Bilgi:Tim Jabol-Folcarelli'nin Trabzonspor'a 4.5 yıllık maliyeti bonservisi dahil olmak üzere sadece 4 milyon 150 bin Euro
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 38.Hafta | Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonspor her sezon şampiyonluğa oynayamaz bu doğru ama ilk 4 dışında kalınan her sezon net başarısızlıktır. Kaldı ki Anadolu takımlarının bütçeleriyle kıyaslandığında bu anlamdaki başarısızlığımız çok daha büyük seviyede. Bu başarısızlıkta benim düşüncemde teknik açıdan % 30 Abdullah Avcı, % 60 Şenol Güneş, % 10 da Fatih Tekke pay sahibidir. Her şeye rağmen küme düşmüş Hatay'a evimizde mağlup olmasak bugün Başakşehir'in yerinde biz olacaktık. Başakşehir ne edip ne yapıp her sene Avrupa'ya gitmeye hak kazanıyor bu şekilde de kulüp bünyesine ciddi maddi katkılar sağlıyor. Biz ne yazık ki en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bundan yine mahrum kalıyoruz...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 31.05.2025, 04:31.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih hoca bugün kendini daha iyi ifade etmiş, daha pozitif bir izlenim bıraktı bende.
61saat’te şunu söylediğini yazmışlar: „Dışarıda bir Arda kaldı, sağlıklı olduğunu göstermek için ona da süre verecektim. Arda’yı koyabilirdim, inşallah seneye“
Halbuki onu Saviç için söylemiş. Böyle de beceriksiz ve özensiz bir yerel medyamız var ne yazık ki.
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor her sezon şampiyonluğa oynayamaz bu doğru ama ilk 4 dışında kalınan her sezon net başarısızlıktır. Kaldı ki Anadolu takımlarının bütçeleriyle kıyaslandığında bu anlamdaki başarısızlığımız çok daha büyük seviyede. Bu başarısızlıkta benim düşüncemde teknik açıdan % 30 Abdullah Avcı, % 60 Şenol Güneş, % 10 da Fatih Tekke pay sahibidir. Her şeye rağmen küme düşmüş Hatay'a evimizde mağlup olmasak bugün Başakşehir'in yerinde biz olacaktık. Başakşehir ne edip ne yapıp her sene Avrupa'ya gitmeye hak kazanıyor bu şekilde de kulüp bünyesine ciddi maddi katkılar sağlıyor. Biz ne yazık ki en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bundan yine mahrum kalıyoruz...Yalniz Hatay maçinda yeterince iyi oynamistik çok gol kaçirmistik... Bence geçenki Bodrum ve Samsun maçlarin kazansaydik is bitmisti ztn, ki alinmayacak maçlar degillerdi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor her sezon şampiyonluğa oynayamaz bu doğru ama ilk 4 dışında kalınan her sezon net başarısızlıktır. Kaldı ki Anadolu takımlarının bütçeleriyle kıyaslandığında bu anlamdaki başarısızlığımız çok daha büyük seviyede. Bu başarısızlıkta benim düşüncemde teknik açıdan % 30 Abdullah Avcı, % 60 Şenol Güneş, % 10 da Fatih Tekke pay sahibidir. Her şeye rağmen küme düşmüş Hatay'a evimizde mağlup olmasak bugün Başakşehir'in yerinde biz olacaktık. Başakşehir ne edip ne yapıp her sene Avrupa'ya gitmeye hak kazanıyor bu şekilde de kulüp bünyesine ciddi maddi katkılar sağlıyor. Biz ne yazık ki en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bundan yine mahrum kalıyoruz...
Şenol Güneş iyi bir mentördür,eline iyi kadro verirsen oynatır ama transferde etkisizdir. Şenol Güneş döneminde Sikanı forvet diye aldık sol kanat oynattık.Sikanı izlememiş belliki.O parayla belki merkez ortasaha alabilirdik.Şenol Güneş döneminde Zubkovu aldık ancak beyefendi Viscayı sağ kanatta oynattı,Zubkovu ise 10 numara olarak oynattı.Kısaca Sikanı da Zubkovu da izlemeden scout ekibi tavsiyesi ile aldırdığı belli oluyor.Şenol Güneş antrenmanda görür ona göre oynatır.Çok bunalırsa ben istifa eder.
Fatih Tekkenin gelişiyle Zubkov sağ kanada geçti ve göztepe maçıyla birlikte gollerine başladı.Kısaca Zubkov doğru yerde oynatılınca kazanmaya başladık.
Şenol Güneş,Samet Aybaba,Ziya Doğan gibi isimler fazla istekte bulunmaz.Eline ne verirsen onu kullanır.Kanat-forvet alın der gerisine karışmaz.Sistem kurayım,yönetime baskı yapayım demezler.Başarılı olamazsa istifa ederler.Avcı gibi de tazminat peşinde koşmazlar.
Hataları ve takıntıları olsa da Trabzonsporda dönüşüm yapabilecek ve sistem kurabilecek tek yerli isim Fatih Tekkedir.Nedeni daha genç,daha heyecanlı olması ve başarılı olma isteğidir.Tempolu,önde basan,iyi organize olan,hızlı bir takım yaratmak istiyor.4-2-3-1,3-5-2 ve 4-4-2 olmak üzere farklı taktikleri de deniyor.Yönetimden sistemine uygun oyuncuları da istiyor zaten.
Tekkeyi eleştireceğimiz noktalardan birisi ise fazla duygusal ve takıntılı yapısı olabilir.Bu konuda psikolojik bir destek alması gerekebilir.Ayrıca oyuncuların mevkisini fantezi denebilecek şekilde değiştirdiği anlar oluyor,bunları yapmaması lazım.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 31.05.2025, 05:50.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor her sezon şampiyonluğa oynayamaz bu doğru ama ilk 4 dışında kalınan her sezon net başarısızlıktır. Kaldı ki Anadolu takımlarının bütçeleriyle kıyaslandığında bu anlamdaki başarısızlığımız çok daha büyük seviyede. Bu başarısızlıkta benim düşüncemde teknik açıdan % 30 Abdullah Avcı, % 60 Şenol Güneş, % 10 da Fatih Tekke pay sahibidir. Her şeye rağmen küme düşmüş Hatay'a evimizde mağlup olmasak bugün Başakşehir'in yerinde biz olacaktık. Başakşehir ne edip ne yapıp her sene Avrupa'ya gitmeye hak kazanıyor bu şekilde de kulüp bünyesine ciddi maddi katkılar sağlıyor. Biz ne yazık ki en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bundan yine mahrum kalıyoruz...
Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum Abdullah avcı kupayı da alırdı takımı ilk 3 sokardı . Baker lı kadroya dahi ivme kazandırdı.
Şenol hoca kalsa yine kupayı alma ihtimalimiz vardı. Hatay maçı ciddi sıkıntı ama içeride maçları hemde farklı skorlarla aldı.
Fatih hoca bütün finalleri kaybetti. Hemde çoğunu kendi egosu ve yetersizliği yüzünden.
hatay maçını alsak diyorsunuz kasımpaşa,samsun,bodrum,rotasyonla çıktığımız cincon önde olup 15 dakikada 4 gol yediğimiz fener maçlarını neden söylemiyorsunuz?
sadece kasımpaşa ve bodrum maçları ile avrupaya gidebilirdik. Bence son derece başarısız ve yetersiz ve çok daha önemlisi takıntılı. Bu yüzden yeni sezona onunla başlarsak çok ciddi sorun yaşarız.En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 31.05.2025, 07:14.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
takım dün uzun süre 3 lü oynadı. Şimdiye kadar neden bunu denemediler anlamlandıramadım. Elinde pedro ve mustafa gibi iki tane tempolu,hücumcu kanat oyuncusu var.
Bak mesela Ali Şahin dahi kullanılabilimiş. Boran ve salih süre bulabilirmiş. Benim hocalardan beklentim bu ama malesef bize gelen hocaların hepsi korkak oluyor.
Şimdi elinde taha,arda,salih,boran,ekrem gibi rotasyonda rahatlıkla kullanabileceğin çok iyi bir oyuncu grubu var ama onu kullanacak hoca yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanıyorum Ardanın sakatlık riski varmış. Ondan atılmamış sahaya deniyor. Eğer doğruysa.
Yorum
-
Genç oyuncular adına güzel bir 90 dakika oldu.Sahaya çıkan kadroda birçok mevkisel değişim olmasına rağmen öyle çok uyumsuz bir görüntü yoktu.Hem maçı kazandık hem de gençlere süre verdik bu açıdan güzel kapanış oldu.
Benim gördüğüm maçın adamları zubkov ve folcarelli idi.Zubkovu sakatlık pozisyonunda Allah korudu bileği rakibin bacak arasına sıkışıp kırılabilirdi.Tehlkeli pozisyondu.Kaliteli oyuncu seneye çok lazım olacak kendisini el üstünde tutmak lazım.Umarım Folcarelli de bidaha sakatlanmaz istikrar yakalarsa o da banko ilk onbir oyuncusu olur.
Gençler konusunda Eyüp Saka patentli olanlar futbolu bilen çocuklar demek ki hoca iyi eğitim vermiş tebrik etmek lazım.Son derece olgun oynuyorlar top ezmiyorlar takım disiplinine bağlı hareket ediyorlar.
Gençler içinde Ali şahin atletik stoper tanımına uysa da pek güven vermiyor.Dip pas denemeleri rakibe gitti ve geçiş yedik.Yandan gelen bir iki basit ortayı da taça atamadı kornere gitti sakarlığı var.Bi topu da tehlikeli noktaya çevirdi şut imkanı oldu.Bunlar dışında çevikliği ve atletizmi iyi idi.
Her hocanın çok güvendiği bir iki isim vardır.Fatih hocanın ki de Mustafa anlaşılan her yerde oynatıyor.
Banza yerine bende sikanı tercih ederdim.Bu oyuncunun eksikleri varsa da gelişme yeri sahadır oynat ki gelişsin.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam o saviç’miş. Hoca sakat olmadığını göstermek için saviç’i oyuna aldım demiş. Bizim yerek medya olayı yanlış anlamışAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdullah avcı kaç maçta takımdaydı da onu geçtim nasıl oluyor da Şenol hoca %60 başarısız oluyor.
Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum Abdullah avcı kupayı da alırdı takımı ilk 3 sokardı . Baker lı kadroya dahi ivme kazandırdı.
Şenol hoca kalsa yine kupayı alma ihtimalimiz vardı. Hatay maçı ciddi sıkıntı ama içeride maçları hemde farklı skorlarla aldı.
Fatih hoca bütün finalleri kaybetti. Hemde çoğunu kendi egosu ve yetersizliği yüzünden.
hatay maçını alsak diyorsunuz kasımpaşa,samsun,bodrum,rotasyonla çıktığımız cincon önde olup 15 dakikada 4 gol yediğimiz fener maçlarını neden söylemiyorsunuz?
sadece kasımpaşa ve bodrum maçları ile avrupaya gidebilirdik. Bence son derece başarısız ve yetersiz ve çok daha önemlisi takıntılı. Bu yüzden yeni sezona onunla başlarsak çok ciddi sorun yaşarız.
Abdullah Hoca'ya pay çıkarmamdaki sebep sezona hazırlık süreci ve transferlerdeki payı. Ben kadronun çok da iyi kurulduğunu düşünmüyorum. En azından şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım değiliz kesinlikle. Yine de kalsaydı 3.olabilir miydik belki ama camiaya yukarıdan bakarak kendi ayağına sıktı.
Şenol Hoca kariyerinin en kötü performansını sergiledi. İç sahadaki birkaç maçta aldığımız galibiyetlerle kendimizi avutmayı doğru bulmuyorum. Hatay maçı özelinde Şenol Hoca'ya karşı bir tutumumum yok o maçta Fatih Hoca olsaydı da aynı maçı yazardım sebebi de ligin dibinde yer alan ve bizim dışımızda sadece 5 maç kazanmış bir takıma yenilmiş olmamızdan o maçı belirttim.
Fatih Hoca ise beklentilerimizin çok uzağında kaldı ama sezonun son düzlüğüne girdikten sonra çok fazla da yapabilecek bir şeyi kalmamıştı. Sadece FB ve GS'ye karşı mağlup olmuş olsak da söylediğin gibi takıntılı düşünce yapısı ilerisi adına ümit vermedi.
Sonuç olarak önümüzdeki sezon 12 yabancı sınırının olduğu bir düzende takımda kalması gereken yabancı oyuncular arasında Batagov, Pedro, Folcarelli, Zubkov ve Sikan'ı sayabiliriz. Mendy, Cham ve Dragus muhtemelen teklif gelmesi halinde elden çıkarılacaklar. Lâkin Savic, Barisic, Lundstram, Visca ve Nwakaeme gibi teklif gelmeyip göndermemiz gereken oyuncularımız da var...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefolsun başta başkan, sonra kendisi..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam dikkatli ol burada tekke tarikatına üye arkadaşlar linç eder seniAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum