ulan bu sivas denen takıma zaten gıcık oluyordum bir de ersun hoca istifa edince iyice sinir olmaya başladım bu şerefsizleri nasıl yenemedik hocam hem senin başın yandı hem de milyonlarca tslinin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sivasspor 3 - 0 TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
Taraftar 206 koltuk kırdı !
Sivasspor ile Trabzonspor maçında 4 Eylül Stadı’nda çok sayıda koltuğun kırıldığı açıklandı
28 Nisan 2009 Salı 10:51
Bordo-mavili taraftarların kendilerine ayrılan bölümdeki koltuklardan 206’sını kırarak maddi hasara yol açtıkları bildirildi. Trabzonsporlu taraftarların yer aldıkları tribündeki kırık koltuklar temizlenerek stat dışına çıkarıldı.
MilliyetTRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Yorum
-
Sanki kupa finali oynadik. Hatirlarsaniz Ersun Yanal kupa maclarinda nasil pasiv kalip kupayi kazanmisdik. Ona benzer bir maci oldu sivasda.
Berabere bile kalsak avantaj bize gececekdi oysa."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilyonlarca kalp kırıldı ,206 koltuğun lafımı olur?
Acımızı onlardan çıkardık zaten... Ama bana staddayken daha fazla gibi gelmişti sayı...!
Ayrıca İlk deplasmanımda böylesine bir maçı yaşamak ve sonrasında gelişen olaylar ise gerçekten acı. Bu acıyı daha fazla deşmemek adına Kazım'ında soledigi gibi başlık artık kilitlense iyi olur sanırım...TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Yorum
-
Colman: kız takımımıza gidebilir. Hüseyin: yavaş çekim gibi koşuyor. Yediğimiz birinci golden önce Hüseyin'e ileri bir top atıldı, yavaş çekim koşan Hüseyin topu kaptırdı, top geldi gol oldu. Serkan: Tüm golleri senin tarafından yedik. Nerdesin kardeşim? Yattara'nın önünde ne işin var? Song: Sarı kartı olmayan defans oyuncusu. Dünya rekoru kırdın. Bir düşün bakalım neden sarı kartın yok? Umut'uma dokunmayın. Koçum benim. Umut gol bölgesinde değil de ön liberoda oynasa milli takım müdavimi olur. Gökhan: 11 değil de 14 golün olsaydı bugün lider takım bizdik. Biraz daha gayret lütfen.
Yorum
-
İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman: kız takımımıza gidebilir. Hüseyin: yavaş çekim gibi koşuyor. Yediğimiz birinci golden önce Hüseyin'e ileri bir top atıldı, yavaş çekim koşan Hüseyin topu kaptırdı, top geldi gol oldu. Serkan: Tüm golleri senin tarafından yedik. Nerdesin kardeşim? Yattara'nın önünde ne işin var? Song: Sarı kartı olmayan defans oyuncusu. Dünya rekoru kırdın. Bir düşün bakalım neden sarı kartın yok? Umut'uma dokunmayın. Koçum benim. Umut gol bölgesinde değil de ön liberoda oynasa milli takım müdavimi olur. Gökhan: 11 değil de 14 golün olsaydı bugün lider takım bizdik. Biraz daha gayret lütfen.
özelliklede maça başlamadan evvel yanımdaki arkadaşımla konuştum.
defansif özelliği olmayan yattara ve alanzinhodan geriye dönüp yardımcı olmalarını istersen, serkan ve caleyide her pozisyonda yattara ve alanzinhonun önüne kadar koşturursan
1. yattara ve alanzinho beceremeyecekleri defans için geri dönüp güçlerini boşa harcıyorlar
2. serkan ve cale sık sık yerini kaybediyor ani çıkışlarda kanatlarımız bocalıyor, adam paylaşmaya çalışmaktan rakibe basamıyoruz
ersun yanalın bence en büyük taktik hatası bunda ısrar etmesi olmuştur, kanatları çorba yaptı adam...Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Bu basligi gördümde.. Bir animi anlatim macla ilgili..
Mac basladi.. Aksam misafirlige gidecegimiz icin, annemin aklina son anda geldigi icin carsiya gidip
cicek almam lazimdi..
Herneyse.. Tam cikacagim.. Gol yedik.. O sinirle ciktigim icinde, arabayi baya sag sola sürer oldum farkina
varmadan.. Arkamdan herhalde saymayan kalmamistir.. Moralim acayip bozuk.. Sanki her dakika 1 metre ilerler
gibi hisediyorum kendimi...
Cicegi aldim, eve dogru yol aldim.. Tam o anda kalbim bir CIZZZZZZZZZ etti...
Dedim icimden.. Golu yedik herhalde.. Oyle bir acittiki anlatamam..
Eve geldim ve evet.. 2-0 olmus.. Ve hesap ettim.. Hakkatende kalbimin ciz ettigi anda yemisiz..
Saglik olsun..
Yorum
-
İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsunla devam edelim diyen arkadaşlara;
bu adam ne yapıyor takımı nasıl çalıştırıyorsa hep ilk yarı süper gidiyor ikinci yarı çöküyor. bu gün gibi ortada...
eğer seneye de ersunla devam edersek yine aynısı olacak..
yine aynısı mı olacak acaba
Yorum
Yorum