Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takim bok gibi oynadi bugün ortasaha yoktu. Golümüz ofsayt degildi.ama kim takar Trabzonu.
    Vur kirbaci vur.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olaya olumlu tarafından bakarsak kazara alacağımız 5. lik ile konferans ligi 3 eleme turu oynama durumu ortadan kalkıyor

buda iyi bişey sezon başı hazırlıkları için
      Yazdığınızdan hiç bir şey anlamadım hocam.

Yorum

• Sikan neden her maç ilk çıkan oyuncu oluyor anlamıyorum.. sakatlık riski mi var,yorgunluk mu, yâda beni bu dakikada çıkar mı diyor..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Hiçbir şey oynamadan kazanıyorduk.
          Santimlik ofsayt

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Banza ve sikan birlikte oynuyorsa sag kanatta visca oynar cunku bu iki oyuncuyu daha fazla topla buluşturacak oyun yapisina sahip oyuna son yarim saatte girmeliydi!

Yorum

• hüseyin türkmen 7 yıldır
                serkan asan 5 yıldır
                taha 6 yıldır bu kulüpte
                başkan çıkmış torpili bitirdim diye açıklama yapıyor
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazdığınızdan hiç bir şey anlamadım hocam.
                  anlaşılmayacak bişey yok hocam

kupa almadan alınan 5. lik berbat bişey

konferans ligine katılmak için 3 ön eleme turu oynuyorsun, olası elenmede gereksiz moral bozukluğu oluyor

bide konferans ligi berbat bir lig bence, bu sezonki takımlara bakın, izlanda benzeri ülkelerden takımlar oluyor

sezonu ayrıca erken açmak zorunda kalıyorsun

onunçün tekke kafası rahat şekilde sezon başı hazırlık kampı yapacak , 5. olmadığımızda
                  TEKKEBALL

Yorum

• izdüşümü
                    açısı
                    topun çıkışı
                    en öndekinden çekilmeli değilmi çizgi yaa

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.

Yorum

• koskoca 90 dakkada hiçbirşey yoktu. amatör lig maçı gibiydi. berbat bir hakem. boyu 1,85 olan ama 1,70 gibi görünen komik hareketler yapan bir kaleci. garip hakem kararları tam bir komediydi başka söze gerek yok. mustafa o iki pozisyonda da pas vermeyip vursaydın biri kesin goldü. o nasıl depoarlar öyle. takımın hala en iyisi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu açı yanıltır da top ayaktan çıkma anına bakmak lazım, çakallığı orada yapıyorlar genelde, çünkü saliselik pozisyon.

çizgi çekilen pozisyon birebir uyuyor.

buna da ofsayt çaldı. korner atacaktık, belki penaltı bakacaklardı. hızlı başlatıp kontra çıktılar.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• 0 gol beklentisi rekoru Abdullah Avcı'da sanıyordum, meğer Şenol hocamdaymış:

Fatih Tekke 0.01 ile Abdullah Avcı'nın rekorunu egale etti ancak Şenol hocamın rekorunu kırmak mümkün değil zira eksi gol beklentisi mümkün değil.

Bu sezon 3 teknik direktör değiştirdik, üçü de Ozan'ı banko oynatarak ekmeğimize kan doğradı. Yansın bu dünya mk.
                          “Beşiktaş için canımı veririm.”
                          —Şenol Güneş

Yorum

• Kötü oynadığımız deplasman maçında hakemler adam olsa öne geçmeyide başardık takımda güzel şeyler oluyor kupayıda alırsak harika olur.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Attığımız gol ofsayt veya değil, kasımpaşalılar gol yer yemez hakeme hucum ettiler, bunu gören var da gitti ofsayt dedi. Biz de yediğimiz golde yaygara koparsaydık belki de ofsayt alacaktık.
                              Maalesef sahada işler böyle yürüyor. Biz maşallah saraydan inmiş gibiyiz.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Yoruldum ya, bu iş eğlence işi olmaktan çıktı kedere,acıya döndü artık. Merak ediyorum dünyada bu kadar acı çeken başka bir taraftar topluluğu var mıdır? Fenerlisi, Galatasaraylısı böyle bakmaz olaya maç biter çeker gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X