Madem oynatmadın oyuna da sokma sonradan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kesinlikle bir sıkıntı var.. yayına bu kadar ses gelmesi normal gelmiyor bana.. tribünün konumundan dolayı mı anlamadım.. radyodan dinleyen birisinin bu maçın Trabzon da oynandığını bilmez..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'tan dün fener kazandı yoksa maç sonu büyük rezilliklee görürdük
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu saklamayacaksın ben hep derim. Kimle oynarsan oyna ideal 11in oynayacak sakatlık olur kart olur o zaman bakarsın değişikliğe.
Bankadan para çekmeyi bilen adam 3 gün arayla da maç yapmasını bilecek yok yorgunmuş yok sakatlık riski varmış.
Hepsi hikaye.
Yorum
-
O değil cham için Twitter bir grup var yayın da açıyorlar kendi aralarında futbol bilgilerini övüyorlardı cham şöyle büyük oyuncu şöyle on numara diye sahi onlar bu akşam chamı izliyorlar mı acaba asndl91, 9kh ve ekibi burayı okuyorsanız size diyorum futbolcudan gram anlamıyorsunuz … maçı bıraktım birden aklıma geldi.. şimdi abi abi diye yayınlar yaparlar
Yorum
Yorum