konya torku sekerspor 1 - manisaspor 0 ilk yari sonucu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
KUTADGU
Açık ve net söyleyeyim.
Bu kupayı bu sene hiç ama hiç önemsemiyorum nerdeyse.
Tamamen kendimi Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğuna odakladım.
Ancak, bu kupanın faydasını da yok sayamam.
İhtiyacımız olan gerçek bir Rezerv Lig gibi değerlendirebiliriz Türkiye Kupasını.
Hem maç temposu içinde fazla görev alamayan futbolcularımızı hazır tutmuş oluruz hem de takımın toplam kalitesini arttırmış oluruz.
Şöyle ki;
Kalede Tolga ve Bora
Defansta Tayfun, Giray, Mustafa, Ferhat
Orta sahada Sezer, Barış, Ceyhun, Zafer Yelen ve hatta Faty Papy
İlerde, Yattara, Alanzinho, Hasan Ahmet Sarı.
Bol bol oynasınlar.
Çok da para kazandırırlar emin olun.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık ve net söyleyeyim.
Bu kupayı bu sene hiç ama hiç önemsemiyorum nerdeyse.
Tamamen kendimi Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğuna odakladım.
Ancak, bu kupanın faydasını da yok sayamam.
İhtiyacımız olan gerçek bir Rezerv Lig gibi değerlendirebiliriz Türkiye Kupasını.
Hem maç temposu içinde fazla görev alamayan futbolcularımızı hazır tutmuş oluruz hem de takımın toplam kalitesini arttırmış oluruz.
Şöyle ki;
Kalede Tolga ve Bora
Defansta Tayfun, Giray, Mustafa, Ferhat
Orta sahada Sezer, Barış, Ceyhun, Zafer Yelen ve hatta Faty Papy
İlerde, Yattara, Alanzinho, Hasan Ahmet Sarı.
Bol bol oynasınlar.
Çok da para kazandırırlar emin olun.
Ve hatta Papy değil,Kesinlikle Papy
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Beşiktaş maçına kadar garantilersek ki buna kesinlikle inanıyorum çok güzel olacak..
İnönüye çıkarız rahat rahat oynarız ve eğer bjk nın iddaası varsa heveslerini kursaklarında bırakırız son maçta fenere şampiyonlukta yaptığımız gibi (:"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
Valla nedense hiç kimse istemiyo bu kupayı bu sene bende öyleFenev alsın yazık onlarada biz tamamen lige odaklanalım yeter..
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupa kupadır ligide alalım türkiye kupasınıda süperide
yok almayalım yedek çıkalım
işin sonunda para var kupa var
hayret kupa istemeyen taraftarda ancak bizde olur
Türkiye Kupası hedefi bizim ligdeki hedefimize sekte vuracaksa istemiyorum ben.
Ki sekte vuracağına inanıyorum.
Ki ortaya çıkardığımız bizim ikinci takım bile bu kupada çok para kazanır.
Ve ilave olarak hatta Teofilo...
En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 15:45.
Yorum
-
Evet gurup maçları tek maç
akşam tv nin birinde dediler 18 milyon dolar alma şansı varmış Kupada Şampiyon olan takımın. bu paraya gelecek sezon için yıldız transferler yapılır. az boz paralar değil artık konuşulanlar..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum