Çok korkuyorum nedendir bilmem..Yılbaşı dönüşü fln derken iyice zora girdi maç..
ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
Brozek kardeşleri izleyeceğimiz bir maç olabilir,yada tam kadro çıkarız ligin ikinci yarısına antreman niteliğinde olabilir2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğerYorum
-
Polonya liginde maçlar 1 ay önce bitmiş. Uzun süredir antrenman yapmadıkları düşünülürse, hoca 1 haftalık antrenmanla Brozek'leri direk sahaya sürmez. Önce maçın son 10-15 dakikasubda dener. Bir sonraki maç 45 dakika oynatır. Ama tam anlamıyla FB maçından sonra kadroya girebileceklerini düşünüyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Yorum
-
aah be senol hocam su takimi 29 yerine 2 ocakda toplasan neolur 2ocakda toplasan konya macina daha 9gun var o macta yedek agirlikli cik maca , turkiye kupasi hedef olmamali bu yil hedef lig kupasi hocammmmmmmmmmmmmmmmmm14 eylul 2011 milano'nun fethiYorum
-
G. Belediyespor maçı için de hazırlık maçı olur diyorduk. Bence fener maçı kadar o maçada önem vereceğiz. Çünkü bi kaza rakiplerimize ligde de büyük umutlar verir.
2. lig takımları eskisi gibi zayıf takımlar değil küçümsemekten vazgeçmeliyiz. Torku bjk ile tartışmalı golle yenildi. Manisayı yenmiş. Yani bizim için kolay olmayabilir.Yorum
-
-
-
-
valla ben mecbur üni.de izlicem
16:30 sınaw var
aşkımızı pankartlara yazdık
Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!Yorum
-
-
Fark atmamiz lazim ki gol averajimiz iyi olsun nolur nolmaz......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum