İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
-
fatih sen var ya öyle uyanık adamsın ki önce ligin bitimine 5 maç kala kasımpaşa deplasmanında leş bir futbol oynatıp saçma kadroyla maça çıktığın için puan kaybettin, sonra galatasaray maçında rotasyon yapıp kaybettin, dünde kazansan az da olsa şansın var yine berabere kaldın. sırf sezonu erken açmamak adına kasıtlı olarak avrupa'ya gitmiyorsunuz. tek kulvarda çalışıp kendini başarılı olarak mı yutturacaksın. bu insanlar salak değil neyin ne olduğunu görüyoruz. bu başkanla bu teknik direktörle önümüzdeki sene de çok büyük hayal kırıklığı olacak. şu oynanan futbola tribüne taraftar gelmez. bomboş pas yapmaktan başka bir şey yapmıyor takım. rakip kaleye şut çekmekten aciz bir kadro var. fatih'in bu çağdışı oyun sistemi anadolu takımlarında bile tutmadı.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 09:23.
Yorum
-
Sezonu gs maçıyla kapatmıştık zaten dolayısıyla sahada çok bişey görmeyi beklemiyordum öylede oldu.Bu saatten sonra yapılacak şey kolları sıvayıp transfere yönelmek, kalacak ve gidecekleri belirlemek.
Salihin forma bulması gecenin en önemli detayı idi.Güzel de oynadı.Gol de belki daha çevik kalıp topu kesebilirdi ama o da zamanla olur profesyonel arena da maç oynadıkça çevikliği ve çabukluğu gelişecektir.Temel futbol bilgisi iyi ayrıca pozisyon bilgileride iyi.
Birkaç genç daha monte etseydik onbire güzel olacaktı ama tahminim hoca u-19 daki gençlere şampiyonluk yarışında oldukları için dokunmadı.Yoksa kadroya alıp denerdi bence.
Sezonun özeti takım olmayı başaramadık.Öyle başladık öyle de bitiriyoruz.Tabi kadro kalitemizde zirvedeki ikilinin çok altında onlarla aramızdakı kadro kalite makası bayağı açıldı.Her sezona 2x geride başlarken artık 4x geride başlıyoruz.Bizim dar kadrolarımız ile 90 puanları görmek hayal ürünü gelecek sezondan beklentiniz iyi oyun olsun yoksa yine kendinizi üzerseniz.
Yorum
-
Fatih Tekke :Hepsinin performansı gayet iyiydi ama bugün en büyük kazanımımız Salih oldu diyebilirim. Onu da tebrik ederim. Dolayısıyla biz Trabzonspor olarak iki puanı kaybettik, fakat çok eksiğimiz vardı biliyorsunuz. Geldiğimizden bu yana bizden kaynaklı olmayan, değiştiremeyeceğim şeyler var diyordum, diyorum. Bunların hepsini topladığımda şu ana kadar geldiğimiz nokta bana göre özellikle ligde gayet olumlu. İnsanlar geldiğimde söylediğim cümlelere biraz daha dikkat ederse kızdığımız, sevindiğimiz bizi üzen maçlar yaşayacağız demiştim. Bu da böyle oldu açıkçası. Şu ana kadar oyuncularıma yine teşekkür ederim. Çünkü kupa maçında benim de beklediğimin altında bir duyguyla oynadık. Onlar da bundan dolayı çok üzgündüler. Ben de bu üzgünlüğümü tekrar ifade etmem lazım. Özrümü diledim. Geldiğimizden bu yana iki tane maçla ilgili bu özrü söyleyebilirim: Bir tanesi Adana Demirspor maçı, ikincisi de son final maçımız. Değiştiremeyeceğim şeylerle ilgilenmediğimi tekrar söylüyorum.Bizim kıyasımız şu olması lazım. Biz gelmeden önceki durumla geldikten sonraki durum olması lazım diye düşünüyorum. Hakkaniyetli bir eleştiri olacaksa buradan evet, diğerini kabul etmem mümkün değil
Hoca sen ne diyorsun..bu açıklamanın her kelimesi saçmalık..
"Bizden kaynaklı olmayan durum"
"Değiştiremeyeceğim şeyler"
"Değiştiremeyeceğim şeylerle ilgilenmiyorum "
"Geldiğimiz nokta çok olumlu"(nereye gelmissek)
En çok takıldığım "İnsanlar geldiğimde söylediğim cümlelere biraz daha dikkat ederse kızdığımız, sevindiğimiz bizi üzen maçlar yaşayacağız demiştim. Bu da böyle oldu açıkçası"hocam sen şaka mı yapıyorsun bana kızmayın ben size baştan söylemiştim ve bakın bunu bildim mi diyorsun anlamadım..
Felsefe yapıyorsan hocam hiç te rasyonel bir açıklama değildi..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke :Hepsinin performansı gayet iyiydi ama bugün en büyük kazanımımız Salih oldu diyebilirim. Onu da tebrik ederim. Dolayısıyla biz Trabzonspor olarak iki puanı kaybettik, fakat çok eksiğimiz vardı biliyorsunuz. Geldiğimizden bu yana bizden kaynaklı olmayan, değiştiremeyeceğim şeyler var diyordum, diyorum. Bunların hepsini topladığımda şu ana kadar geldiğimiz nokta bana göre özellikle ligde gayet olumlu. İnsanlar geldiğimde söylediğim cümlelere biraz daha dikkat ederse kızdığımız, sevindiğimiz bizi üzen maçlar yaşayacağız demiştim. Bu da böyle oldu açıkçası. Şu ana kadar oyuncularıma yine teşekkür ederim. Çünkü kupa maçında benim de beklediğimin altında bir duyguyla oynadık. Onlar da bundan dolayı çok üzgündüler. Ben de bu üzgünlüğümü tekrar ifade etmem lazım. Özrümü diledim. Geldiğimizden bu yana iki tane maçla ilgili bu özrü söyleyebilirim: Bir tanesi Adana Demirspor maçı, ikincisi de son final maçımız. Değiştiremeyeceğim şeylerle ilgilenmediğimi tekrar söylüyorum.Bizim kıyasımız şu olması lazım. Biz gelmeden önceki durumla geldikten sonraki durum olması lazım diye düşünüyorum. Hakkaniyetli bir eleştiri olacaksa buradan evet, diğerini kabul etmem mümkün değil
En çok takıldığım "İnsanlar geldiğimde söylediğim cümlelere biraz daha dikkat ederse kızdığımız, sevindiğimiz bizi üzen maçlar yaşayacağız demiştim. Bu da böyle oldu açıkçası"hocam sen şaka mı yapıyorsun bana kızmayın ben size baştan söylemiştim ve bakın bunu bildim mi diyorsun anlamadım..
Felsefe yapıyorsan hocam hiç te rasyonel bir açıklama değildi..
Ama iletişim benim için en büyük IQ göstergelerinden biri ve ne yazık ki Fatih Tekke her konuşmasında bu konuda hiç olumlu sinyaller vermiyor. Zaten futboldan bu anlamda pek beklentim yok ama en azından bir organizasyonu yönetme görevi için belli kriterleri sağlamak gerekiyor. Ben de yaşına bağlı olarak bazı konularda kendini geliştirmiş olabilir diye umut ediyordum ama durum pek de öyle görünmüyor. Sadece yaşına ve rolüne bağlı olarak, egosunun sahaya yansıması ve neticeleri değişmiş oldu. Kendi kişisel gelişimini tamamlayamamış insanların, bir organizasyonu yönetme başarısı sağlayabileceğine inanmıyorum.
Ama bugünün baş sorumlusu yönetim ve Abdullah Avcı olduğu için, yeni yönetim gelmeden kendisiyle devam edelim istiyorum. Umut vermiyor olsa da.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Fatih Tekke'nin takımın başına gelmesi doğru bir karardı.. Sonuçta adama 5.defa şans verilmiyor. Defalarca kez bu koltuğu işgal eden adamlar oldu. Bu kadro yapısıyla çok iyi futbol zaten beklemiyordum farklı şeyler dener motive eder diyordum ne yazık ki başaramadı.. Bu kısa zaman içerisinde göstermiş olduğu performans ciddi soru işaretleri doğurdu.. Fatih'in gelmesini en çok destekleyenlerden birisi olarak geleceğe dair çok ışık göremedim. Tekrar diyorum bence gelmesi kesinlikle doğruydu , geldikten sonraki performansı Fatihi bağlar..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke :Hepsinin performansı gayet iyiydi ama bugün en büyük kazanımımız Salih oldu diyebilirim. Onu da tebrik ederim. Dolayısıyla biz Trabzonspor olarak iki puanı kaybettik, fakat çok eksiğimiz vardı biliyorsunuz. Geldiğimizden bu yana bizden kaynaklı olmayan, değiştiremeyeceğim şeyler var diyordum, diyorum. Bunların hepsini topladığımda şu ana kadar geldiğimiz nokta bana göre özellikle ligde gayet olumlu. İnsanlar geldiğimde söylediğim cümlelere biraz daha dikkat ederse kızdığımız, sevindiğimiz bizi üzen maçlar yaşayacağız demiştim. Bu da böyle oldu açıkçası. Şu ana kadar oyuncularıma yine teşekkür ederim. Çünkü kupa maçında benim de beklediğimin altında bir duyguyla oynadık. Onlar da bundan dolayı çok üzgündüler. Ben de bu üzgünlüğümü tekrar ifade etmem lazım. Özrümü diledim. Geldiğimizden bu yana iki tane maçla ilgili bu özrü söyleyebilirim: Bir tanesi Adana Demirspor maçı, ikincisi de son final maçımız. Değiştiremeyeceğim şeylerle ilgilenmediğimi tekrar söylüyorum.Bizim kıyasımız şu olması lazım. Biz gelmeden önceki durumla geldikten sonraki durum olması lazım diye düşünüyorum. Hakkaniyetli bir eleştiri olacaksa buradan evet, diğerini kabul etmem mümkün değil
Felsefe yapıyorsan hocam hiç te rasyonel bir açıklama değildi..
f. terimi taklit ediyor sanırım ama böyle giderse kariyeri başlamadan biter..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
yok tek artısı salih oldu yok bilmem ne. salihin boranın ekremin bicanın ardanın takıma artı katacağını rahmetli bubanem de bilirdi. maksat onları doğru yerlere monte etmekte. lakin fatih çultan tekkemiz onda bile başarılı olamadı. zaten fenerbahçe maçının ikinci yarısına çıktığı kadroyla bendeki kredisi bitmişti. kaldığı her dakika kendisine de bize de zarar. yallah tff 1.lig takımlarına.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum