Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Muhtemelen gs nin de zorlamayacağı bir maç He onlar zorlamasa da bizi yenecek durumda orası ayrı. Başak puan alırsa çok tatsızlaşacak maç. İnşallah Başak yenilir şu şampyionluk işinin stresi olmaz.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bu maçın stratejisini söylendiği gibi biraz da Başakşehir - FB maçı belirleyecek. Evimizde oynayacak olsak da GS baskıyla başlayacaktır. Zaten son dönemde özellikle rakip ceza sahasında sürekli basarak tehlike oluşturan bir oyun yapıları var. Biz yine geriden pasla çıkma macerasına girersek oradan gol bulma ihtimalleri yüksek. Kasımpaşa maçındaki puan kaybından sonra lig sıralamasının bir anlamı kalmadı. Ama takımın 4 günde şekil değiştirip başka bir takıma dönüşmesini de çok fazla beklemiyorum. Ancak GS şampiyonluğu garantileyip kendisini salarsa belki kupa finalinin atmosferi farklı olabilir. Bizim adımıza kötü olan ise galip gelemediğimiz takdirde 13-14 sezonundan sonra BJK, FB ve GS'ye karşı maç kazanamadığımız bir sezonu tamamlamış olacağız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçın stratejisini söylendiği gibi biraz da Başakşehir - FB maçı belirleyecek. Evimizde oynayacak olsak da GS baskıyla başlayacaktır. Zaten son dönemde özellikle rakip ceza sahasında sürekli basarak tehlike oluşturan bir oyun yapıları var. Biz yine geriden pasla çıkma macerasına girersek oradan gol bulma ihtimalleri yüksek. Kasımpaşa maçındaki puan kaybından sonra lig sıralamasının bir anlamı kalmadı. Ama takımın 4 günde şekil değiştirip başka bir takıma dönüşmesini de çok fazla beklemiyorum. Ancak GS şampiyonluğu garantileyip kendisini salarsa belki kupa finalinin atmosferi farklı olabilir. Bizim adımıza kötü olan ise galip gelemediğimiz takdirde 13-14 sezonundan sonra BJK, FB ve GS'ye karşı maç kazanamadığımız bir sezonu tamamlamış olacağız...
Kupa maçlarının havası farklı olur.
Umarım 10.kez TK'sını kaldırırız.
2013-2014 sezonu deyince, şikebahçenin en son şampiyon olduğu sezon aynı zamanda2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçın stratejisini söylendiği gibi biraz da Başakşehir - FB maçı belirleyecek. Evimizde oynayacak olsak da GS baskıyla başlayacaktır. Zaten son dönemde özellikle rakip ceza sahasında sürekli basarak tehlike oluşturan bir oyun yapıları var. Biz yine geriden pasla çıkma macerasına girersek oradan gol bulma ihtimalleri yüksek. Kasımpaşa maçındaki puan kaybından sonra lig sıralamasının bir anlamı kalmadı. Ama takımın 4 günde şekil değiştirip başka bir takıma dönüşmesini de çok fazla beklemiyorum. Ancak GS şampiyonluğu garantileyip kendisini salarsa belki kupa finalinin atmosferi farklı olabilir. Bizim adımıza kötü olan ise galip gelemediğimiz takdirde 13-14 sezonundan sonra BJK, FB ve GS'ye karşı maç kazanamadığımız bir sezonu tamamlamış olacağız...
Goztepe,de kupada ileride baskiyla basladi ilk on dakikada 2-3 pozisyon buldular atamadilar sonrasinda oyuna biz hakim olduk simdi ayni senaryo tekrar edebilir mesele kotu oynadigin bolumlerde futbol sansinin biraz yaninda olması oyuncular fazla risk almadan sakatlanmadan maci bitirmek isteyeceklerdir
Yorum
-
Kasımpaşa maçında çıplak göz ile geriden oyun kurma ihtimalimizin 0 olduğunu gördüm. Çünkü öyle ayağı düzgün bir regista mı derler neyse ortada öyle bir adam yok. Presi gördü mü bizimkiler sapıtıyor. Hiç o işlere girmeden uzun vurup önde onlara basıp oynatmamak lazım.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
-
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletlerin bu kadar çabuk tükenmesi hayra alamet değil
Bizim saflar inanmaya devâm etsin taraftarlarımın uyanıp maçı önemsediğineTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa maçında çıplak göz ile geriden oyun kurma ihtimalimizin 0 olduğunu gördüm. Çünkü öyle ayağı düzgün bir regista mı derler neyse ortada öyle bir adam yok. Presi gördü mü bizimkiler sapıtıyor. Hiç o işlere girmeden uzun vurup önde onlara basıp oynatmamak lazım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu herifler hiçbir zaman bizim dostumuz falan olmadı, hiç de olmayacak. Hesap ettim, şirkette siz bize rakip bile değilsiniz diyen arkadaşlar var, formalite maç diyenler var. Kahve kupası alıcam hepsine sıcak su eklenince nah çıkan kendilerine. Bana şunu yaşatın lütfen"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
Yorum