Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok kötü bir ilk yarı oynadık.Oyuncular gs maçlarına odaklanmış olacak ki ne mücadele eden vardı ne de koşan herkes sakatlanmadan ya da cezalı olmadan orada olmalıyım düşüncesinde idi.

İkinci yarı biraz daha maça dahil olduk hatta maçı da çevirdik.Golün ofsayt olması içime hiç sinmedi.Her ne kadar teknoloji bu işi yapsa da sonuçta o teknolojiyi yapan da insandır dolayısıyla hata payı her zaman vardır.Uzak taraftakı oyuncunun ofsaytı bozduğunu ve sistemin onu görmediğini okaya en yakın oyuncudan ofsayt çizgisini çektiğini düşünüyorum.Acaba bu görüntüyü ofsayt teknolojisini kullananan başka bir ülke futboluna getirip şu pozisyonda bi de siz ofsayt çizgisini çekebilir misiniz diye rica etsek yaparlar mı sistemin başında oturana üç beş neyse verelim de görelim ofsayt mı değil mi aklımız orda kaldı hep.

Oyuna dönersek pozitif şeyler sikanın ip gibi giden güzel golü ve Mustafa’nın mücadelesi idi.Birde oyuna sonradan giren enis destan ile mendy de iyi gözüktüler.İştahlı idiler.

Bi laf da kasımpaşaya etmek lazım bu kadar basit goller kaçar mı hiç top oynamadan maçı alıp dönüyoduk.Ondan sonra gs de fb de 100 puan toplar tabii böyle kalitesiz son vuruşları yapamazsanız Türk futbolunda kalitede yükselmez.Anadolu takımlarımız rezalet.

Yorum

• fatih tekke hoca falan değil. ben başkan olsam akşam ki oyundan sonra görevden alırdım. madem böyle oynayacaksın salihi oynatsana, serdar saatçiyi oynatsana. senin elinde stoper var maça okay ile başlıyorsun. wakayeme kalp hastası gibi sahada adım atamıyor kan ter içinde kalmış. halen daha sahada tutuyorsun. banza denen futbol fakiri top gelse de boş kaleye atsam diye kale dibinde bekliyor. golden sonra değişiklik yapıp mendiyi alması gerekirken maçın bitimine 20 dakika kala değişiklik yapıyor. göreve geleli 2 ay olacak stajer gibi takılıyor. ikinci yarının başında şansa bala gol bulmuşsun hamleleri yapıp takımı ateşleyip ileri çıkartsana. koskoca trabzonspor kasımpaşa deplasmanında 1 puana yattı resmen. dün gece itibariyle bu değerli 1 puanla ligi bitirdik. önümüzdeki sene başkan hoca futbolcu komple değişmesi lazım. bu ekiple başarı falan hayal. ne yaptığı ne oynattığını kendisi de bilmiyor. bu işin kadroyla falan alakası da kalmadı. transfer yasağı olan samsunun çok mu iyi kadrosu var. diğer transfer yasağı olan kayserispor'dan 5 puan fazla toplamışsın. rezillik diz boyu arkadaş.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 08:38.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk yarı
        0 şut (Ozan'ın dağlara taşlara çaktığını saymıyorum)
        0 korner
        0 faul

İlk yarıda TS yoktu sahada
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pozisyonun ofsayt olup olmasından ziyade çok daha net ofsaytları iki dakika incelerken milimlik ofsaytı şıp diye nasıl çözdüler.

Asıl soru bu.
          Evet, doğru. Pazar günü oynanan PTT 1. Lig maçında bile ofsayt pozisyonu üç dakika incelendi. Pozisyon ofsayt değil demiyorum ama kafalardaki soru işaretlerini temizlemesi için getirilmiş teknolojik bir sistemin, kafalarda ekstra soru işaretlerine neden olması çok ironik bir durum. Bunun, bu yıl hakemlerden canı en çok yanan Trabzonspor'un başına gelmesi ayrı ironik...
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• kimse kendini kandırmasın .
            kupayı alma ihtimalimiz sıfır .
            ligi bitireceğimiz sıra ise maksimum 7 olur . fazlasını bekleyen kendisi kandırır .
            61

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet, doğru. Pazar günü oynanan PTT 1. Lig maçında bile ofsayt pozisyonu üç dakika incelendi. Pozisyon ofsayt değil demiyorum ama kafalardaki soru işaretlerini temizlemesi için getirilmiş teknolojik bir sistemin, kafalarda ekstra soru işaretlerine neden olması çok ironik bir durum. Bunun, bu yıl hakemlerden canı en çok yanan Trabzonspor'un başına gelmesi ayrı ironik...
              Geçilen teknolojik sistem ipleri tamamen onların eline verdi .
              topu yarım saniye daha ilerletip pozisyonu ekrana veriyorlar . bi bakıyorsun adamın formasının kenarındaki iplik ilerde kalmış , çaat ofsayt .
              yada tam tersi . topu yarım saniye geriden alıyorlar . bi baıyorsun formalar yan yana gelmiş . tamam ofsayt yokmuş oyna devam ...
              bence iş şuan buna döndü .
              o yarım saniyelik ileri geri sarmaları biz ekrandan anlayamayız .
              her ikisine de top ayaktan çıkıyor gibi görürüz.
              61

Yorum

• Kararın verilme süresini atlamışım evet çok doğru diyorsunuz 2 metre ofsaytlar bile zaman alırken bizim bu ofsayt nasıl bu kadar çabuk verildi inanılmaz... Arsenal Psg maçında iptale edilen Arsenal golü de çok benzer bir ofsayttı, orda bile epey vakit geçti de bizimkinde çabucak karar verildi güyâ vay anassını bizimkilere bak sen....
                Ama bence sebep belli, bu maç net bir şekilde 0'a bağlanmış idi, Meler'i kötü bulmadım hattâ yer yer bizim lehimize kolay düdük çaldığı da oldu
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yediğimiz ilk golde ofsayt falan yok. topun ayaktan çıktığı an pilot kamerasından çok net görüntü var.. okay kabzımalının sol ayağı ve g.tü geride kalmış bozuyor.

ama attığımız goldeki var incelemesini talep etmeliyiz ve fazlasıyla yangın yapmalıyız.. öyle twit atmakla olmaz..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hem de 90.dakikada gelen,maçın skorunu tayin edebilecek bir golde bu kadar acelecilik.Çizgiyi yanlış oyuncudan çekmiş olma ihtimalleri yüksek.Belki o zaman ofsayt olmayacak,bilmiyoruz.Bir dakika sonra Visca'nın yarım metre geriden çıktığı pozisyonda çekilen bayrak.Bunlar masumane işler değil.Sezon başından beri değil.
                    En son Larking tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 11:04.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şikebahçeye her fırsatta domalan utanmazlar hiç bir iddiaları olmayan maçta hırslarından çimleri yiyeceklerdi. Nefret ediyorum şu kasımpaşadan.
                      Maça gidebilseydim bir tanesini bulup yolda kavga edecektim kafaya koymuştum.

