Antalyaspor 0 - 1 TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
-
Kazanmaktan başka çaremiz yok artıkyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De BergeracYorum
-
-
bi maclik kredimiz varda oda deplasmanda sezon boyunca 1 puan alabilen takima veredik hemde kendi evimizdeYorum
-
Futbolumuz umut vermiyor,, zor maç@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Allahım sana sığındık artık bu maçı kazanalım.
Bundan sonra sakın ha kimse gelip bu maç başlıklarına yok 5 atarız yok 10 atarız gibi şeyler yazmasın her maçımız zor artık. Büyük konuşmayın dedikçe havalara uçtuk. İnşallah taraftarımız anlamıştır artık..
Umarım bu maçta Ersun Hoca yaptığı hataları tekrarlamaz.
Hayırlısıyla kazanırız inşallah.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Antalya'yı ilk yarıda kendi evimizde zor yenmiştik, o iki Afrikalıları aptalca oynamasa o maçta farka gidiyorlardı. Şimdi Mehmet Özdilek yönetiminde daha iyi bir Antalyaspor var ve deplasmandayız. Üstelik Trabzonspor da 3 haftadır sahada geziniyor.Stand-upçı başkan istemiyoruz!Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum