Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 38.Hafta | Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Azıcık futbol bilgisi olan eleştirir mesela ben.
    Takım kötü görünse bu gençler çöp demek için foruma girecek 100 kişi damlar hemen.
    Gençler tecrübeliler ile beraber oynayarak tecrübe kazanır. U19 takımında oynayarak değil.
    Kusura bakmayin ikili tartismalara girmek istemiyorum
    Yanlis mi anliyorum
    Benim futbol bilgimin olmadigini mi ima ettiniz
    Bunu ima ettiyseniz futbol bilgimin olmadigina nasil kanaat ettiniz
    Ben sizin mesajiniza cevap yazarken şunu kastettim ; hic bir amaci olmayan bir macta buyuk bir cogunlugun gelecek sene bu takimda olmasini istemedigi veya olmasini beklemedigi ozan lundstram okay banza savic taha gibi oyuncularin yerine u 19 daki gencler oynasa daha az elestirilirdi

Yorum

• Maçtaydım, nihayet galibiyet yüzü görebildik.
      Tek sevincim Jabol oldu. İzlerken mest etti.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Komple u19 takımını koymak saçma olur tabi de şu maçta lundstram, banza,ozan gibileri yerine gençler oynardı hele Sikan olayı skandal yalandan yere başını belaya soktu Fatih. İnat etmeyip oynasaydı problem yoktu şimdi nur topu gibi yeni derdimiz var. Kaostan beslenmesek olmaz.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçın ilk atağı, ozan tufanın topsuz koşu atması

tekke sisteminde topsuz koşuların önemi çok

ikinci pozisyon banza nın, dikine iyi bir ara pas

ilk gol iyi bir kontra atak, tekke pas oyunu oynatır ama kontrayı bulursa affetmez

ikinci gol , pres oyunu ve topu kazanma, lundstramın geriden topsuz bindirmesi, zubkov un bağlantı oyunu, ne ararsan var
          TEKKEBALL

Yorum

• şu maçı kazandığımız iyi oldu yoksa yaygaracılar Fatih hoca gitsin diye zırlayacaktı

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçtaydım, nihayet galibiyet yüzü görebildik.
              Tek sevincim Jabol oldu. İzlerken mest etti.

Bu temposu yetmez

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu maçı kazandığımız iyi oldu yoksa yaygaracılar Fatih hoca gitsin diye zırlayacaktı
                arda oynasa, salih mevkisinde oynasa, ortasaha jabol--salih şeklinde kurulsa ve forvette banza yerine sikan olsa yenilsek de eleştirmezdim. bu şekilde kazansak da umrumda değil

Yorum

• Yorum

• Bu sezon bu sekliyle artik sona erdi. Tekke maci kazanmak istiyordu, basardi. Eger amaci istatistik yapmak ise, bundan önceki Ruh hastasi gibi basardi. Simdiki takintilari ile kendine göre basarili olabilir ama Trabzonspor olarak basarili olabilecek mi, görecegiz.

Tahminen sezona az cok iyi bir kadroyla girecegiz, en azindan umuyorum ama lige ne zaman havlu atariz onu bilmiyorum. Keza Fatih Tekke´nin Oyun okuma ve bu babta taktik gelistirme özellkleri zayif. Bekleyip görecegiz
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocanın tavrını konuşmasını el loco bielsa ya benzetiyorum

dahi (çılgın deli) hocalar demekki bu şekil oluyor

çoh enteresan
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Komple u19 takımını koymak saçma olur tabi de şu maçta lundstram, banza,ozan gibileri yerine gençler oynardı hele Sikan olayı skandal yalandan yere başını belaya soktu Fatih. İnat etmeyip oynasaydı problem yoktu şimdi nur topu gibi yeni derdimiz var. Kaostan beslenmesek olmaz.
                        katılıyorum.

İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kusura bakmayin ikili tartismalara girmek istemiyorum
                        Yanlis mi anliyorum
                        Benim futbol bilgimin olmadigini mi ima ettiniz
                        Bunu ima ettiyseniz futbol bilgimin olmadigina nasil kanaat ettiniz
                        Ben sizin mesajiniza cevap yazarken şunu kastettim ; hic bir amaci olmayan bir macta buyuk bir cogunlugun gelecek sene bu takimda olmasini istemedigi veya olmasini beklemedigi ozan lundstram okay banza savic taha gibi oyuncularin yerine u 19 daki gencler oynasa daha az elestirilirdi
                        Azıcık futbol bilgisi olan eleştirir derken kendimi kastetmiştim.
                        Yorumum sana özel değil genel idi.
                        En son GencTurk6161 tarafından düzenlendi; 31.05.2025, 00:27.
                        ***GeNÇ***

Yorum

• Fatih hoca bugün kendini daha iyi ifade etmiş, daha pozitif bir izlenim bıraktı bende.

61saat’te şunu söylediğini yazmışlar:
                          Dışarıda bir Arda kaldı, sağlıklı olduğunu göstermek için ona da süre verecektim. Arda’yı koyabilirdim, inşallah seneye“

Halbuki onu Saviç için söylemiş. Böyle de beceriksiz ve özensiz bir yerel medyamız var ne yazık ki.

Yorum

• Tim Jabol Folcarelli, sen bir harikasın. Seni izlemek büyük zevk.

1461 kere maşallah.

Seneye 6 numarada bize çok katkı sağlayacaksın.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Gecen haftaki basin toplantisinda da oyuncularla unutmayacagi guzel anilar geciridigini soyluyordu. Bence arasinin iyi oldugu ogunculari oynatiyor. Banza icin mi demisti ricasini kiramadik diye. Savic in saglikli oldugunu gostermek icin oynattim dedi. Yaa oyunculari uzmek istemiyor diye oynatiyor yada bu elemanlar piyasa yapsin da satalim gelen parayi daha iyi transferlerde kullanayim diye ugrasiyor. Ilk geldigimde takim moralsizdi simdi herkesin yuzu guluyor dedi. Bu dogru Senol Gunes de oyuncularin mental olarak hasarli oldugunu soyluyordu. Yine ilk geldiginde takimin fizik seviyesinin dusuk oldugunu soyledi ama oranin ustunde fazla durmadi hemen gecti.

Yorum

• Folcarelli Antalyaspor maç performansı

87 Topla Buluşma ��
                                %88 Pas İsabeti
                                5/6 Uzun Pas
                                1 Uzaklaştırma
                                4 Pas Arası ��

Zubkov Antalyaspor maç performansı

9.0 Reyting
                                1 Gol
                                1 Asist
                                48 Topla Buluşma