Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Gaziantep B.B.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatımda izlemekten en çok sıkıldığım TS maçıydı...Avni Aker'de olmak bile izleme zevki vermedi

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      lig varken kim takar türkiye kupasını bence diğer kupa maçlarına bırakın yedeklerle cıkmayı a2 takımla çıkılsın kupa maçlarına bence
      Güzel yorum.
      En son blackrain61 tarafından düzenlendi; 06.02.2011, 20:38.

Yorum

• Aynen a2 ile oynayacaksın kupayı.Bize lig lazım özledik be.Yeter artık...
        Trabzonspor OLEY!!!

Yorum

• şenol güneşin devrinde kupa almadığımız sezon yokki.....
          mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol güneşin devrinde kupa almadığımız sezon yokki.....
            Doğru bilgi midir bu dayı ?

Araştırmaya üşeniyorum şimdi. Öyleyse, şampiyonluk kutlamalarına başlayalım
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• --------------------------------------

Yorum

• .....................
                En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 15:19.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayatımda izlemekten en çok sıkıldığım TS maçıydı...Avni Aker'de olmak bile izleme zevki vermedi
                  ooh oohh sIkIntIya bak. Senin izleme imkanin var ama zevk almiyorsun, ne is.

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ooh oohh sIkIntIya bak. Senin izleme imkanin var ama zevk almiyorsun, ne is.
                    Yok,asla öyle düşünmeyin.Ben gittiğim her maça,gitmek isteyip de gidemeyenleri de düşünerek giderim,yüzlerce Trabzonsporlunun hislerini taşır gibi olurum.Maça gelecek olursam,seyir zevki gerçekten yoktu ve o sıralar kupa pek önemli görülmediğinden o maçta seyirci de pek coşmadı sanırım.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok,asla öyle düşünmeyin.Ben gittiğim her maça,gitmek isteyip de gidemeyenleri de düşünerek giderim,yüzlerce Trabzonsporlunun hislerini taşır gibi olurum.Maça gelecek olursam,seyir zevki gerçekten yoktu ve o sıralar kupa pek önemli görülmediğinden o maçta seyirci de pek coşmadı sanırım.
                      Suphesiz oyledir, bende espri olarak soyledim zaten o maci ben de TVden izledim, cok kotu bir macti

Yorum

• her büyük takımın mazisinde vardır böyle maçlar
                        trap-zone

Yorum

Yükleniyor...
                        X