Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ohoo en uğursuz spiker de üstüne geldi, bu maçı kazanma ihtimalini geçtim 1 puan alamayız.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GS ve FB bu kadar arayı acmisken ligde ilk 2 önümüzdeki yıllarda oldukça zor. Çok para harcayıp, o da tutarsa o zaman ilk 2 yapabilirsin.
      O yüzden konfederasyon bile olsa, Avrupa'da oynamak bizim asıl lehimize olan durum. Bir zahmet konfederasyon daki 3 turu geçmeyi hedefleyebilelim. Zaten konfederasyon 3 turu da geçemeyecek sen ligde de ilk 5 e giremiyorsun.
      O yüzden bu sene 5.olmak da bir şeydi bizim için.
      T.kupasini alamazsak, seneye Avrupa'da yokuz gibi. Seneye de en iyi ihtimalle sadece ligde oynayıp 3.luk kovalayacagiz demekki.
      elemeler her zaman risklidir ve sezon başı olduğu için bu risk daha fazladır, kaldıki 3 eleme turu atlamak riski daha da yükseltiyor

avzı avrupa ligi elemelerinden başladı, 1 elenme bonusu olmasına rağmen gruplara kalamadı, 5. oldu mu ve konferans ligi elemelerine katıldı mı o 1 elenme bonusuda yok

elemelerle bu ligin hiç alakası yok, gs young boysa elendi, ligde lider
      TEKKEBALL

Yorum

• 2 maça da tam kadro ile çıkmak gerekiyordu. Çok büyük hata. Bu maçı kazanırsan %90 5. Sin. Yani 2 gs maçının 1ini bile alsan avrupadasin. Ama biz tek maçla işi halletmeyi seçtik.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Seramoniye cikarilan cocuklar bile galatasarayli. İcardi Osimhen hareketi yapiyor bebeler, daha ne rezillikler yasayacagiz, izleyelim gorelim.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadronun tek mantıklı açıklaması şu olabilir;Biz bu gsye as kadro ile çıksak da yeniliriz,çok şanslı günümüzde olursak en fazla berabere kalırız,eğer öyle birşey olursa bunlar bizi üç gün sonra zaten kolayca yenerler.Ama as kadro ile çıkmayıp yedekleri sahaya sürersem gs de maçı banko alır,hem ben kendi oyuncularımı yormamamış sakatlık çıkarmamış olurum,hem de gs bugün şampiyonluğu kutlayacağı için o zafer sarhoşluğundan sonra rehavete kapılır zaten yorgun da olacakları için benim as kadrom ile üç gün sonra bunları yenme ihtimalim olabilir.Tekkenin şu kadroyu çıkarmasının tek mantıklı izahı yalnızca bu şekilde yapılır, umarım düşüncesi de budur.Bunu tamamen satranç hamlesi gibi bir taktik olarak görebiliriz
            bugün sampiyon olma olasiliklari yok, resmî olarak yâni
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seramoniye cikarilan cocuklar bile galatasarayli. İcardi Osimhen hareketi yapiyor bebeler, daha ne rezillikler yasayacagiz, izleyelim gorelim.
              vay mg henüz ekran karsisina geçmedim, iyi ki görmedim ama herkes görmüstür.... siçayim bunlarin yapacagi ise, mk hain yönetimi, sizin ben taaaaa

Yorum

• Herkes rahat olsun arkasına yaslansın, izle

Yorum

• kadroda 1 i hariç anormal bir durum yok bence

arif boşluk

enis son dönemde formunu yükseltti

visca cham zaten belli seviyede oyuncular

sol açık vakayeme olabilirmiş diyorsun, onuda dinlendiriyor
                  TEKKEBALL

Yorum

• seremonideki çocuklar hala 15 bin liraya mı seçiliyor acaba?

15 bin verdiyse bu şebeklikler haklarıdır
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan duyan da oynamayan oyuncuları çok matah bişey sanar.
                      Elbette matah degiller ama, bu kadro sana etimesgutspor karsisinda bile ümit vaad edemez

Yorum

• Şu maçta bizi rezil edin hele, başkanı yönetimi topu tüfeğiyle hep beraber gideceksiniz

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seramoniye cikarilan cocuklar bile galatasarayli. İcardi Osimhen hareketi yapiyor bebeler, daha ne rezillikler yasayacagiz, izleyelim gorelim.
                          hangisi yaptı, ben göremedim. kalp, el sallama, banza joker hareketi falan gördüm.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Sen daha ilk dakikada rakip taraftarı susturamıyorsun

Yorum

• Bizim tribünlerin sesi mi kısık. Full gslilerin ses geliyor

Yorum

• ooo hemen gslilerin 3lüsü duyuldu, bizimkilerde bir bok yok... bunlar 40 degil 80 bin olsa ne olur, hoca u19 ile çiksaymis dedirtiyorlar simdi bana... essekler çöpler yaa defolun gidin çakma taraftarlar çekirdekçiler sizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X