Bu Trabzonda kulübün geleceğini, şerefini, onurunu düşünen akil insanlar yok mu ? Taraftar gruplarını toplayıp kulaklarını çekemiyorlar mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Musleraya da ayrı gıcık oluyorum.Penaltı pozisyonunda adama vurduğunu biliyor,penaltı ve kırmızı karttan yırtmış,VAR kararından sonra hala hakeme baskı yapıp Viscaya sarı kart istiyor.Ahlaksız herif.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
90 dakika gs tribünü dinleten ordaki taraftara da tebrikler, çekirdekçi sürüsü. Trabzonspor istanbula taşınmalı diyince de ilk bunlar zıplıyor ama yersen.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaratonda viraya bakıyorum 1 kişi bile tezehurat etmiyor iyice pankart grubu oldular..
kale arkasında da tg 10 kişi ile bağırıyor..
başkan şu taraftar gruplarını birleştirsin tüm grupları kapattırsın benim için 20 milyon euroluk transfer kadar değerli olur..
Maç öncesi bira içip vençeremos pankartı açmaktan başka bi moka yaradıkları yok
Bi de laylaylom parçalar, fbli Niyazi'den bu sevdaluk oluuğğrrr mii diye bağırmalar, salak heriflerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fatih denen stajyer tüm hamleleri ps oynayan ergen seviyesinde. son dakikada sakladığın tüm adamları almanın anlamı ne?
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatagov en önemli silahlarını maç içinde full yok etmiş, bizim paşalarımız hücum yapacak. Osimhen gören var mı? Daha napacak size Uğurcan Batagov ya
Yorum
Yorum