Gene tv başına gecip sıkılarak izleyeceğim bir maç olmaması dilegiyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
3 puandan daha çok oyuncular hakkında kim kalsın kim gitsin maçları oynuyoruz.Doğru hamleler yapabilmek için çok değerli maçlar.
Ben olsam şu isimleri gönderirim;
-Taha tepe kaç yıldır burada bir türlü güven vermedi gönder.
-Draguş bu takımın oyuncusu değil oyuncu ile ilgili aklımda kalan tek şey şortun paçalarını kasıklarının arasına sıkıştırıp üst bacak adalelerini göstermeye çalışmak.
-Sezonun 4 de 3 ünü sakat geçiren Hüseyin Türkmen gönder.
-Kas grubu zayıf üçlü saviç,visca ve nwakaeme gönder.
-Gelirken aklında büyük liglerden birine ilk fırsatta kaçma düşüncesi olan mendy gönder.
-Ofsayt kuralından haberi olmayan cihan çanak kirala,
-Ön liberolar stoper oynarken yedek kulübesinden çıkamayan Serdar gönder.En son Murat Keçeci tarafından düzenlendi; 21.05.2025, 08:16.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkili averajda bizden üstün olan tek takım Göztepe lâkin onların da GS ile maçı olduğundan 2'de 2 yapacaklarını sanmıyorum. Zaten son 15 maçta 2 galibiyetleri var. Eyüp de son haftayı bay geçeceğinden maksimum 53 puanla ligi tamamlayabilir. Samsun da son 2 aydaki düşüşten sonra biraz toparlandı sayılır. 3'te 3'le geliyorlar ve ciddi şekilde 3.lük hedefleri var. Son maçlardaki oyunumuzla kazanmamız sürpriz olur. Yine de Samsun ve Antalya maçlarından 6 puan aldığımız takdirde yüksek ihtimalle ligi 6. sırada tamamlamış oluyoruz. Avrupa defteri kapandı ama öyle veya böyle prestij açısından bunu kovalamak lazım...
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Püüüü yönetim gibi he
Herifler ne dese haklı şimdi
Sen concona 250 liraya bilet sat
Samsun'a 520
Kimse ilk maç onlar aynı fiyata sattı demesin, öyledir belki bilmiyorum ama concon biziie 250'ye mi satmıştı ordaki maç biletlerini he ? Kimi kandırıyor bunlar ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
en ucuz bilet 400 tl.
al buyur işte.
tarihin en zavallı, aşağılık yönetimi ile karşı karşıyayız.
ben zaten bu sene hiç maça gitmedim, gidenin de beyninden şüphe duyarım.
şampiyonluğa mı oynuyorsun?
liderden nerdeyse topladığın puandan fazla fark yemişsin.
amacın ne galatasaraylı ertuğrul?
dost gördüğün galatasaray'a 250 tl ye bilet satıp stadı galatasaraylılar ile doldurdun.
şöyle dandik maçta kendi taraftarına 400 tl fiyat çekiyorsun.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 21.05.2025, 11:35.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam tamam kimse maça gelip yönetim istifa diye bağırmayacak. Rahat olun
Sadece yönetimin paralı trolleri gelsin.. işte la la la diye bir şeyler zırlasın..yeter çok bile..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Tepkiden korkuyorlar daha once aylar oncesinden yazdim ne kadar az taraftar gelirse maca bunlarin o kadar isine gelir sehir ile takim arasindaki bagi koparmak istiyorlar gercek taraftarin
aidiyet duygusunu koparacaklar ki hedeflerine daha cabuk ulassinlar tamamen proje bu.,satin aldiklari taraftar gruplariyla buyuk baskan nidalarini dinlemek islerine gelir..bosuna organize kotuler demiyoruz yillardir..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
2.5 yıllık ertuğrul doğan döneminde görmediğimiz bir tane rezillik kaldı. oda trabzon'da samsunspor galibiyeti. muhtemelen pazar akşamı 21:00 sıralarında buda gerçekleşecek. misafir tribünler biletleri 520 tl olmasına rağmen hepsi bitmiş. kendi sahamızda deplasmanı yaşayacağız. bu adam trabzon şehri için milli güvenlik sorunudur. 3 sene önce kazanılan her şeyi alt üst etti.
son yılların en düşük kombine ve forma satımının olacağı bir sezona giriş yapıyoruz. stat dolu görünsün diye kombineleri kendi yalaka taraftar gruplarına satar artık.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 21.05.2025, 13:26.
Yorum
-
Bunlar Demirören, Ali Koç taktiği... Aferin, İstanbullu başkanlar gibi olmuş bu. Olgun meyve, daldan kendi kopar.
Ama korkunun ecele faydadı yok.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.05.2025, 13:25.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
u19 şampiyon oldu artık u19un ihtiyacı kalmadı.
a takımın da hedefi kalmadı.
son 3 maç kala en az 4-5 oyuncu a takıma çıkarılmalı
salih ve ahmet a takımda.
boran - arda kesin a takıma çıkarılmalı ayrıca 2-3 isim daha çıkarılabilir. seçenek çok(oğuzhan-taha-ekrem-bican-alihan-ömer faruk-onuralp)YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
maç biletlerinin pahalı olmasına çok sevindim.
en az 500 tl olmalı her maç.
derbi maçları 1000 tl den başlamalı.
trabzonsporu izlemek 100 tl olmamalı ne olursa olsun. sigara parasına maç mı izlenir.
zaten taraftar gruplarına bedava dağıtıyorlar, münferit pahalı gitsin bağırmıyorlar zaten bari para kazandırsınlar.
ayrıca gs maçı fiyatları ile bu maç fiyatlarını karşılaştırınca neden yükseldiği tabi ki malum.. ama korkunun ecele faydası yok..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Eyüpspor fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Eyüpspor maç istatistikleri, Eyüpspor futbolcu kadrosu, Eyüpspor haberleri, Eyüpspor transfer haberleri.
eyüpsporun son 14 haftada 3 galibiyeti var
ama arda turan şaktar donekst de
proje yapan takımların skor peşinde koşmadığını , proje yaptığında zaten zaman içinde de skorun geleceğini biliyorlar
bizim taraftar ise şu iddiasız maçta bile skor peşinde, çoh enteresan , bu kafa ile gelişim zor
taraftarın kafa yapısının değişmesi lazım biraz , bunu zamanında ağaoğlu denedi ve kısmen başardı, ilk geldiğinde yaptığı açıklamalar ile
erdo dan bu tarz açıklamalar göremiyoruz
hedefleri doğru koyacaksın hocam , güzel oyun gençlerin gelişimi orta ve uzun vadeli planlar vs , bunları açık açık konuşacaksın, ağaoğlu bunu yaptı ve kısa sürede başardı
zaten para yoksa yada para az ise başarıya ulaşmak için amiyane tabirle eşşek gibi orta ve uzun vadeli proje yapman lazım, kısa vadeli projeleri zenginler yapıyor aga (osimhen morata icardi üçlüsü 30 milyon avro maaş), misal
kiralık onaçu ile banza ile kısa vadeli proje muroje olmaz, elinde tapusu sende olan enis destan draguş u oynatmadın ve banzayı oynattın, ne kazandın ? sıfır, braganın oyuncusuna değer kazandırdın,bragaya çalıştın koca sezon , kısa vadeli proje mi yaptın ? hayır , orta ve uzun vadeli proje mi yaptın ? hayır
projen yoksa bu şekil maddi manevi zarara uğruyorsunTEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum