Pozisyon penaltı olduğu için ofsayt uydurdular.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maçtan önce bahsedilen görüntü buymuş.
Trabzonspor kulübü gururunu, itibarını 15 bin tlye mi satıyor?
https://www.trabzonspor.org.tr/tr/on...remoni-basvuru
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahahaaaaa cizgiyi altakinden cektiler, bozan ustteki zatenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfsayt degil genis acidan da gostermediler topun ayaktan cikis anini bilerek ikiye bolduler pozisyonu skandal ustune skandal
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maçtan önce bahsedilen görüntü buymuş.
Trabzonspor kulübü gururunu, itibarını 15 bin tlye mi satıyor?
https://www.trabzonspor.org.tr/tr/on...remoni-basvuru
Yorum
-
Bunlarla ugrasilmaz, sampiyonluk senesinde hem daha icinde hem saha disinda nasil dik durdugumuzu varin siz dusunun hakikaten agaoglu buyuk is basarmis yonetim anlaminda1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlarla ugrasilmaz, sampiyonluk senesinde hem daha icinde hem saha disinda nasil dik durdugumuzu varin siz dusunun hakikaten agaoglu buyuk is basarmis yonetim anlaminda
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocukları trabzonsporlu yapamıyoruz malesef. Ben bir tek şörloth’da görmüştüm o etkiyi. Büyük oyuncu, iyi oyun çocukları çekiyor1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlarla ugrasilmaz, sampiyonluk senesinde hem daha icinde hem saha disinda nasil dik durdugumuzu varin siz dusunun hakikaten agaoglu buyuk is basarmis yonetim anlaminda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum