gs başladı yine 90. dk ya kadar dinlicez bizimkiler sadece 30 sn duyuldu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ertuğrul Dogan
Bu sene bize yaşattıkların ve bize yasatilanlara sessiz kalarak bu kadar taraftarı üzdüğün icin sana yaziklar olsun
Bu klup tarihinin en kötü başkanı oldugunu tarih yazacak
Senin karşına cop torbasini aday koyarlarsa iki elim kanda olsa o secime gelecegim
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestajyer fatih izlemeye devam et kenarda. adamlar nerdeyse top bile oynamadan gol atıp maçı aldı.
Yorum
-
maratonda viraya bakıyorum 1 kişi bile tezehurat etmiyor iyice pankart grubu oldular..
kale arkasında da tg 10 kişi ile bağırıyor..
başkan şu taraftar gruplarını birleştirsin tüm grupları kapattırsın benim için 20 milyon euroluk transfer kadar değerli olur..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de haydi bastır gs dinliyoruz. İşte taraftarımız...
Yorum
-
2025 yılında duran topta alan savunması yapıyoruz adam bomboş kafa vuruyor sonraİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum