akşam stadyum programında sadece fener beşiktaş ve galatasarayın maçları için altyazı geçti bizim maçtan haber yoktu.
ZTK 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Gaziantep B.B.
Daraltma
X
-
-
Kupa maçlarının da önemli bir geliri var . Sadri başkan şimdiden hesaplamıştır o yüzden maçı ciddiye alacağımız kesin. Yine as oyuncular oynayacak muhtemelen ama bende Zafer'i izlemek istiyorum artık.
Bu yıl favori biziz zaten son şampiyon olarak. Finale kalacağız bu sene de.Yorum
-
Yorum
-
Konuyla ilgili değil ama Barcelona da büyük isyan....
Yorum
-
Konuyla ilgili değil ama Barcelona da büyük isyan....
http://krampon.net/barcada-tribun-is...92b470-9074-48
on numara olmuş ya
Entropi İyidir.Yorum
-
Bence kadro şöyle olacak, revizyon falan beklemeyin
Tolga
Serkan( Tayfun)-- Giray-- Mustafa(Egemen)-- Ferhat
Barış-- Selçuk-- Ceyhun
Engin-- Burak
Umut'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Kadro olarak bende bir tahminde bulunayım o zaman...
------------------------------Tolga----------------------------
Tayfun (Serkan)-------Giray--------Mustafa Yumlu--------- Ferhat
------------------------Barış --------Sezer Badur ----------------
Burak----------------------Zafer Yelen-----------------------Engin
---------------------------Umut Bulut-----------------------------
Eğer Tayfun iyileşmiş ise, bu maçta neler yapabileceğini görmek isterim.
Bazı demeçlerinde yetenekli oyuncular diye anılan Sezer Badur ve Zafer Yelen'in de bu maçta oynamasını bekliyorum.DELİL YOK :)
Yorum
-
Bence as takim oyuncularini surup, ilk yarida puan garanti altina alinip, daha sonra zaferi sezer i koymak lazim derim... Gormemize gerek yok, Senol hoca zaten yeteri kadar goruyor...
Gorsek ne olacak ki, iyi oynarsa "Senol hoca neden oynatmiyor" diye kafasina mi vuracagiz
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.Yorum
-
Sezer iyi bir adam hakkaten. Ama yedek olduğunu bildiği için hiç bir motivasyonu isteği yok. O yüzden bize pek faydalı olmaz ama oynadığı yerde iyi oynar.Yorum
-
Hocam yapmayın lütfen. Şenol Hoca mutlaka görüyor, fakat her fırsatta herkesin belirttiği de bir maç performansı diye birşey var. Bu oyuncuları böyle maçlarda göremeyeceksek, o zaman daha önemli olan lig maçlarında asla göremeyeceğiz demektir.Bence as takim oyuncularini surup, ilk yarida puan garanti altina alinip, daha sonra zaferi sezer i koymak lazim derim... Gormemize gerek yok, Senol hoca zaten yeteri kadar goruyor...
Gorsek ne olacak ki, iyi oynarsa "Senol hoca neden oynatmiyor" diye kafasina mi vuracagiz
O zaman direk elden çıkaralım, yerlerine yenilerini alalım ?
Kaldı ki takım üzerinde de çok büyük değişiklik yok, sadece hiç oynayaman Tolga, Sezer, Zafer'i kadroya ekledik. Hücum hattımız yine aynı... (Yabancılar zaten yok)DELİL YOK :)
Yorum
-
-
8taş ı yendi bu takım hemde antep yedek ağırlıklı çıkmıştı maça
Yorum
-
Yorum
-
lider takımın yedekleri,bir alt ligin takımını kendi sahasında sirkülase etmiyorsa o yedekler kendini sorgulasın....ben hoca olsam,takımı komple yedek yapar oynatırdım...madem iyisiniz,koyun farkınızı ortayaYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum