Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pozisyon penaltı olduğu için ofsayt uydurdular.
    ***GeNÇ***

Yorum

• fb maçının ilk yarısı da iyi geçtiydi ikinci yarı darmadağın olmuştuk. Bakalım ne olacak.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maçtan önce bahsedilen görüntü buymuş.

Trabzonspor kulübü gururunu, itibarını 15 bin tlye mi satıyor?

https://www.trabzonspor.org.tr/tr/on...remoni-basvuru
        Çocukları trabzonsporlu yapamıyoruz malesef. Ben bir tek şörloth’da görmüştüm o etkiyi. Büyük oyuncu, iyi oyun çocukları çekiyor

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahahahaaaaa cizgiyi altakinden cektiler, bozan ustteki zaten
          Yeminle aynısını dedim hattâ en başta da ofsayt olabilir dedim ama çizgiyi üsttekinden çekmelilerdi, ofsaytsa ofsayt ama bence kesinlikle yanlış oyuncudan çekildi çizgi
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ofsayt degil genis acidan da gostermediler topun ayaktan cikis anini bilerek ikiye bolduler pozisyonu skandal ustune skandal
            ofsayt degil, cizgiyi top mendynin ayagdan cikarken 1 saniye calip cektiler. Bunu kimse fark etmiyor mu????

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maçtan önce bahsedilen görüntü buymuş.

Trabzonspor kulübü gururunu, itibarını 15 bin tlye mi satıyor?

https://www.trabzonspor.org.tr/tr/on...remoni-basvuru
              Alsin bu resmi odasina assin Ertuğrul Dogan denen lale

Yorum

• Bunlarla ugrasilmaz, sampiyonluk senesinde hem daha icinde hem saha disinda nasil dik durdugumuzu varin siz dusunun hakikaten agaoglu buyuk is basarmis yonetim anlaminda
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Bunlarla ugrasilmaz, sampiyonluk senesinde hem daha icinde hem saha disinda nasil dik durdugumuzu varin siz dusunun hakikaten agaoglu buyuk is basarmis yonetim anlaminda
                  o yüzden agaoglunu parcalayip futboldan uzaklasdirdirlar. Agaoglu bizi her 3 sene icersinde sampiyon yapacakti. En cok kupa en az sürede Agaoglu zamaninda kazandik

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çocukları trabzonsporlu yapamıyoruz malesef. Ben bir tek şörloth’da görmüştüm o etkiyi. Büyük oyuncu, iyi oyun çocukları çekiyor
                    Muhtemelen trabzonlu degildir klup formasini giymek sart seromoniye cikmak icin 15 bin veren herkesi cikariyorlar iste sunu bile akıl etmekten aciz bir yonetim..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Visca gercekten siktir git artik

Yorum

• Chamda bizim kedinin pipisine surecek akil yok

Yorum

• Bu çocuk cidden süper lig seviyesinde bile değil.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Sikan bile kafa sallıyor bu cham dan bir bok olmaz diye
                            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Cham seni alanın aldıranın suratına tüküreyim, tam bir çöp çuvalı..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bunlarla ugrasilmaz, sampiyonluk senesinde hem daha icinde hem saha disinda nasil dik durdugumuzu varin siz dusunun hakikaten agaoglu buyuk is basarmis yonetim anlaminda
                                Trabzonspor sahada iyi olsa masa da da iyi olur ama bu Trabzonspor için masada kimse uğraşmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X