Gıcık oluyorum bende bunlara.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Cizgi yanlis adamdan cekildi inceleme 30 sn surdu net sekilde gol gume gitti macdaki oyunumuzdan bagimsiz 2 puani hakemler aldi..istedikleri gibi oynuyorlar zaten bu yari otomatik sistemle
                        teknoloji bu kadar gelismisken yapay zeka bu kadar ilerlemisken neden tam otomatik siatem degilde hala yari otomatik siatem ilr maclar yonetilir bunu anlamakda zor, aksam trt sporda tekniz analizde cok net bir sekilde cepheden gosterildi pozisyon en sagdaki adamin ofsayti bozdugunu genis acidan gosterdiler uzaktaki adamin ayagindan alacaklarina cizgi cekeceklerine yanindaki adamin omuzundan aldilar ustelik bu kadar kritik bir pozisyonda hic olmayacak cabuklukda karar verdiler bu sene var daki yabanci hakemlerin yaptigi oc lugu kacinci oldu ben sayisini unuttum bunlarin boyle kafalarina gore karar vermeleri tesaduf degil kesinlikle talimatlilar yapsalar ya gaysey maclarinda boyle kritik bir hata skoru etkileyecek de gorsek yazik hakikaten hem saha icinde hem saha disinda eziliyoruz bu ihoyu ihrac etmek icin daha ne bekliyoruz yemiyormu bir taraflari ayni yere bagli olduklari icin..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Federasyonun içinde Hacı ertem'i istemeyenler doğrudan trabzonspor'a operasyon çekiyor. İkinci ihtimal ise Hacı ertem doğan'ı koltuktan indirmek uğruna kulübe operasyon çekiyor. Bunun başka açıklaması yok. Hacı ertem Herhalde bir sonraki seçimde trabzon ak parti belediye başkan adayı olmayı planlıyor. U19 takımının şehre gelişinde ak partili bakan uraloğlu'nun ne işi var mesela. kulüp tamamen ak partili tiplerin elinde madara ediliyor. bunu ben en baştan beri yazıyorum. Bide Hacı ertem'i kongre üyeliğinden niye atmıyorlar diye yazanlar var. Bunlar ya trabzon şehrini hiç tanımıyor yada trabzon'u paris falan sanıyorlar. sokağa çıktığında gün içinde aynı adamı 50 kere gördüğün bir memlekette kimsenin Hacı ertem gibi figürü kongre üyeliğinden atmaya gücü yetmez. şehrin ileri gelenleri, taraftar grupları, mevcut yönetimin hepsi birbiriyle bağlantılı gibi duruyor. bu çok uzun bir mesela. doğan yönetimi ve arkasındaki mevcut yapı gitmediği sürece trabzonspor'un futbol bazında başarılı olma ihtimali yok. ahmet ağaoğlu ve abdullah avcı birlikteliği ile nasıl başarı geldi geriye dönün bakın. onlarında yanlışları vardı tartışılır ama haklarını teslim etmek gerekiyor. doğan'ı trabzon'da sokakta tanıyan 10 kişi çıkmaz. ağaoğlu her şeyden önce vizyonlu kaliteli bir isimdi.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 11:35.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Geçen hafta Visca'nın kapalı koluna gelen olmayan penaltı,Sikan'ın bariz gol şansında düşürülmesine gelmeyen uyarı.Bu hafta bunlar.Bir Rumen bir Portekiz'li Var hakemi.Ne oldukları belli değil.Türk hakemleri iplerini kendi çekti her şeyi hak ettiler de oradan buradan topladığın yabancı Var'ların kime,neye hizmet ettiğini biliyor musun?
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen hafta Visca'nın kapalı koluna gelen olmayan penaltı,Sikan'ın bariz gol şansında düşürülmesine gelmeyen uyarı.Bu hafta bunlar.Bir Rumen bir Portekiz'li Var hakemi.Ne oldukları belli değil.Türk hakemleri iplerini kendi çekti her şeyi hak ettiler de oradan buradan topladığın yabancı Var'ların kime,neye hizmet ettiğini biliyor musun?
                              Cebine bir kac kurus sikistirip dunyanin her milletinden hakem bulabilirsin.
                              Turk olsaydi yakin oldugu camiayi desteklsyecekti.
                              Yabanci oluncada, kim daha cok cebine para koyuyosa onun istedigi kararlari verir
                              61

Yorum

• Bir ihtimal daha var o da VAR sistemini devre dışı bıraktırmak.

Sadece bize değil diğer maçlarda kör göze parmak hatalar çoğaldı üstelik hemen hepsi VAR kaynaklı. Bir operasyon varsa sistemi yeniden eskiye çevirme odaklı, benim kanaatim.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X