz yoksa 2 tane mi? bileniniz var mı? Çünkü eğer 2 öneleme varsa ilkinde elendiğimiz takdirde uefaya bile gidemeyiz. 1 öneleme varsa elensek dahi uefaya gideriz.

Yorum

• ferhat bu maç çok kötüydü bursanın bütün atakları ferhatın tarafından geliyordu
          bu arada korolar çarpışıyorda son dakikaya bursa trabzon kaldı yine koyduk bursaya her türlü Trabzon Trabzon

Yorum

• yatagımdayım butun maclar bıttı radyodakı adam artık trabzonsporun son dakıkalarını anlatıyordu ve frikik oldu kırmızı kart dıyınce spıker hadı kocum dedım ıcımden ve yatagımda dogruldum hadı kocum at şunu dedım allahım dedım.. bi vurdu gooooooooool sonrasını hatırlamıyorum
            u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar, Egemen in 3'lü sü kolbastı oyunu nerde yahu kimse çekmedimi görüntüleri
              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• gökhanin frikik golü ile firladim yerimden ve yan kata babablara ucmusum sevincten
                annem sampiyon olduk zannetmis
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Ümit Tekşan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar, Egemen in 3'lü sü kolbastı oyunu nerde yahu kimse çekmedimi görüntüleri
                  dünden beri verdilerja burda linki

Yorum

• ya ben maçı bitti biliodumçokda önemli bi işim vardı izleyemedim tam cafeye ayak bastım gökhan serbestvuruşu kullanıo attı gol maçı bir dakika izledim oda son dk ondada gol olduçok şanslıyım gerçkten

Yorum

• Gökhan ilk vuruşu yapmadan önce ellerimi açıp ey büyük Allah'ım güldür yüzümüzü dedim. Akabinde kırmızı kart pozisyonu oldu ve duamın bu şekilde çıktığını düşündüm. Yine bir umutla Gökhan'ın vuruşunu izledim ve 1 saniye sonra kendimi kale arkasındaki cama asılı buldum. Nasıl bir hırsla cama tırmanmışsam parmağım yaralanmış
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan ilk vuruşu yapmadan önce ellerimi açıp ey büyük Allah'ım güldür yüzümüzü dedim. Akabinde kırmızı kart pozisyonu oldu ve duamın bu şekilde çıktığını düşündüm. Yine bir umutla Gökhan'ın vuruşunu izledim ve 1 saniye sonra kendimi kale arkasındaki cama asılı buldum. Nasıl bir hırsla cama tırmanmışsam parmağım yaralanmış
                        ben inanmakta zorlandım bir kaç dakkamı aldı..

Harikaydı.

Yorum

• Nereye gitsem herkes son dakika golünü ve o gol sevincindeki inanmışlığı konuşuyor. Kimilerine göre son 3 maçını kazanan Trabzonspor, önündeki 2 maçı kazanarak Sivas'ı %75, BJK'yi %60 oranında geçip şampiyon olabilir.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• bende Sağımda Bayram Solumda Şota omuz omuza verdik pozisyonu izliyoruz.
                            Gökhan topu alıp öpünce , la Bayram bu gol olsun dile benden ne dilersen dedim.
                            Ama sanki içimize doğmuştu.
                            Bayram da , Baba bu zaten gol olacak rahat ol dedi. Gol oldu ve hani ben(biz) ?

manyaktı yaaa. zurnaspora Trabzona hiç kaybetmemiş olmakta ayrı bir gurur.
                            İlahi adalette yerini buldu. ama Trabzonspordan kurtuluşları yok. herzaman enselerinde olacağız...

beter olun . uefa sizin neyinize. tezahürat yaptığınız sivas belki oraya gider busene . ama siz asla...
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Maçı dükanda seyrediyodum ilk yarı öyle goller kaçırınca ikinci yarıyı izlemedim...Kapının Önüne çıktım totem yaptım kendimce baya bi inanmıştım yeniceğimize..Gol olunca gole de bakamadım bakarsam yeriz diye maçtan sonra rahat rahat seyrettim
                              Dozer CemiL

Yorum

• ama son saniyede yenmek rahat oliyo dime rakibe daha pozisyon vermioyz hahahaha

Yorum

Yükleniyor...
                                X