Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupaya b takim ile cikalim diyorum bilmem bana katilan varmi

Yorum

• Şenol Hoca ne yapar eder bu takımı bu gruptan rahat çıkartır. Adam zaten her kulvarda başarı şartını koymuş bir kere. Formda ve moralli bir Trabzonspor'dan şu anda Liverpool bile çekinir o yüzden korkmaya hiç gerek yok. Alnımızın akıyla ligi ve kupayı bir arada götürürüz diye düşünüyorum.

Yorum

• Geçen yıl GS, bu yıl BJK. Nedense seri başı olmayan güçlü takımları bulup çekebilme yeteneğimiz var. Bir de Avrupa Kupası'nda gidip Liverpool'u çekmek var ki...

Hepsi bir tarafa, geçen yıl gösterdik ki, biraz ciddiyet ile kupayı Şanlıurfa'da yakalayıp Trabzon'a getirdik. Bu sene de yapabiliriz. Şimdiden hayırlısı olsun.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• beşiktaşın deplasman cıkması kötü ama fikstür çok iyi.önce 2.lig ekipleri sora manisa ile içerde en son bjk.ilk 3 macı alalım son macın önemi kalmaz
          anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu kupa sahibini bulduğunda anlayacağız.

Geçen senede en zor grupta bizdik ama Kupayı aldık

Yorum

• Hiç şaşırmadım bu gruba. Tıpkı Liverpool ile eşleştiğimize hiç şaşırmadığım gibi.

Yorum

• İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                geçen sene lige havlu atmıştık, bu sene istesek yine alırız kupayı o yönden kuşkum yok ama demek istediğim şampiyonluk mu yoksa kupa mı ? benim demek istediğim iki tarafı birden hem fiziksel hemde mental olarak nasıl yürüteceğiz ? kolay gruba düşsek yedeklerin form tutması açısından iyi olurdu ama şu haliyle kupaya odaklanmak intihar olur

bu sene şampiyon olamasakta olur kupa yetiyor bize diyorsanız o zaman başka
                Bende bu sene şampiyon olacağımıza sonsuz inanıyorum. Eskisi gibi değil yani.

İlk maçlar zorluk derecesi kolay maçlar ve yedek ağırlıklı çıkabileceğimiz maçlar. Hem ilk yarı bittikten sonra oynayacağımız maçlar lig maçlarıyla oynayacağımız bir tek beşiktaş maçı var. Tabi ondan sonra da fener maçı.

Bu durum sıkıntı yaratmamalı. Biz her maça kazanmak için çıkan bir takımız. O yüzden 2 kulvarda da yolumuza devam edeceğiz.

Yorum

• inşallah son maça kadar gruplardan çıkmayı garantilerizde bjk de çıkamazsa son maçta inönüye makara için gideriz
                  Bordo Mavi...

Yorum

• demekki zoru seviyoruz zor olmadan kazanilani degerli saymiyoruz buda güzel

Yorum

• gruptan çıkma olasılığımız yüksek ama yıpratıcı bi grup olucak.inşallah son maçlara kadar garantilerizde çıkmayı yedeklerle felan oynarlar.

Yorum

• kolay bir grup...

Yorum

• Fikstür gerçekten güzelmiş..İnşallah son maç formalite maçı olur...

Yorum

• Fikstürümüz haketten iyi...manisayla icerde oynamamiz BJK la son maci oynamamiz felan haketten cok iyi...

2 alt ligde olan takimi yen bide evinde manisayi yendigin zaman zaten son maca kalmadan garantilemis gibi birsey olur...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Geçen sene de seri başıydık ama hem ğs hem de Ankaragücü ile deplasmanda oynadık. Böyle seri başlığını ne yapayım?

Ligin ilk 3 takımının kupada seri başı olması da apayrı bir saçmalık. İlla ki kupayı lige çevireceklerse kupada yarı final oynayan 4 takım seri başı olmalı.

Bu arada, çift maç eleme usullü eski format daha güzeldi. Sürpriz takımlar yarı finale çıkabiliyor ve güzel paralar kazanabiliyordu. Şimdi kupadaki rant arttığı için bu paranın İstanbul dışına çıkmaması adına kupayı lige çevirdiler.
                              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• BJK düsünsün biz niye bukadar dert ediyoruz bunu ya ?
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X