Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 ay boyunca beş para etmez sıradan vasat çingene tipli bir oyuncunun peşinde koştular. Bir de 4 milyon euro verdiler

Bu skandala imza atanlar bugün Trabzonspor'un rezil kepaze olmasına sebep oldu.

M.cham Trabzonspor'un mide bulandırıcı yüz kızartıcı transferlerinden sadece bir tanesidir

Buna ve diğer skandallara sebep olanlar hâlen daha istifa etmedi

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim gönderilerimi düzgün okuduğunu sanmıyorum. Bir de Türkçe imla kurallarına uygun yazarsan daha dikkatli okuyabilirim gönderilerini renktaş.
      Yazdiklarin gayet acik okuyan herkesde ayni seyleri anliyor ne cabuk unuttunuz eskisehiri sivasi demek bile herseyi ozetliyor yaziklar olsun hakikaten kendi tuttugu takima şike imasi yakistirmak ne demektir ustelik trabzonspor forumunda, sen şikecilerden ozur dilemeye devam et.adam mactan once kupa macina istenilen 11 le cikabilmek icin rotasyona gittim diyor avrupaya gitmek icin onumuzde bir mac var diyerek buna ragmen neden rotasyonla cikti diyor bunu da gayseye yatmak olarak algilayan ,bunun icin şikecilerden ozur dileyen adam trabzonspor taraftari olamaz forumda da isi yok ama ne hikmetse yöneticiler uyuyorlar..
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 23:55.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Avci malinin kurdugu kadro ile ligte kacinci olmayi bekliyorduk? Bircogunun icinde nasil bir Avcisporluluk varsa artik, yine yavas yavas hortlamaya basladi.

Fatih Tekke´ye, yeni sezonda ayni kadro saglansin, cok baska bir futbol izleyecegimize eminim. Bu Hakemlerle sampiyonlugun cok zor oldugunun farkinda degiliz galiba. Kupa macinda cok farkli bir Trabzonspor izleyecegiz. Eger bugün gibi hakem yüzünden birsey olursa, cok agir tepki gösterilmeli, hemde sahanin icinde ki dünya ya manset olalim. Yoksa bu serefsiz ortam aynen devam edecek
        En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 23:58.
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          belli değilmiydi zaten !! Şu kadroyla bugün gsyi yener kupayıda alırdı. Yediler adamı rahat ettiler ! İyi kötü yöneten şenol güneş vardı onuda yediler şimdide fatihi yeme derdindeler. Bizim asıl sorunumuz yönetim.

Abdullah Avcı denen çobanın kariyerinde Türkiye Kupası yok. 4 sezonda 4 kere elendik sayesinde. Şampiyon kadroyla Kayseri'ye elendi, geçen sene beşiktaşa finalde verdi.

Çoban efendi 4 kere türkiye kupasını alamadı, beşincide mi alacakmış?

Bu çoban başımıza bela olduğundan beri bir tane Türkiye kupamız yok. Bu sene o laneti Fatih hoca kıracak inşallah.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazdiklarin gayet acik okuyan herkesde ayni seyleri anliyor ne cabuk unuttunuz eskisehiri sivasi demek bile herseyi ozetliyor yaziklar olsun hakikaten kendi tuttugu takima şike imasi yakistirmak ne demektir ustelik trabzonspor forumunda, sen şikecilerden ozur dilemeye devam et.adam mactan once kupa macina istenilen 11 le cikabilmek icin rotasyona gittim diyor avrupaya gitmek icin onumuzde bir mac var diyerek buna ragmen neden rotasyonla cikti diyor bunu da gayseye yatmak olarak algilayan ,bunun icin şikecilerden ozur dileyen adam trabzonspor taraftari olamaz forumda da isi yok ama ne hikmetse yöneticiler uyuyorlar..
            Beni banlatıp eline ne geçecek? Doğruları söylüyorum kendimce.
            2011'de bize ne yapıldıysa şu an Fenerbahçe'ye aynısı yapılıyor. 99 puanla şampiyon olunamayan bir lig gerçeği var önümüzde. Maalesef Türk futboluna truva atını sokanlar Trabzonspor'a da bunları soktular. Yukarıdaki tespitlerimi dikkatli oku.
            Ben her zaman doğrunun yanındayım, renk vs fark etmez, ayrıca bu yapılan rotasyon değil maçı hediye etmektir! Rotasyon ana iskelet bozulmadan yapılır. Psikolojik olarak ezilmişsin şimdi daha mı iyi oldu diye adama sorarlar!

Sen her maçı kazanma anlayışıyla sahaya çıkacaksın, futbolun temiz kalmasının kuralı budur, 2011'de aynı şeyler bize yapıldı. Ayrıca Avrupa kupasına katılsan ne olacak? Daha ligin son sıralarındaki takımlarla baş edemiyorsun.
            Ayrıca bugün şampiyonluğa oynayan Trbzonspor olsaydı ve Gs'ye karşı Fb yedek kadroyla çıksaydı ne hissederdin? Yanlış her zaman yanlıştır.
            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• mete doğruları söylüyor. bunlar tam bir türkiye gerçeği. burası her anlamda 3.sınıf dünya ülkesi. orman kanunları geçerli halen daha. ben şunu anladım bu maç derbi falan değil. dünyada hiç bir takım ezeli rakibine karşı yedek kadroyla sahaya çıkmaz. bir fenerbahçe maçlarındaki atmosfere bakıyorum bir de galatasaray maçlarına.ortada çok büyük soru işareti var. ve trabzon'da birileri 2 senedir hatta belli dönem galatasaray'ın köpekliğini yapıp bütün camiayı zan altında bırakıyor. bunlara ne zaman müdahale edilecek. nerden geliyor bu galatasaray seviciliği hayırdır. biz yanlış bir ülkede mi maçları takip ediyoruz. ertuğrul doğan göreve geldikten sonra şehirdeki z kuşağı çocuklar istanbul takımlarına yöneliyor. bu tribünlerde yaşanan rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor. adam tribüne galatasaray formalı çocuğunu sokuyor buna bir tane güvenlik nasıl müdahale etmiyor, maçtan sonra deplasman tribününün olduğu yerde havai fişekler, meşaleler yakılıyor. nasıl stada sokuluyor bunlar. bu galatasaray'ın arka bahçesi kelimesi kolay kolay camia üzerinden gitmez. çok büyük rezillikler yaşıyoruz malesef. trabzonspor can çekişiyor. sıkıntı bayağı büyük. tribünler ve saha içi bitik halde. artık öyle bir hale geldik ki ertuğrul doğan'ın bile kripto gsli olduğunu düşünmeye başladım. bu yönetim geldiğinden beri çok fazla taraftarın takımı bıraktığını düşünüyorum. birileri sanki devreye girip trabzonspor'u bitirmek için düğmeye bastı gibi olaylar yaşanıyor.
              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 00:13.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• kadron iyi olacak.

hep dedik ilk on bir a kalite düzeyinde topçular olacak. yedeklerin de çok iyi olacak

hem avrupada hem de ligde başarı gelir o zaman.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Kadrolar açıklandığında anladık ki bu maç 90 dakika oynanacak ve sonunda kaybeden biz olacaktık. Bunu uygulamak da taraftar olarak alkış tutmak da bana göre küçük düşünmektir.
                  Hocanın yaptığı değerli işler olduğunu düşünüyorum ama kupayı da kaybederse derdini anlatabileceği çok bir topluluk yok gibi duruyor.

Yorum

• fatih tekke çok boş konuşuyor.Adamlar bizi terlemeden yendi.Muhtemelen kupa finalinde içimizden geçecekler.

Yönetim tarihte görülmüş açık ara en kötü yönetim. Hoca son derece yetersiz ve bence asla büyük hoca olamayacak çünkü o kapasitesi yok.

Taraftar ise satılmış. Şu tribünde utanmasalar cinconlar birlikte tezahürat yapacaklardı.Bu şehir bu yönetimi hakediyor ancak bu takım ne bu şehri ne bu yönetimi haketmiyor.

Önerim takımın ismi acilen değiştirilsin.

Biz Trabzonsporu yeniden kuralım ve maçlar asla bu şehirde bu insanların önünde oynamasın.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bu arada şikebahçe maçında haklı olarak sahaya giren ve bu maçta o tribünde fetösporun sesini bize dinleten taraftar grubu bir daha o tribüne ayak basmasın.

Yorum

• ilk yarı arif leş attı bütün ataklar oradan geldi adam buraya mustafayı geri çekip çözüm üretemedi.

zupkov aldı adamı sol bek gibi oynattı. Waka nerede oynadı belli değil. Hocanın oyuna müdahalesi fecaat.Tekrar ediyorum asla büyük hoca olamayacak.

Sezona başlasa da tamamlaması imkansız. Şenol un sezonu tamamlayamayacağını da söylemiştim.

Muhakkak öncelik yönetim değişmeli ve yabancı hoca ile başlamalıyız.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fatih tekke çok boş konuşuyor.Adamlar bizi terlemeden yendi.Muhtemelen kupa finalinde içimizden geçecekler.

Yönetim tarihte görülmüş açık ara en kötü yönetim. Hoca son derece yetersiz ve bence asla büyük hoca olamayacak çünkü o kapasitesi yok.

Taraftar ise satılmış. Şu tribünde utanmasalar cinconlar birlikte tezahürat yapacaklardı.Bu şehir bu yönetimi hakediyor ancak bu takım ne bu şehri ne bu yönetimi haketmiyor.

Önerim takımın ismi acilen değiştirilsin.

Biz Trabzonsporu yeniden kuralım ve maçlar asla bu şehirde bu insanların önünde oynamasın.
                          Bugün bu rezil taraftarı izleyince aynı düşünceye sahip oldum. İstanbul Trabzonspor gibi bir takım olup, maçları istanbulda oynatıp gerçek taraftar nedir diye şu Trabzon'daki taraftara göstermek lazım diye..
                          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Maçlar İstanbul'da oynansın çok ciddiyim

Takım hafta içi antrenmanları Trabzon'da yapsın yeter. Trabzon'da ki seyirci takım antrenmanlarını seyretsin çok bile..

İstanbul da daha iyi destek verir taraftar. Beşiktaş kupa finalinde bile Çarşı grubuna karşılık vermiştik İstanbulda. Gurbetteki taraftar Trabzon'dakilerden çok daha fazla destek verir eminim.
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Yetersiziz arkadaşlar. As oyuncular oynasa da yetersiziz. Dünyada her takım bizim stratejimizi yapıp ligde rotasyon yapardı. Sorun orada değil. Sorun, her ihtimalde mutsuz olmamız. Yetersiz olduğumuzu biliyoruz. Sezon başından beri ne top oynadık Allah aşkına. Bu takımın eti budu bu kadar.

Asıl skandal tribünlerdir. Rakipten forma alıyor velet. Almayacaksın kardeşim. Rezillik.

Bir kulüp anca böyle tükenir.

Öyle spam telefon gibi zırt pırt arasın bakayım bir daha kulüp. O seremoniye çıkıp tuhaf hareketlerin yapanı da onu kabul edeni de alayınızın... Hepsini kovacaksın, kara listeye alacaksın. Bir kere bir sövdüm bir ayda 3 dergi geldi. O telefonu sabırla beklicem.

Bugünkü tablo mu, yoksa mafyatik taraftar ve köhne zihniyetli efsane topçular mı? İkincisi tabii ki. Tıpkı terörü görünce kontrgerillaya ve hukuksuzluğa sürüklenmek gibi... (gündemin içinden...)

Yorum

• İlk yarı bir acaba dedik ama gücümüzün yetmeyeceği de belliydi. Kupa finalinde takımın çehresinin bir anda değişeceğini pek sanmıyorum. GS de bu noktaya geldikten sonra onlar da kupa maçında daha yüksek performanslarından birini sergileyecektir. O noktada boy ölçüşemeyiz ancak maç içerisindeki değişkenler yani bir penaltı ya da kırmızı kart yaşanırsa belki ibre bize dönebilir diğer türlü geçmiş olsun...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X