Dün aldığı galibiyetle bu hafta sahamızda GS Şampiyonluğunu bize izletmeyen FB ye teşekkürlerümi sunuyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler kazandınız. Şimdi kendi forum sitene yahdi yallah
Yorum
-
İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa maçından sonra bavulunu al köyüne dön.. Hoca falan değilsin sen
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. Taraftar. Trabzon insanı da taraftarı da çöpALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. Taraftar. Trabzon insanı da taraftarı da çöp
Yorum
-
İlk olarak Ekubanbambam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu estragon cinconlu galibaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
beleş biletle cefa çeken gruplar helal olsun 90 dk susmayla rekor kırdınız..
çarşamba yine beleş bilet yüklenecek sizlere ama içinizde biraz Trabzonsporluluk duygunuz varsa maça gelmeyin biz bağırmaya gideceğiz çünkü sizi hareketlendirmeyle uğraşamayızYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. Taraftar. Trabzon insanı da taraftarı da çöpBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Kupayı alamazsak lig 5.cisi Avrupa kupalarına gidiyor Kasımpaşa ile bilerek berabere kalıyorsun bu maçta maçı kaybetmek için herşeyi yapıyorsun stad tıklım tıklım dolu sen nasıl rotasyon yaparsın Fatih Hoca kupayı alamazsan ne diyeceksin lig 8.cisimi olacaksın kafi mi sana birazda takım tribünleri maça sokacak ikinci yarı hiç pozisyonumuz yok.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene değiştşrdiğimiz üçüncü ya da dördüncü hoca fatih. Hiçbiri mi hoca değil. Acaba sorun hocada değil de başka yerlerde mi
Ne korkuyorsun okay yerine Arda'yı oynat. Salihi oynat. Ne kaybedeceksin? Sahada ruh görelim en azındanALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Ofsayt olmayan pozisyon ve penaltı verilmeyen pozisyon neden paylasilmiyor kulüp tarafından. Bu sene 2 GS macinda hakkımız yenildi. Ses çıkmıyor. Feneri zerre sevmem ama fener olsa ortalık yikilirdi. Hani kimse sevinemezdi Trabzon'da. Kayserili bir Trabzonsporlu olarak bugün utandım. Şenol Güneş ve Bjk ilişkisi eleştiriliyordu. Ama tüm Trabzon dan ses çıkmıyor. GS hakkımızı yiyerek aldı maçı kimseden ses yok.
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende öylesin. Muhtemelen ikisi de sensin. Forumda bunları banlayacak yönetici yok mu? Zaten canımız burnumuzda birde bu tiplerle uğraşıyoruz
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alamazsak lig 5.cisi Avrupa kupalarına gidiyor Kasımpaşa ile bilerek berabere kalıyorsun bu maçta maçı kaybetmek için herşeyi yapıyorsun stad tıklım tıklım dolu sen nasıl rotasyon yaparsın Fatih Hoca kupayı alamazsan ne diyeceksin lig 8.cisimi olacaksın kafi mi sana birazda takım tribünleri maça sokacak ikinci yarı hiç pozisyonumuz yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum