Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi olmuş bundan sonra hakeden oynayacak...
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• Yarın o saatte final sınavım var dolayısıyla izleyemiyeceğim

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ..........................

Murat abi bu dusuncene katiliyorum

Yorum

• tam 2 fınal koyan ıstatıkcı hocamızı buradan saygıyla anıyorummmmm.....
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tam 2 fınal koyan ıstatıkcı hocamızı buradan saygıyla anıyorummmmm.....
            Maç saatini ayarlayan kişiyi buradan saygıyla an bence

Yorum

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antreman eksıklerı varmış.Hazır hale gelınce zaten Şenol Güneş şans verır.
              şenol hocanın bu huyuna sinir oluyorum işte, yahu sanki derbi maçı varda oynatmıyor adamları alt tarafı torku şeker bu maçta oynat işte, sonra hangi maçta oynatabileceksin? diğer takımlar transfer ettikleri oyuncuları ayaklarının tozuyla maça çıkarıyorlar bjk tüm yeni transferlerini ilk maçta sahaya sürdü bizimkiler adamları şimdiden turşu bidonuna soktular

böyle sallama maçlarda bari oynatında as futbolcuları riske etmeyin

Yorum

• Serkan ve Yattara kadrodamı
                Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Maçı izlemek için okula gitmicem ama bütün hevesim kaçtı Brozeklerin oynamadığını duyunca.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• adamlar sanki 1 sene top görmediler maça çıkartmıyor hayrettin bir şey yani

Yorum

• İşin gerçeği kupa bu sene benim umrumda değil,benim bu senedi tek derdim 27 yıllık hasretin bitmesi,üç kupada bizim olsa fenamı olur,süper olur oama en başta şampiyonluğu istiyorum.
                      Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Hepimiz antrenör kesildik yine!!! Onu neden oynatmıyor??Yok efendim bunu neden oynatmıyor...Çocuk oyuncağımı bu?Yada birilerini tatmin etmek için kendi bildiklerini tercübelerini bir kenaramı atsın şenol hoca??

Yorum

• bu maça hazırlık maçı gözüyle bakıyorum kupa alıp ne yapacağız, neymiş kupa beyi trabzonmuş

şu anda 10 tane türkiye kupasını almaktansa ankaragücünü kazanmayı tercih ederim o yüzden şu adamların bir an önce takıma adapte edilmesi gerekiyor, teoyu yarım sezon oynatmamıştı bitti gitti adam

Yorum

• Nasıl Trt Haberde olur yaw Mobil Tvde Trt haber var mı arkadaşın Telefondan izlicektik okulda oluyoruz o saatte
                            FIRTINA

Yorum

• Biz bosuna Trabzon taraftari degiliz !

Daha dün, Kupa'da yedekler oynasin deniyordu, bugün Hoca neden böyle yapiyor !

Ne diyeyim bilemiyorum !

Yorum

• iyi de brozekler zaten yedek değiller mi? yedek olsunlar diye alındılar bu tür maçlarda oynamayacaklar ne zaman oynayacaklar ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X