İlk olarak Engin Koltuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Manisaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'un yetenekleri ve bize katkısı ortada zaten komple bir oyuncu lakin Manisa maçında eski Selçuk'u göremedim bir tutukluk vardı o enerjisi yoktu benim görüşüm böyle ligin ilk yarısındaki istekli Selçuk değildi ben öyle gördüm.Oyna dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegirayı banko yazıp glowackiyi yazmamak ?
hocam açık konuşayım şaşırdım.çünkü glowacki giraya göre 3-4 gömlek üstün bir stoperdir her şekilde tartışırım.
hatta giray egemeni dahi kesemez.
Topu oyuna sokmada çok sıkıntılı...
3.stoper olarak kalması bizim için daha hayırlı bence..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle aynı fikirdeyim.Defansta panik adam ne kadar mücadeleci olursa olsun her zaman tehlikedir.90 dakika süper oynar,sonra bir basit hatayla herşeyi berbat edebilir.Giray işte tam da öyle.
Topu oyuna sokmada çok sıkıntılı...
3.stoper olarak kalması bizim için daha hayırlı bence...
Ama bence Manisa maçında nerdeyse hatasız oynadı, bir yanlış hareketini, panik durumunu, top kaptırmasını hatırlamıyorum Manisa maçında...
Yorum
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray ismi akla gelince bu dedikleriniz çağrışım yapıyor hepimizde belki..
Ama bence Manisa maçında nerdeyse hatasız oynadı, bir yanlış hareketini, panik durumunu, top kaptırmasını hatırlamıyorum Manisa maçında...
Yorum
-
İlk olarak Madshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlerken daha 3. dakikada yediğimiz şaka gibi golde güldüm. Artık öyle güven vermiş ki takımım, emindim kazanacağımızdan. Golden hemen sonra aklıma manchester united barcelona gibi takımların 1-0 geriye düşüp 7-1 gibi farklı skorlarla kazandıkları maçlar geldi aklıma. en az 3-1 olacak dedim. 10-1 olsa da şaşırmazdım ama. Burak o kadar kaçırmasa kesin 7 olmuştu da gerisini bilemem.bende golu yerken o kadar rahattım ki güldüm sadece ve sadece en az 3-1 dedim yanımda maçı izlediğimiz gs li enişteme.Ve hatta bu maçta jaja uzaktan gol atacak herhalde dedim çok uzak değildi ama yine iyi tahmin sayılır.Zaten artık öyle bir duruma geldim ki bizim takımı sahada görünce maçın skorunu çıkarabiliyorum çoğu maçta.Ve şenol hocanın yapacağı değişiklikleri de hep doğru tahmin ediyorum.Takımı çok pis çözdüm
Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.
Yorum
Yorum