ben frikik kullanılmadan önce ''hadi allahım gol olsun hadi selcuk hadi yavrum benm hadi atın lan hadi'' diyordm sonra Umut attı golu bir bağırdım Ankaragüclü futbolculara cok kfr ettm yanlız hak ettiler 1-1 den sonra oyunu yavasslattılar bide barbaros serefszi gol attıkdan sonra ağr çekmde ağzını okuyun aynen şöle diye bağıra bağıra sevnıo barbaros| bi hırs oldu içimde golden sonra 2 dk kfr ettm
Renktas sitede yenisin. Burada bu tür seylere izin verilmez. Yeni oldugun icin bilmezsin diye yaziyorum. Bos yere siteden atilma diye yaziyorum. Dünyanin en büyük T-S sitesine gelmissin, bos yere atilma siteden.
Selamlar.
En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 02:54.
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” Kazım Koyuncu
off offf offf. bu takim sampiyon olacak bu sene. bu kadar kimse inanmadi. ama gercekten futbolculara cok ama cok tesekkur etmesmiz lazim. taraftarindan malzemecisine kadar herkes gorevinden cok cok fazlasini yapiyor. herkes inanmis herkes guvenmis. bunun neticesinde sampiyonluk gelmesi lazim artik. bunun haricinde olacak seylerde ben sahsen hayal kirikligina ugrarim. hersey onu gosteriyorki bu sene soke soke sampiyon olacaz. bazilarinin gozune soka soka sampiyon olacaz. kimse duramaz karsimizda artik.
golden sonra kendimi tutamadim ve gozlerimden yas geldi. kalabalik olmasina ragmen tutamadim kendimi.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum