Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 38.Hafta | Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abdullah avcı kaç maçta takımdaydı da onu geçtim nasıl oluyor da Şenol hoca %60 başarısız oluyor.

Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum Abdullah avcı kupayı da alırdı takımı ilk 3 sokardı . Baker lı kadroya dahi ivme kazandırdı.

Şenol hoca kalsa yine kupayı alma ihtimalimiz vardı. Hatay maçı ciddi sıkıntı ama içeride maçları hemde farklı skorlarla aldı.

Fatih hoca bütün finalleri kaybetti. Hemde çoğunu kendi egosu ve yetersizliği yüzünden.

hatay maçını alsak diyorsunuz kasımpaşa,samsun,bodrum,rotasyonla çıktığımız cincon önde olup 15 dakikada 4 gol yediğimiz fener maçlarını neden söylemiyorsunuz?

sadece kasımpaşa ve bodrum maçları ile avrupaya gidebilirdik. Bence son derece başarısız ve yetersiz ve çok daha önemlisi takıntılı. Bu yüzden yeni sezona onunla başlarsak çok ciddi sorun yaşarız.
    Aynen katılıyoum

Tekke ile kazandığımız maçlara ve rakiplere kimse bakmıyor))
    İstatistik herşey miş gibi algı yapıyorlar. ?

Takıma ne oyunu kazandırmış birisi anlatsın.
    Hangi oyunla hangi ciddi maçı kazandık bunu da birisi anlatsın
    Ligden düşmüş takımları yendi diye sevinecek miyiz

Bodrum, Samsun ve Kasımpaşa maçlarını kazansak 5. oluyorduk,

Başakşehir'i 3-0 yendik ama sezonun en berbatoğlu berbat oyununu oynadık
    Adanademir'i bile zar zor yenen bir takım ve hocasından bahsediyoruz

Galatasaray ile 2 maç yapıp . 2. maçta 20 dakkada dağılan kimdi

Hangi oyuncuya dokunmuş??

Saviç'i 90. da oyuna alan akıl ne amaçlıyordur acaba

Özetle
    Kargaya yavrusu şahin gözükür misali, Tekke'yi hoca yapyık başka bir şey değil. Ne vizyon var herifte ne de sempatik bir durum.
    İnatla hocalık olmaz. Götüyle inatlaşan donuna sıçar derler. Bunun da sıçması yakındır ama gördüğüm şu, Trabzonspor taraftarı artık Fener'in başarısızlığından başka bir şeyden zevk almıyor.. Bu gidişle de böyle kalacak.
    Fenerin istatistiğini daha iyi tutuyoruzdur eminim
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bize gösterip ne yapacakmış?
      Bize göstermişse, son bir ayda bir maç (Kupa finali) oynadığı için beyhude bir çaba...

Olsa olsa, ücretinin büyük bir payı bize yük olacak şekilde gideceği yeni takımının ilgililerine göstermiştir:

"Bakın, sakat değil. O sebeple son bir ayda ancak bir maç oynatabildim. İçiniz rahat olsun."

İşte Agresif Pazarlama diye buna derim. Bir Trabzonspor Dergisi satış hattı diğeri de Tekke'nin Savic taktiği...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fatih Tekke kazanması gereken hiç bir maçı kazanamadı. Bütün derbilerde handikaplı yenildi. Tek başarısı takımı kümede tutmak oldu, o açıdan Şenol Güneş'ten daha başarılı ama Şenol Güneş o kadar başarısız oldu ki onu geçmek çok da zor değildi. Gerçi şans eseri kazandığımız Başakşehir ve ADS maçları, ve Sikan sayesinde kazandığımız Alanya maçı olmasa Şenol Güneş'i geçemeyebilirdi.

Tüm başarısızlığına rağmen kendini başarılı olarak satmaya çalışması, akıl almaz egosu, genç futbolculara olan güvensizliği ve kendi çıkarını Trabzonspor'un çıkarlarından önde gören tutumuyla Abdullah Avcı denen kepazeden esintiler sundu. Futbolcuları yerlerinde oynatmaması, değişikliklerde geç kalması, özellikle ikinci yarılarda takımı çorbaya çevirmesi ve forma adaletini sağlayamaması teknik direktörlük bilgisi hakkında soru işaretleri oluşturdu. Sikan'a karşı giriştiği tatsız ve anlamsız savaş ise kendisine büyük eksi yazdı. Herkesin görüşüne saygım var ama benim açımdan Fatih Tekke büyük bir hayal kırıklığı oldu. Düzeleceğini de düşünmüyorum.
        En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 01.06.2025, 09:45.
        “Beşiktaş için canımı veririm.”
        —Şenol Güneş

Yorum

• eziyet bitti
          cümleten geçmiş olsun

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X