ZTK 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Gaziantep B.B.
Daraltma
X
-
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yorum
-
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61Yorum
-
Alisacagiz Cafer.
Türkiye`de yasadigim ilcenin takimi Kirikhanspor 3.ligte .
Gecen yilin sampiyonu Bursaspor`la Bursa`da berabere kaldi.Yorum
-
Hele sükür yorumlarimiza katilanlar cikti sonunda.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
-
Aslında takım fena değildi..şu konsantrasyon denilen şey gerçekten çok önemli..maçın 2. yarısında kafa olarak o kadar koptuk ki maçtan,maçtan hiç kopmayan rakibimizi fark edemedik..kaplumbağa-tavşan hikayesinde olduğu gibi kaplumbağaya geçildik..Hepimizin derdi şampiyonluk. Şenol hocanın da derdi şampiyonluk ki çıkardığı kadro ve oyun içinde sık yaptığı değişiklikler ile takımdan beklentilerini sahada görmek istedi. Oynamaya çalıştığımız hareketli tempolu oyun kurgusunda her oyuncu yakın mevkilerde oynamaya alışmalı. Sanıyorum Şenol hoca da saha içinde yardımlaşan, rakiplere gözdağı veren, iş ciddiyetini kavramış ve şampiyonluğa kenetlenmiş bir oyuncu topluluğu bekliyordu. Elbette maçın skoru önemli değil ancak bu oyuncu topluluğunun hala mental olarak olgunlaşmadığı ve büyük bir takım olma yolunda az bir mesafenin kaldığını bunun da sürdürülebilir bir disiplin olduğunun (oynadığı takım oyunundan zevk almak kaydıyla) farkına varamamış olduğunu gördük. Bazı oyuncuları ayrı tutuyorum. Mesela Egemen, Serkan..
Maç sonu demecinden anlaşılıyor ki Şenol hoca beklediği bu özveriyi kendisi de bulamamış..
Bir de hoca takım dizilişiyle çok oynadı..bu da açıklar vermemize neden oldu..sağ bek sol bek kaç kere değişti sayamadım..
Ferhat'ı oyundan alması o kanattan 1 dakika sonra gol yememize neden oldu..Herkese MerhabaYorum
-
Yorum
-
Egemen bazen öyle hatalar yapiyor ki inanamiyorum.
Bugün etkili sutlar cekti ama özellikle ikinci goldeki pasifligi egemen e yakismadi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Keşke yenilseydik, Kupa maçları şampiyonluk mucadelesinde en büyük engelimiz.
Kupayı istediğimiz her sene alırız zaten. Türkiye kupasının pek önemi yok. Kayseri'de alıyor, Sakarya'da. Gs gibi lige rezalet başlayanların telafi niteliğinde aldığı kupa.
Biz zaten Şampiyon olduğumuzda CL biletimizi ve süper kupa finalini cebe indiricez.En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 21.12.2010, 22:55.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
hhehe affetmek Allaha mahsustur. 
Yorum