kupaya b takim ile cikalim diyorum bilmem bana katilan varmi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
Şenol Hoca ne yapar eder bu takımı bu gruptan rahat çıkartır. Adam zaten her kulvarda başarı şartını koymuş bir kere. Formda ve moralli bir Trabzonspor'dan şu anda Liverpool bile çekinir o yüzden korkmaya hiç gerek yok. Alnımızın akıyla ligi ve kupayı bir arada götürürüz diye düşünüyorum.
Yorum
-
Geçen yıl GS, bu yıl BJK. Nedense seri başı olmayan güçlü takımları bulup çekebilme yeteneğimiz var. Bir de Avrupa Kupası'nda gidip Liverpool'u çekmek var ki...
Hepsi bir tarafa, geçen yıl gösterdik ki, biraz ciddiyet ile kupayı Şanlıurfa'da yakalayıp Trabzon'a getirdik. Bu sene de yapabiliriz. Şimdiden hayırlısı olsun.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
.....
İlk olarak gremio tarafından gönderildigeçen sene lige havlu atmıştık, bu sene istesek yine alırız kupayı o yönden kuşkum yok ama demek istediğim şampiyonluk mu yoksa kupa mı ? benim demek istediğim iki tarafı birden hem fiziksel hemde mental olarak nasıl yürüteceğiz ? kolay gruba düşsek yedeklerin form tutması açısından iyi olurdu ama şu haliyle kupaya odaklanmak intihar olur
bu sene şampiyon olamasakta olur kupa yetiyor bize diyorsanız o zaman başka
İlk maçlar zorluk derecesi kolay maçlar ve yedek ağırlıklı çıkabileceğimiz maçlar. Hem ilk yarı bittikten sonra oynayacağımız maçlar lig maçlarıyla oynayacağımız bir tek beşiktaş maçı var. Tabi ondan sonra da fener maçı.
Bu durum sıkıntı yaratmamalı. Biz her maça kazanmak için çıkan bir takımız. O yüzden 2 kulvarda da yolumuza devam edeceğiz.
Yorum
-
Geçen sene de seri başıydık ama hem ğs hem de Ankaragücü ile deplasmanda oynadık. Böyle seri başlığını ne yapayım?
Ligin ilk 3 takımının kupada seri başı olması da apayrı bir saçmalık. İlla ki kupayı lige çevireceklerse kupada yarı final oynayan 4 takım seri başı olmalı.
Bu arada, çift maç eleme usullü eski format daha güzeldi. Sürpriz takımlar yarı finale çıkabiliyor ve güzel paralar kazanabiliyordu. Şimdi kupadaki rant arttığı için bu paranın İstanbul dışına çıkmaması adına kupayı lige çevirdiler.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
Yorum