Bu maç Ersun Hoca'nın ilk kazandığı derbi maç olacak inşaallah. İlk defa bu sezon takımın bir maçı için bu kadar rahatım.......... Belki de bana göre olup olmamak maçı olduğu için........Kaybedersek ( Allah korusun) deşarj olacam bir sezonun sıkıntısından , kazanırsak bir şey demeye gerek yok zaten..........yola devam.........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
Gürcan bilgic i dinledim.
Eger Trabzonspor ilk yarida skor avantajina kavusursa maci alir diyor.
Netice itibariyle Trabzonsporun gol yollarinda cektigi sikintiya ragmen galibiyete daha yakin oldugunu söyledi.
Ben de hak verdim kendisine tabiiki.."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün taraftarlarimiz macdan önce
TRABZON IMPARATOLUKLARIN CÖKERTILIRDIGI YERDIR ASLANIM diye bagirsalar macdan sora acayip olur
macdan sorada yenersek gslilere CILDIRIN CILDIRIN diye bagirsalar tam cildirlar
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada arkadaşlar cinconu trabzonda çoşkuyla karşılayan taraftarımzada helal olsunBunlar alışmışlar her anadolu şehrinde kendilerine yalakalık yapılmasına.Ne mutluki şehrine ihanet etmeyen böyle büyük bir taraftara sahibiz
Yorum
-
İlk olarak midnight_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında onun bayrağı vardı asmıştık 3-1lik maçta yine yapsak güzel olurduu
hem o maci 3-1 almisdik
Yorum
-
GayS temkinli çıkacak maça kewell, nondayı da getirmemişler trabzona, büyük ihtimal mehmet güven,barış,ayhan yan yan oynayacak ilerdede arda,baros, lincoln yada ümit karan....bülent korkmazın oyun tarzıda düşünüldüğünde defansif oynayıp baroşa atılacak uzun ve araya toplarla sonuca gitmeye çalışacaklar. Bizim bu maçta göbekten değilde kanatları çok iyi kullanmamız lazım, yattaranın eskiden oynadığı gibi çizgiye inip ortaları ordan yapması lazımki hava toplarında iyi olduklarını düşündüüm emre aşık ve hakan balta yı ters yakalayabilelim...ayrıca emre aşığın uefada kırmızı gördüğü pozisyondaki gibi üzerine oynamamız lazım bu durum da kırmızı yada penaltıya çok müsait oynuyor emre aşık. Maçın başında yapacağımız tempo ile GayS takımını yorup gol bulursak, ikinci yarıda Alanzinyo ile farka gidebiliriz bu maçta...fakat baskı kurduğumuz dakikalarda geride dikkatli olmalıyız konya ve denizli maçlarındaki geniş alnlar bırakırsak rakibe tehlikeli olur bizim için. Umarım gökhan ve umut bu maçta daha becerikli ve şanslı olurlar. Bu maçı alacaz inşallah
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo görüntüleri nerde bulabilirim
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNesine.com Sundu: TRABZONSPOR 3 - 0 Galatarasay
Başlığı Şimdiden Açın!!!
Goller: 23 Gökhan Ünal , 49 Colman , 63 Alanzinho
Alanzinho zaaten 70lerde girer ondan 73 yaz sen en iyisi
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNesine.com Sundu: TRABZONSPOR 3 - 0 Galatarasay
Başlığı Şimdiden Açın!!!
Goller: 23 Gökhan Ünal , 49 Colman , 63 Alanzinhoinş inşş
Yorum
Yorum