Mehmet Demirkol'un geçen hafta söylediğine göre Portekiz'den gelen VAR hakemi üçüncü lig hakemiymiş ve 1400 €'ya buraya geliyormuş. Bizim maçtaki hakem de aynı sınıftandır muhtemelen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Merkez orta sahaya reset atmalıyız. Lundstram, Ozan, Okay, Mendy hepsini gönder.
Kasımpaşa'nın iptal edilen golünde Mendy ve Lundstram'ın hal ve hareketleri deli olmalik. Ya ofsayt olmasaydı? Oynayın ya, kalecin arkadaşın hata yapar sen oyna ya. Izleye izleye bir hal oldular. Mendy'ye bu sezon 3-4 gol yazarım bu tavrından dolayı. Ne adam tutuyor, ne pas aralarını kapatıyor.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ihtimal daha var o da VAR sistemini devre dışı bıraktırmak.
Sadece bize değil diğer maçlarda kör göze parmak hatalar çoğaldı üstelik hemen hepsi VAR kaynaklı. Bir operasyon varsa sistemi yeniden eskiye çevirme odaklı, benim kanaatim.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol'un geçen hafta söylediğine göre Portekiz'den gelen VAR hakemi üçüncü lig hakemiymiş ve 1400 €'ya buraya geliyormuş. Bizim maçtaki hakem de aynı sınıftandır muhtemelen.
Ben sağlığım için bu oyuncu grubunun oynadığı hiç bir maçı izlememeye karar verdim.. Trabzonspor bizim için bir yaşama nedeni ve nefesi iken şimdi azab oldu.. önceden bir an önce gelsin dediğim maç saatlerine bela okuyorum.. Allah hepsinin belasını versin..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVAR sistemini tamamen asıl amacının tersine kullanmayı nihayet öğrendiler. Önce gs ve fb lehine penaltı ve kırmızı kart uydurmanın yolunu buldular. Bari ofsayt pozisyonlarında işe yarıyor diyorduk, onu da asıl amacının tersine kullanmanın bir yolunu buldular. Şikenin cezasız bırakıldığı an bu lig bitti.
Ama yönetim yönetim olsaydı bu işi VAR sisteminin itibarını kurtarmak yönünden UEFA'ya taşırdı biz kendimize yapılan hataları şikayet için gitsek dikkate alınmaz ama dünya futbolunda oyun güvenini artırmak için uygulamaya konulmuş bir sistemin böylesine kötü kullanımı o sistemin itibarını zedeler herseyden evvel.
Nerde o feraset tabii.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur bence.. bodrum samsun maçının VAR hakemi de korsan çıkmıştı..disiplin cezası alınıp hakemlikten uzaklaştırılmış bir eski hakemmiş..
Ben sağlığım için bu oyuncu grubunun oynadığı hiç bir maçı izlememeye karar verdim.. Trabzonspor bizim için bir yaşama nedeni ve nefesi iken şimdi azab oldu.. önceden bir an önce gelsin dediğim maç saatlerine bela okuyorum.. Allah hepsinin belasını versin..
Bilindiği üzere, şampiyon olduğumuz sezonki sistem komple lağvedilip yerine iki takımın yarıştırılacağı bir sistem getirilmişti. Bu sezon sistemin içerisine Trabzonspor aleyhine hakem kararları entegre edildi. Bu noktada şikeciliği ile meşhur kulübün söylemlerine dikkat etmek gerekir. Çünkü bu kişiler için her suçlama bir itiraftır. Dillerine yapı diye bir şey doladılarsa yapı diye bir şey gerçekten vardır ve bunu itiraf ediyorlardır. Elbette ki bu yapı kendilerinin iddia ettiği gibi şikecilerin aleyhine değil, hepimiz tarafından her hafta görüldüğü üzere Trabzonspor'un aleyhine çalışmaktadır. Yönetim özellikle kupa final maçı öncesinde bu konuda acilen aksiyon almalıdır ama bunu becebilecek bir iradeye sahip olmadıkları açık.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeter artık. Bu kaçıncı maç?
5.olmamızı da engelliyorlar.
Kupayı söke söke, eze eze alıp cevap vermeliyiz bu yapıya
İHO istifa!2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum