Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Fatihin kafayı taktığı Danylo Sikan'ın Şampiyonlar Ligi karnesi

18 Maç

Antwerp (2)
        Barcelona (1)
        Porto (1)
        PSV (1)
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Vizyon gerçekten bambaşka bir şey. Psg takımı 10 gün sonra dünyanın en önemli arenasında final oynayacak, gazeteciler ligde son maçlarda önemli oyuncularınızı neden finale saklamıyorsunuz diye Psg teknik direktörüne soruyor ve diri,hazır kalsınlar diye cevabını alıyorlar. Bizimkilerde boklu götlerine bakmadan sanki birbiriyle oynamaya alışkın makina gibi takım varda rotasyona sokuyor aklınca eeeee sonuç hem ligde o moral bozukluğu ile kupayı kaybettin hem de ligde ufak da olsa avrupa arena şansını kaybettin. Allah akıl fikir versin hepinize hepimize.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatihin kafayı taktığı Danylo Sikan'ın Şampiyonlar Ligi karnesi

18 Maç

Antwerp (2)
            Barcelona (1)
            Porto (1)
            PSV (1)
            6 milyon euro yatırım yapılan topçu boş beleş olsa bile bu hedefsiz maçlarda oynatılıp denenir. Tekke kafaya koymuş gönderecek onu bu yaz. Tekkeyi sadece efsane golcü olarak hatırlamalıyız. Yanlış yollarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ozandan okaydan lundstramdan medet umup hala sahaya süren adamdan benim bir beklentim yok. işin aslı başlarken biraz vardı fakat adamın içinden ikinci avcı çıktı. lig bitti defansa Ardayı koyabilirsin. lütfetti de kaç maç sonra Salihi yerinde olmasa da sahaya sürdü. forvetsiz oynarken Sikanı 85. dakikada oyuna almasına da diyecek birşey yok.
              bunlar bu kafa ile seneye de 11 e banko ozan okay yazarlar. vasıfsızlar...
              from BOGAZIÇI

Yorum

• Fatih Tekke nasıl hocadır bişmiyorum,Avcı da nasıl hocaydı onu da bilmiyorum ama herkes Avcıya söverken,burda defalarca bu kadro kötü,iyi oyuncuları elde tutamadık,gönderdiklerimizin yerine aldıklarımız onlardan daha kötü,çok skandal kadro mühendisliği var..bizim arabanın 90 beygir ,düşük tork,çıkmışsın piste 900 beygir atabayla aşık atacan,istediğin kadar şöför değiştir,yemez
                .....

Yorum

• Avcı bile Fatih kadar saçmalamamıştı....Bugün sahada halı sahada bile olmayan bir taktik vardı...Yani şu hareketleri ancak kovulmak isteyen yapar...Çok geç kalacağız çok...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avcı aldığı kupadan sonra Doğan ile birlikte bu kulübün fiyat-performans olarak en boktan senelerini yaşamasını sağladı.
                    Senin aklında prime dönem Hamsik-Bakasetas-Wakame-Cornelius-Uğurcan-Edgar-Hugo-Visca kadrosu ile olan dönem kalmış.
                    Bir zahmet sonrasını da alalım...
                    Hala burada Avcı güzellemesi yapanlar var.
                    İbretlik yemin ediyorum.
                    Kardeşim kralın hakkı krala . Sanırsın Avcı dan sonra hatta önce her sey iyiye gitti. Sonuçta matematik adamın hakkını teslim etmemiz gerektiğini söylüyor. Son 10 yılda kazandığın 4 kupanın 3 ünü almış. Elbette prime dönemini takdir edeceğim

İbretlik olan bence şu anki halimiz. Avrupaya bile gidemiyoruz yahu. Son 3 maçımızda oynamayı bilmeyerek 7 puan verdik. Avrupa bileti uçtu gitti
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• ben fatih geldiğinde bayağı ümitliydim ama adam 1 tane hedef maç kazanamadı 1 tane.

fenerbahçe mağlubiyet
                      galatasaray mağlubiyet
                      galatasaray kupa mağlubiyet
                      kasımpaşa berabere
                      göztepe berabere
                      bodrum fk berabere

sen niye geldin aga bu takıma o zaman. şenol güneş'i boşuna yolladık hiç olmazsa ligde ilk 5 yapabilirdik. avcı geçen sene belki kupa kaybetti ama iyi yada kötü takımı ligde 3. yaptı. sen ne 5. yapabildin ne kupayı kazanbildin. hoca falan değilsin. yönetim fatih ile devam ederek önümüzdeki seneyi de göz göre göre kaybediyor.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 23:17.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Küçük siz değerli kardeşlerim bu forumda yokken Fatih Tekke Bjk'ya transfer olduğunda, biz almalıyız demiştim. Çünkü o zaman klit maçları açacak golcü niteliğinde bir ooyuncumuz yoktu. Umut Bulut aşırı düz bir forvetti, net goller kaçırıyordu. (Hakkını da yemem mücadeleci bir forvetti Umut.)
                        O vakit yönetim neden almadı diye de düşünmüştüm meğer bir bildikleri varmış.

Fatih Tekke kör inadı bırakması lazım. Trabzonspor A takımının iskeleti sık sık değişmez, sürekli oyuncuların yerleri de değiştirilmez. Forma adaletine inanacak senin oyuncun ki sana inansın.

Ben en başta burada daha gelmeden yazmıştım. Fatih Tekke ile olmaz. Hala oyuncu psikolojisinde olan biri teknik direktör olmaz çünkü. Trabzonspor'da acilen yönetim, oyuncu kadrosu, teknik direktör vs sil baştan değişme ve YENİDEN YAPILANMA ŞARTTIR!

Bakın görün, size hep hayal satacaklardır!
                        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• başakşehir son 11 yılda 9 kez avrupa kupalarına gitmiş. ne diyelim arkadaş biz gerçekten çok kötü yönetiliyoruz. trabzonspor satılsa afikalılar, malezyalılar, katarlılar daha iyi yönetir. avrupa kupalarında olamamanın bedelini çok ağır ödeyeceğiz. doğru düzgün puanımız olmadığı için ilk turlarda bile güçlü takımlar çıkacak karşımıza.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 23:41.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ligde bulunduğumuz konumu ve kupa maceramızı kadro kalitesi ile açıklamak ahmaklık.

mendy ve batagov bugün fener beşiktaş cincona veriyoruz desek kapımızda yatarlar

ugurcan mevkisinin en iyisi bu sene kariyer sezonlarından birini yaşadı

banza bu kadar belirsiz kadro yapısında dahi bu kadar gol attı

pedro,mustafa hatta arif TSL için oldukça iyi bek oyuncuları

jabol bugün kalitesini bir kez daha gösterdi.

Bugün ilk kez A takımda ve kendi mevkisi dışında oynayan Salih mükemmel oynadı.Aynı takımda boran ve arda çok rahat bu takımda oynayabilirdi.

lunstram doğru bir takımda önemli bir dişli olabilir

zupkov tam bir skorer kanat.Ayrıca fizik kalite olarakta iyi durumda

sikan bana kalırsa çok ciddi bir potansiyel.

Cham doğru kadro yapısında forvet arkasında ciddi katkı verirdi adam bu kadar sövüldüğü sezonda 5 gol 8 asist yaptı.

Kaç tane adam saydımTabiki merkezde ciddi bir 8 numaraya ihtiyac vardı.Tabiki waka ve visca yaş nedeniyle çok verimli olamadı.Tabiki aynı tip adamlar var kadroda.

Ama bunların hiç biri bahane değil. Bu takım bu ligi 3. biteremediyse hocaların iskelet kadroyu kuramaması,oyunculardan verim alamaması , bir oyun şablonu oturtamamasının çok büyük katkısı var.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Fatih Tekke : Geldiğimiz günden bu yana baktığımız da daha iyi durumdayız.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Bundesliga 2
                                yaz bütün hocaları kağıda , çek kurayı
                                teklifi yaptın adam da geldi

Allah aşkına Tekkeden kötü olacağını düşünen var mı ?

ben Trabzonspor tarihinde beiegel ve mandıralı döneminde bu tarz dönemler hatırlıyorum
                                ama Fatih tekke de başka bir şey var bilmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X