Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni stoper Nwakaeme.

Yorum

• Trabzonspor’a ihanet ediliyor !
      McLas was Here

Yorum

• Fatih Tekkenin soyunma odasinda FatihTerim e söylediğini söylemiş sanırım Sıkan

Yorum

• hocammmmmm

90+ alsaydın daha tecrübelenemedi sikan..
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mendiy valizleri toplamış. hiç oynayası yok
            Adamın da günahı yok devre arası 10 milyon euro fiyat getirmiş ver gitsin işte çocuk da dönmek istedi fransaya.

Yorum

• Yorum

• Fatih tekke gibi adamlar teknik direktör olamaz. Trabzonlu teknik direktör istemiyorum.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Salih nazar değmesin çok iyi oyuncu.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Tekkenin soyunma odasinda FatihTerim e söylediğini söylemiş sanırım Sıkan

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kızmayın da, şaşırmayın da...

Trabzonspor kaybedince hocaya bahane arandı daha geçen hafta. Maç önemsizmiş, hoca rotasyon yapmış, kupayı hedeflemiş... Kupayı alsaydık, bugün herkes "Kocam da kocam" gibi "Hocam da hocam" diyecekti. Bak Allah'ın işine, bütün plan, proje, çılgın rotasyon projesi Antep'te çöktü.

Perşembe'nin gelişi, Çarşamba'dan belliydi de...Sağ ise kulakları çınlasın, ne demişti Hugo Broos:

"Bazen körlere yol göstermek gerekir."

Bizim camia geç görüyor. Olsun. Birkaç maç daha kaybedince daha iyi görürler.
                      Fatih tekke 1 hafta icinde ne kadar beceriksiz oldugunu gösterdi.. ligde rotasyona gidip 5lik sansini hice saydi ve kupada felaket kadro ve oyuncu secimiyle hem kupadan oldu hemde Avrupa kupasindan..

Fatih tekke ne diyor: ben net oyuncu istiyorum..

Avrupada yoksan net oyunculari nasil alacaksin ?? Sana daha kim gelir??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şiir gibi oynuyoruz

Yorum

• Ederini bulanı göndercen abi kimse Trabzon'u sevdiğinden gelmiyor takıma, göndermezsen böyle olur.

Yorum

• bodrum, bu bardi'yi aldığı gün düşmüştü zaten.

Yorum

• Tarih: 6 Eylül 2006. EURO 2008 elemelerinde Malta ile Frankfurt'ta seyircisiz maç oynuyoruz. Favoriyiz ama ilk yarı 0-0 bitiyor. Tekke, Hakan Şükür'le birlikte ilk 11'de. Allah'ı var, takımda öyle aman aman oynayan hiç kimse yok. Futbolcular soyunma odasına giriyorlar. Terim, biraz geç geliyor odaya. Kolunda o gün Rüştü'nün taktığı kaptanlık pazubandı var. Yardımcılarından biri Terim'e "Hocam, sana bu kolluk çok yakışıyor. Biz seni yıllarca bu kollukla seyrettik sahalarda" diyor.

Ve daha sonra dialoglar şöyle gelişiyor:

- FATİH TEKKE: "Nerde seyrettiniz? Halı sahada mı?" (Tuncay ve Arda başta olmak üzere tüm futbolcular gülüyor.)

- FATİH TERİM: (hiddetlenerek) "Ne dedin sen?"

(Soyunma odasında buz gibi bir hava esiyor.)

- TEKKE: "Bir şey demedim hocam."

- TERİM: (bu kez bağırarak) "Ne dedin diyorum?"

- TEKKE: "Nerde seyrettiniz, halı sahada mı? dedim hocam. Ama şaka yapmıştım sadece."

- TERİM: "Fatih Fatih, öyle bir şaka yap ki, herkes birden gülsün."

- TEKKE: "Güldüler zaten hocam."

- TERİM: (Kızgın kızgın bakar.)

- TEKKE: "Ama hocam, bir şaka yaptık olay nereye geldi. Kusura bakma yanlış bir şey söylediysem."

Yorum

• Aq nun geberigi, topa bile vuramiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim