İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam kesinlikle ruh hastası.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım iki dk tempo yaptı maç döndü. kenarda sakin, yavaş diye bağırdığına eminim.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Adamın poposuyla inatlaşma gibi bir hastalığı var. Popo onundur istediği kadar inatlaşabilir. Bize ne. Ama poposuyla inatlaşıp sonra yapacağı yer donu olmayacak Trabzonspor olacak. Sorun bu. Bu kafayla bir yerden bir şey yaparken öbür tarafta elli tane şeyi bozar/bozuyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Tarihe taniklik ediyoruz aslinda evinde 1 dakika bile skor tutamayan bu kadar kotu bir trabzonsporu izleyerek..isin kotu tarafi daha beteri de olmaz diyemiyorum bu erto bastayken hersey olabilir buyuk konusmamak lazim..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
fatih tekkenin elestirilecek cok yonu var basta takintili olusu ve kendisini sikan uzerinden gerceklestirmeye calismasi problem. bu sorununu asarsa kendi kazanir yoksa kaybeder. Kendi kendine yapar yani.
Ama su senor diyenleri fatihle karsilastiranlari gorunce kicimla bile gulemiyorum cunku komik degil gonullu aptallik
balik hafizalilara hatirlatmak lazim senor deplasman galibiyeti olmadan kume dusme hattinda birakti takimi. Butun sacmaliklarina ragmen butun salakca oyuncu tercihlerine ragmen tekke senordan daha basarilidir
Umarim devamini getirir ha geitremezse 6. haftada depar kendi bilir bir daha eline bu firsat gecmez cunkuNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kendi oyuncuları için İstanbul takımları hangisini alır diyen hoca bozuntusu o dakika kapının önüne koyarım.
O zaman ben de soruyu değiştireyim TSL de Trabzonspor hariç Fatih tekke yi hoca olarak hangi takım alır? Bak ben insaflıyım İstanbul takımları diye de sormuyorum.
Kendi oyuncusuna inanmayan,güvenmeyen,yoksayan adamdan bir fışkı olmazALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihe taniklik ediyoruz aslinda evinde 1 dakika bile skor tutamayan bu kadar kotu bir trabzonsporu izleyerek..isin kotu tarafi daha beteri de olmaz diyemiyorum bu erto bastayken hersey olabilir buyuk konusmamak lazim..
Durum 2-1 olmus santra yapilacak o anda bizim oyunu sogutmak icin oyuncu deyisikkigi yapmamiz lazimdi
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi oyuncuları için İstanbul takımları hangisini alır diyen hoca bozuntusu o dakika kapının önüne koyarım.
O zaman ben de soruyu değiştireyim TSL de Trabzonspor hariç Fatih tekke yi hoca olarak hangi takım alır? Bak ben insaflıyım İstanbul takımları diye de sormuyorum.
Kendi oyuncusuna inanmayan,güvenmeyen,yoksayan adamdan bir fışkı olmaz
Erenide kimse almaz deniyordu!
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübü bu duruma getiren Albayrak medyadır pelikan tayfadır demeyen herkimse bomboş yere analiz kasıyordur onu söyleyeyim... buna tâkip ettiğim Fırtınacast gibi Doğuş Usta gibileri dâhil... Erdal Hoş'dan hiç bahsetmeyeyim bileHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum