Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem oynatmadın oyuna da sokma sonradan

Yorum

• ben ilk geldiği gün dedim. bu sevimsiz camia çocuğundan kurtulmak lazım. bu fatih tamamen mikro milliyetçi yerel kafalı bir tiptir. hem yedek kadroyla maça çıkıyor hem adamları yenik durumdayken oyuna sokuyor. rezil oğlu rezil. tam bir stajyer.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Alın size Fatih Tekke
        Olur diye oturup bekleyin
        Rotasyon yapacak çok yoruldu paşalar
        Kupa finalini de hep beraber izleriz
        seneye de 6. Hafta da bay bay
        tribün , şehir o konulara girmek istemiyorum

Yorum

• Kesinlikle bir sıkıntı var.. yayına bu kadar ses gelmesi normal gelmiyor bana.. tribünün konumundan dolayı mı anlamadım.. radyodan dinleyen birisinin bu maçın Trabzon da oynandığını bilmez..
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• mustafa oyundan çıktıktan sonra hangi taktiğe geçtik biri anlatabilir mi??

hoca bu maç denenecek maç değil derbi bu her ne kadar deplasmanda olsak da yapılacak iş değil..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ya senin 1 numaralı skorer kanadını adam terste oynatıyor. Gel de sus şimdi.

Yorum

• Abdullah Avcıyı benden fazla eleştiren yoktur ama bu tür büyük maçları bir şekilde kazanıyordu.

Yorum

• İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah'tan dün fener kazandı yoksa maç sonu büyük rezilliklee görürdük
                  vallah stadaki taraftarda eslik ederdi. 90dk gsye oley oley dinledik sagolsunlar

Yorum

• Maalesef kalite farkı çok var ama yine de ilk yarı da kacirdiklarimizi atsaydık farklı olabilirdi
                    BordoMavi

Yorum

• waka zubkov solda beraber oyniyor, fatih bu ne rezilik

Yorum

• Mümkünse Trabzonda ikamet eden bir taraftar bile Gaziantep tribününe alınmasın.. 33 yaşımdayım hayatım boyunca böyle bir rezillik görmedim..
                        Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyuncu saklamayacaksın ben hep derim. Kimle oynarsan oyna ideal 11in oynayacak sakatlık olur kart olur o zaman bakarsın değişikliğe.

Bankadan para çekmeyi bilen adam 3 gün arayla da maç yapmasını bilecek yok yorgunmuş yok sakatlık riski varmış.

Hepsi hikaye.
                          bunu sadece amatör hocalar yapar. real oyuncu saklıyor mu? psg ligi bitirmiş oyuncu saklıyor mu? i

Yorum

• Çok seviye düştük, çok. Tekrar yükselmemiz zor olacak. Derbilerde ezik bir takım olduk çıktık. Nerede Ekubanlar Sörlothlar...

Yorum

• Hayalet cham seni bu takımda istemiyorum
                              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                              Özkan Sümer

Yorum

• O değil cham için Twitter bir grup var yayın da açıyorlar kendi aralarında futbol bilgilerini övüyorlardı cham şöyle büyük oyuncu şöyle on numara diye sahi onlar bu akşam chamı izliyorlar mı acaba asndl91, 9kh ve ekibi burayı okuyorsanız size diyorum futbolcudan gram anlamıyorsunuz … maçı bıraktım birden aklıma geldi.. şimdi abi abi diye yayınlar yaparlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X